Dodaj do ulubionych

"Baśka miala fajny biust.." :)))

04.12.03, 10:24
Wszystkim barbarom z ikazji imienin składam serdeczne życzenia..:)))))
I górnikom tez coby im żal nie było:))))
Obserwuj wątek
    • ka_27 "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:25
      A prezenty przygotowałeś? :-)
      A gdzie bukiety?
      • samowolny Re: "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:28
        ka_27 napisał:

> A prezenty przygotowałeś? :-)
        > A gdzie bukiety?

rada zakładowa zdecydowała , ze z socjalu kupi sie po paczce kawy i parze
        rajstop..:)))) no i pan Felek bedzie pilnował coby obdarowane podpisały liste
        aby sie kasa zgadzała:))))))))))
        I możliwy jest sponsoring z funduszu socjalnego na wystep cipendelsów :))))))
        • amaretta Re: "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:31
          a czy te rajstopy to wszystkie w rozmiarze XXXXXL i mysim kolorze?
          :))
          • samowolny Re: "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:37
            amaretta napisała:

> a czy te rajstopy to wszystkie w rozmiarze XXXXXL i mysim kolorze?
            > :))

rajstopy kupił personalny a on zna rozmiary rajstop wszystkich kobiet w
            zakładzie:)))))
        • ka_27 "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:34
          Zatem ku chwale Towrzyszek Kobiet! :-)
    • mandaryn_ka Re: "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:45
      Przyłączam sie do życzeń dla Baś!:-)

I górnikom też życzę wszystkiego naj... i tym co pod ziemią i tym co na ziemi,
      i nawet tym, co to mają kopalnie w nosie i paluchem tam od czasu do czasu
      pogrzebią ...
      • samowolny Re: "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:48
        i górnikom z "bieda szybów" tez ślemy piosenke przez nasz radiowęzeł..
        • harriet_makepeace Re: "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:55
          moze cos w ten desen
          www.trytel.com/~skok/polskie/skladank/z/zlotepso/zlotepso.html
          :))))))
          • ka_27 "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:57
            Towarzysze ... pomożecie? :-)

W końcu Towarzyszkom coś się też należy :-)
        • mandaryn_ka Re: "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 10:58
          O! Słusznie! I powiemy im wierszyk !
          Nie pamiętam całego, ale to co mi świta jeszcze z podstawówki to śle ze
          szczerego serca: i tym spod ziemi, i tym znad ziemi i tym z biedaszybów i tym
          od nosa też ;-)

"Barburko, Barburko,
          Malutka Barburko
          Powiedz, że mi
          Powiedz...
          Czyją jesteś córką ?

Dziewczynka w podskokach
          z domu umyka...
          Biegnę na spotkanie
          Tatusia górnika "

Więcej nie pamiętam...
          • ka_27 "Baśka miala fajny biust.." :))) 04.12.03, 11:02
            Siadaj! Trzy z dwoma! :-P
            • mandaryn_ka O !! Szlag by to trafi !! 04.12.03, 11:54
              PRZEPRASZAM :-)

ale dałam plamę ...
              BarbÓrko !!!!!!!!!!!!!! :-)

• hetacus Re: O !! Szlag by to trafi !! 04.12.03, 11:55
                Wstyd i hańba ;-)
                Za karę napisz 500 razy poprawnie !
                Cześć Mandarynko :-)))
                • mandaryn_ka Re: O !! Szlag by to trafił !! 04.12.03, 11:58
                  Ufffff !!
                  Mam wyrzuty sumienia na policzkach !! Cała jestem w pąsach! Ale mi głupio ...
                  Obiecuję, że napiszę 500 razy :-)

Cześć Hetacusie!
                  • samowolny Re: O !! Szlag by to trafił !! 04.12.03, 12:01
                    pamiętam ze uczyli nas w szkole barbórka przez "ó" bo odmienia się
                    na ..górnik:))))
                    • mandaryn_ka Re: O !! Szlag by to trafił !! 04.12.03, 12:06
                      Hmmm...teraz mi dawalcie ;-)
                      Aaaa, tam pojeździjcie sobie trochę, mogę być waszym workiem treningowym...
                      Może i rzeczywiście zasłużyłam :-(
                  • hetacus Re: O !! Szlag by to trafił !! 04.12.03, 12:04
                    Mam wrażenie, że chęć poprawy jest szczera ;-) Zatem wykonanie kary
                    zostaje zawieszone warunkowo. Warunkiem zawieszenia zaś jest deklaracja jak
                    najczęstszego przebywania na FR :-)
                    • mandaryn_ka Re: O !! Szlag by to trafił !! 04.12.03, 12:08
                      ...a idąc za ciosem i jak najczęstrzego popełniania błędów ort. ! Bo to Was
                      najbardziej rozbawia ;-)
                      • harriet_makepeace czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:09
                        dzien dobry czesc i czolem pytacie skad sie wzialem...
                        • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:13
                          Nooo, chyba nie z pod ziemi!!! Chociaż dzisiaj...;)))
                          Witaj Harriet!
                          Witajcie Mandarynko i Hetakusie!!!:)))
                          • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:14
                            czesc meg :)
                          • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:14
                            witaj Meg !
                            • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:20
                              Jak tam zapracowany Hetakusie? Uciekłeś jak tylko zaczęłyśmy prosić Cię z
                              Harriet, żebyś nas zabrał ze sobą!!!:)))
                        • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:14
                          gniewam się na Ciebie ;-)
                          • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:14
                            na kogo?
                            • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:15
                              Na Ciebie Harieto kobieto !
                              ;-)
                              • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:16
                                dlaczego????
                                • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:17
                                  nie udawaj niewiniątka, taki numer wyciąć biednemu hetakusowi ;-)
                                  • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:17
                                    jaki numer? o boze co ja zrobilam... :(
                                    • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:18
                                      Tak, to niby jakis tam Segal jest przystojniejszy ode mnie ?!
                                      ;-)))
                                      • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:20
                                        :)))))))))) aha no tak khm khm kmhhm (nerwowe chrząkanie) nie no to... na
                                        pewno... to nie jest tak jak myślisz... :) ja ... bo on był tak blisko... a ty
                                        tak daleko... no i ... oczywiście że ty jesteś przystojniejszy :)))))))
                                        • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:21
                                          no już lepiej ;-)
                                          jeszcze możesz napisać o moich błyskotliwych (ri)postach ;-)
                                          • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:22
                                            poczekaj chwilkę :)
                                            • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:25
                                              harriet_makepeace napisała:

> poczekaj chwilkę :)

na Ciebie nawet całe życie :-)
                                              • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:26
                                                :))) niestety od razu mi sie dostalo od niejakiego/niejakiej ? brytana
                                                • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:28
                                                  Hariet, jesteś niesamowita :-)))
                                                  • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:32
                                                    :)))))) ty też :)
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:34
                                                    mylisz się, ja to prosty chłopek - roztropek, słoma mi z butów wystaje ;-)
                                                  • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:35
                                                    :)))) ale jesteś przynajmniej z krwi i kości a nie jakaś tam arystokratyczna
                                                    mimoza :)
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:37
                                                    ...w domu mam portret Leppera, a przed snem czytam codziennie "Listę Leppera" ;-
                                                    )
                                                  • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:39
                                                    i pewnie prenumerujesz życie rolnicze :)
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:41
                                                    miałem zamiar, ale ostatecznie pieniążki wydaję w gospodzie ludowej ;-)
                              • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:18
                                Uff, odetchnęłam...
                                już myślałam, że na mnie!:)))
                                • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:19
                                  dla Ciebie Meg pozdrowienia i słoneczne buziaki ;-)
                                  • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:22
                                    No i uśmiech nareszcie!:))
                                    Nie zamarzłeś jeszcze?
                                    • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:24
                                      wręcz przeciwnie, siedzę przy kaloryferze z zepsutym termostatem ! Strasznie
                                      grzeje ;-)
                                      • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:27
                                        To rozbierz się ociupinkę!!!
                                        Tylko nie za bardzo, bo się wszystkie babki w pracy zlecą;)))
                                        • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:29
                                          hmmmm, krawat na gołym torsie ?
                                          ;-)
                                          • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:34
                                            Hmmm, to mi coś przypomina...;)))
                                            • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:35
                                              cóż takiego ?
                                              • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:38
                                                Aj, krótką masz pamięć Hetakusie...;))
                                                • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:40
                                                  a może tylko chcę przeczytać to od Ciebie ?
                                                  • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:42
                                                    Hmmm, pamiętam jak rozbierałeś koszulę zanim zdjąłeś krawat...;)))
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:43
                                                    nie pamiętam ;-) przypominaj dalej ;-)
                                                  • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:47
                                                    Potem... pomogłam Ci zdjąć krawat...;))
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:48
                                                    a następnie...
                                                  • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 12:57
                                                    Przykryłam kocykiem i... chyba zaparzyłam ziółka!:)))
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:01
                                                    i nie powiedziałaś na co dobry jest dziurawiec ;-)
                                                  • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:07
                                                    I... nie powiem:P
                                                    Przynajmniej publicznie!;)))
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:11
                                                    to powiedz cichutko na ucho ;-)
                                                  • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:12
                                                    Mówię(..............);)
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:14
                                                    może powiedz ciut większą czcionką ;-)
                                                  • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:16
                                                    MÓWIĘ (.............);)
                                                  • hetacus Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:21
                                                    Ech, starość nie radość, nic nie słyszę ;-). Może dziurawiec
                                                    poprawia słuch ? Przydałoby się ;-)
                                                  • meg25 Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:23
                                                    No, może na słuch TEŻ działa:)))
                          • mandaryn_ka Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:40
                            Jak się tylko na mnie gniewasz, to jestem to w stanie przeżyć...;-)
                            Gorzej jakbyś zaczął wyganiać mnie ze swej piaskownicy, albo zaczął mazać
                            długopisem po moich zeszytach...Oooo tego to bym nie zniosła...;-)
                            • harriet_makepeace Re: czesc mandarynko, czesc hetacusie 04.12.03, 13:42
                              mandarynko spokojnie hetacus gniewal sie na mnie za to ze napisalam ze seagal
                              jest najprzystojniejszy a nie hetacus :))) ale blad zostal naprawiony
                              • mandaryn_ka Witajcie Harriet i Meg !! :-) 04.12.03, 13:48
                                Aha...przepraszam, chyba źle spojrzałam...:-)
                                Ale, ale widzę, że dzięki mojej nieuwadze wątek samowolnego wyskał na
                                rozmiarach ;-)
                                • harriet_makepeace Re: Witajcie Harriet i Meg !! :-) 04.12.03, 13:53
                                  haha :) no ale w koncu basie sa dzis wazne :)
                                  • mandaryn_ka Re: Witajcie Harriet i Meg !! :-) 04.12.03, 14:00
                                    No tak, żeby nie rzec " najważniejsze " ;-)
                                    • meg25 Re: Witajcie Harriet i Meg !! :-) 04.12.03, 14:15
                                      Witaj Mandarynko!:))
                                      Ciekawe, że wszystkie myślałyśmy, że to na nas się Hetakus obraził:))
                                      Czyżbyśmy miały coś na sumieniu? He, he
                      • hetacus Re: O !! Szlag by to trafił !! 04.12.03, 12:13
                        Mandarynko, ja prosty człowiek jestem i nie potrafię
                        celnych ripost, tudzież błyskotliwych odpowiedzi udzielać ;-)
                        Mogę co najwyżej z wywieszonym językiem analizować Twoje posty i szukać błędów
                        ortograficznych ;-)
                        Kilka lat temu pisałem wielkie narodowe dyktando organizowane przez Prpgram III
                        Polskiego Radia więc mogę być Wielkim Forumowym Ortografem czyli WFO !
                        • mandaryn_ka Re: O !! Szlag by to trafił !! 04.12.03, 13:44
                          No, no...czego ja się tu o niektórych forumowiczach dowiaduję !
                          Bravo Hetacusie !! Masz moje szczere wyrazy uznania !
                          Gratuluję ! :-)
    • arieska Mam w pracy Baśkę... 04.12.03, 13:25
      i obzarlam sie ukochanym tiramisu bardziej niz ustawa przewiduje:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka