Dodaj do ulubionych

CHETNA!! :-)

IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 13.12.03, 09:05
Chetnie-spotkam sie na małej czarnej!-z miłym facetem poម>
Cel!----zabicie-nudy! :-) KRAK
Obserwuj wątek
    • Gość: facet ...i głupia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.03, 15:30
      • forward Re: ...i głupia? 13.12.03, 16:48
        Dlaczego głupia? że chce się spotkać z kimś na kawie?

Forward
      • debi_bebi Re: ...i głupia? 13.12.03, 19:43
        Oj, facet, Tobie to chyba trudno dogodzić! Te, które nazywasz kłótliwymi -
        odpadają, chociaż z przyjemnością je podpuszczasz, a potem zagrzewasz do walki
        patrząc sobie na wszystko z wyższością; te, które nie są kłótliwe ignorujesz,
        no bo co z nimi gadać, jak tylko potakują (co za nuda!!); inne - zanim
        cokolwiek więcej zdążą o sobie powiedzieć ponadto, że poszłyby na kawę - są
        głupie. A jeszcze inne?? Są w ogóle jakieś jeszcze inne?
        :)
    • Gość: facet debi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.03, 22:27
      tak. Jesteś Ty.
      • debi_bebi Re: debi... 14.12.03, 10:46
        Nie no! To chcę Cię uświadomić, że bywam kłótliwa, spolegliwa i niemądra też
        bywam.
    • Gość: facet debi... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 17:34
      Dlatego jesteś wyjątkowa. Trzy w jednym:))
      • debi_bebi Re: debi... 14.12.03, 18:09
        Ale nigdy trzy jednocześnie.
        • white.falcon Re: debi... 14.12.03, 18:26
          Debi, albo czegoś nie rozumiem, albo Facet zapadł na syndrom Zucinskiego i
          zaczyna Ciebie dokooptowywać do jakichś innych osób. Broń się, póki czas. ;D
          • debi_bebi Re: debi... 14.12.03, 18:45
            Nie, on mi tylko subtelnie dokopuje, a to zupełnie co innego :))
            Z kim według Ciebie mógłby mnie utożsamiać?
            • white.falcon Re: debi... 14.12.03, 18:50
              Syndrom Zucinskiego, jak zapewne wiesz, polega na namolnym wpieraniu, że
              istnieje się w dwóch osobach, żyjących w innych miastach, niepodobnych do
              siebie nawet w treści wpisów, ale będących w.g. profesora Z. jednym i tym samym
              z powodów, których nigdy nie wyłuszczył. Facet mógł "zapaść" na ten syndrom i
              do czego Ciebie przyrówna - nie wiem. Wszystko jest możliwe: Mandarynka,
              Piecyk.Gazowy, Janek... Facet to lepiej wie.
              • debi_bebi Re: debi... 14.12.03, 18:54
                To chyba nie pozostaje mi nc innego, jak czekać na wyznanie tego typu z jego
                strony. Mam tylko nadzieję, że nie utożsamia mnie z nikim, kogo bym nie
                znosiła, wszystkich innych z góry akceptuję.
    • Gość: facet Falconetto IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.03, 19:19
      przeciem napisał wyraźnie, że Debi wyjątkowa. Tzn. jedyna i niepowtarzalna. Mam
      nadzieję, że manifestuje się materialnie pod jedną postacią. Co to manifestacji
      substancjalno- astralnych pozostawiam jej wolną rękę.
      Uniżony
      f.
      • white.falcon Re: Falconetto 14.12.03, 19:23
        Ufff - odetchnęłam. Miałam bowiem przerające skojarzenie, że wzorem
        Zucinskiego, przedłużysz jego równanie white.falcon=jmx=...

A ułożony jesteś - zaświadczę.:) I miły też.:)
        • debi_bebi Re: Falconetto 14.12.03, 22:05
          Na całe szczęście okazuje się, że facet to nie Zucinski, aha!
          Co do moich manifestacji substancalno-astralnych, to jeszcze sie nie
          zdecydowałam, ale na pewno nie będzie to Joanna d'Arc.
    • Gość: facet Re: re rere IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.03, 19:27
      do tego nad wyraz błyskotliwy, nieprzeciętnie skomplikowany i
      odrobinę ...szpetny:))
      i ciągle pod wrażeniem niewiast z tego forum:)
      • white.falcon Re: re rere 14.12.03, 19:30
        A szkodzi to komuś? Jesteś Quasimodo? Też miłe.:)
    • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.03, 19:32
      :)) nie jestem.ale przy Żmijewskim tom pikuś:)
      • white.falcon Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 19:48
        Z osobnikem rozmawiałam przez cały wieczór i jakoś nie miałam inklinacji, by na
        niego się rzucać z wyrazami uwielbienia, czy innymi wyrazami. Dopiero Janek
        swoim wpisem mi uświadomił, kto to jest zacz. No nie oglądam TV i nie jestem na
        jakimś tam "topie". Ale dobrze mi z tym.:)
      • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:00
        Wielkie rzeczy! Ja też nie jestem (tu wstaw sobie nazwisko aktorki, która
        najbardziej Ci się podoba, bo się boję strzelić jak kulą w płot), a
        Żmijewskiego lubię na ekranie i niech tak pozostanie.
        • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:25
          Żmijewski to taki ulizany laluś, pikuś :)
          • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:29
            No to macie ze sobą coś wspólnego, bo przed chwilą przeczytałam, że ponoć Ty
            jesteś przy nim pikuś.
            Czy pikuś to takie grzeczne stworzonko do pogłaskana, czy też całkiem coś
            innego?
            • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:33
              gdzieś wyczytałem o twoim talencie o wmawianiu komuś tego, co nie powiedział,
              bądź nie napisał - ale co tam, czego nie robi się dla kobiet. Wy przecież (Ty i
              W.F.) jesteście przebiegłe i przerozumne :)
              • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:38
                Kurczę, masz rację tym razem. Ależ wielu facetów kręci sie po necie! Tym razem
                rzeczywiście nie popatrzyłam na adres, więc wycofuję, com rzekła o pikusiu.

P.S. Nie mógłbyś zacząć się logować?
                • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:40
                  Kiedyś, dawno temu to robiłem - ale te meile od wielbicielek już mnie
                  denerwowały :)
                  • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:41
                    To może przynajmniej przestałbyś podkradać ludziom nicki? Przebiegły z Ciebie
                    złodziejaszek.
                    • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:44
                      Ty naprawdę jesteś cholernie przebiegła. To jakaś chyba choroba tutaj.

• debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:48
                        Może byś przestał przypisywać mi własne cechy, a zaczął pisać pod własnym
                        nickiem?
                        • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:50
                          Po pólnocy sie zmienię - może tym razem w zucinskiego ?
                          • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 23:12
                            Och, nie każ mi za długo myśleć, przeciez wiesz, ze nie jestem w tym orłem :)
                            :P
                            • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:26
                              No to piszemy po północy pod swoimi nickami ?:)
                              • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 23:34
                                Ja już piszę, czekam tylko na Ciebie.
                                • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:39
                                  ja też.
                                  • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 23:42
                                    To czeka nas noc niespełnionych oczekiwań.
                                    • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:43
                                      No przecież lubisz wszystko , co niespełnione, wieczna romantyczko :)
                                      • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 23:48
                                        Skąd tyle wiesz o mnie? Wykradasz mi też myśli? :)
                                        • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:18
                                          Z plotek na spotkaniach Romantiki
                                          • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 15.12.03, 00:34
                                            Ach tak. To rzeczywiscie bogate i godne zaufania źródło wiedzy.

P.S. Jak tam Twoja tożsamość nickowa po północy?
                                            • Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:43
                                              Śpiący jestem, nie mogę trafić hasła.
                                              • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 15.12.03, 00:49
                                                W takim razie dobranoc :)
                          • debi_bebi No i bęc! 15.12.03, 00:08
                            Prysły zamysły.
                            • Gość: facet Re: No i trach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:42
                              I runął długo budowany domek z kart.

debi_bebi napisała:

> Prysły zamysły.
                              • debi_bebi Re: No i trach ! 15.12.03, 00:50
                                Bardzo być może.
                        • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:58
                          a może obydwoje zaczniemy pisać ?:)
                          • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:59
                            A co powiecie na trio?
                            • debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:00
                              Ja powiem, że niezły pasztet się tu zrobił :))
                              • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:08
                                niezły bigos
                                • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:11
                                  teraz można nawrzucać komuś i nie będzie winnego lub winnej
                                  • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:13
                                    ale będzie jazda
                                    • Gość: złodziej Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:14
                                      jeszcze mnie tu brakowało
                                    • debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:15
                                      Ale kto komu ma nawrzucać, jak tu sami "faceci"? Kręci mi się od nich w
                                      głowie!!
                                      • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:15
                                        zgadnij, o mądra !
                                      • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:16
                                        Masz branie debi
                                        • Gość: złodziej Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:18
                                          Debi ma zawsze branie - ten jej urok osobisty i czar, ach !
                                        • debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:18
                                          Jak cholera! Nie wiem tylko, kto mnie bierze :))
                                          • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:21
                                            Wolisz kameralnie, tylko z jednym z nas ?:)

debi_bebi napisała:

> Jak cholera! Nie wiem tylko, kto mnie bierze :))
                                            >

• debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:24
                                              A mam inny wybór?
                                              • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:25
                                                zawsze jest wybór - może dwa w jednym ?:)
                                                • debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:26
                                                  To by była redukcja.
                                                  • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:28
                                                    Niezdecydowana jesteś - bądź prawdziwą debi :)
                                                  • debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:31
                                                    Ok. To wybieram faceta.
                                                  • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:32
                                                    Którego z nas ? Bo żeście kobiety ich tu namnożyły ostatnio :)
                                                  • debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:36
                                                    Tego prawdziwego, oczywiście.
                                                  • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:39
                                                    Pokaż paluszkiem.
                                                  • debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:40
                                                    Przecież to brzydko!
                                            • Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:24
                                              Tak myślisz ?
    • Gość: facet basta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 17:41
      basta, mój panie!proszę mnie nie wygryzać brylując na forum podszywajac się
      pode mnie. debi jestes kobietą wielce inteligentną z niezłą intuicją. Jestem
      pod wrażeniem. A z tym fałszywcem spotkam się na utartej ziemi:)
      • debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:25
        I bardzo dobrze! A tymczasem może zacząłbyś sie logować, przemiły facecie,
        żeby już nikt się nie podszywał? Bo przyznac muszę szczerze, że przez małą
        chwilę straciłam orientację.
        • Gość: facet Re: basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:32
          Dobrze, że tylko na małą chwilę
          • debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:34
            Wstręciuchu! Znowu chcesz mi podogryzać? No to gooooo :)
            • Gość: facet Re: basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:38
              Nikt nie chce ciebie podgryzać, może za dużo tego byłoby :)
              • debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:46
                Może tak, a może nie, to zależy co kto lubi. I mowa nie jest o podgryzaniu,
                tylko o dogryzaniu :P
      • Gość: facet Re: basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:33
        władek, nie świruj :)
        • debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:38
          Władek ma inny adres. Poza tym, jakby mi chciał cos powiedzieć, to by
          powiedział pod własnym nickiem, nie tak, jak Ty.
          • Gość: facet Re: basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:42
            kiedyś pisałem na tym forum, że nie lubię się chwalić, wolę zostać tajemniczy.

Co do IP to nie przeczę, widocznie kogoś innegooo :)
            • debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:50
              O ile pamiętam, przerażały Cie maile od rozlicznych wielbicielek.
    • Gość: przemiły facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 20:37
      ach, debi Ty sobie wyobraź moją dezorientację, kidy wszedłem na forum i
      zobaczyłem, jak zawzięcie z Wami flirtuję:))
      No ale Ty jesteś niezwykła. Od razu zdemaskowałaś szubrawca.
      jak dzień upływa?
      • Gość: normalny facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:39
        laluś !:)
      • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 15.12.03, 20:42
        Dziękuję, spokojnie i owocnie, jeśli chodzi o pracę. Ale teraz już basta, czas
        na chwilę odpoczynku.
        Co do flirtowania, to w porywach było tu aż 3 facetów, chociaż tak naprawdę to
        nie wiem, czy to nie był jeden i ten sam bo każdy miał ten sam adres, oprócz
        Ciebie, rzecz jasna.
    • Gość: przemiły facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 20:41
      choć przyznać muszę, że przez moment dreszcz metafizyczny mną wzdragnął z obawy
      przed mą nieświadomą acz brzemienną w skutkach multiplikacją:))
      • debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 15.12.03, 20:48
        Aaaa, no faktycznie, trzech w jednym zdziałałoby zapewne cuda!
        ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka