Gość: slodka- IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 13.12.03, 09:05 Chetnie-spotkam sie na małej czarnej!-z miłym facetem poម> Cel!----zabicie-nudy! :-) KRAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forward Re: ...i głupia? 13.12.03, 16:48 Dlaczego głupia? że chce się spotkać z kimś na kawie? Forward Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: ...i głupia? 13.12.03, 19:43 Oj, facet, Tobie to chyba trudno dogodzić! Te, które nazywasz kłótliwymi - odpadają, chociaż z przyjemnością je podpuszczasz, a potem zagrzewasz do walki patrząc sobie na wszystko z wyższością; te, które nie są kłótliwe ignorujesz, no bo co z nimi gadać, jak tylko potakują (co za nuda!!); inne - zanim cokolwiek więcej zdążą o sobie powiedzieć ponadto, że poszłyby na kawę - są głupie. A jeszcze inne?? Są w ogóle jakieś jeszcze inne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: debi... 14.12.03, 10:46 Nie no! To chcę Cię uświadomić, że bywam kłótliwa, spolegliwa i niemądra też bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet debi... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 17:34 Dlatego jesteś wyjątkowa. Trzy w jednym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: debi... 14.12.03, 18:26 Debi, albo czegoś nie rozumiem, albo Facet zapadł na syndrom Zucinskiego i zaczyna Ciebie dokooptowywać do jakichś innych osób. Broń się, póki czas. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: debi... 14.12.03, 18:45 Nie, on mi tylko subtelnie dokopuje, a to zupełnie co innego :)) Z kim według Ciebie mógłby mnie utożsamiać? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: debi... 14.12.03, 18:50 Syndrom Zucinskiego, jak zapewne wiesz, polega na namolnym wpieraniu, że istnieje się w dwóch osobach, żyjących w innych miastach, niepodobnych do siebie nawet w treści wpisów, ale będących w.g. profesora Z. jednym i tym samym z powodów, których nigdy nie wyłuszczył. Facet mógł "zapaść" na ten syndrom i do czego Ciebie przyrówna - nie wiem. Wszystko jest możliwe: Mandarynka, Piecyk.Gazowy, Janek... Facet to lepiej wie. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: debi... 14.12.03, 18:54 To chyba nie pozostaje mi nc innego, jak czekać na wyznanie tego typu z jego strony. Mam tylko nadzieję, że nie utożsamia mnie z nikim, kogo bym nie znosiła, wszystkich innych z góry akceptuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Falconetto IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.03, 19:19 przeciem napisał wyraźnie, że Debi wyjątkowa. Tzn. jedyna i niepowtarzalna. Mam nadzieję, że manifestuje się materialnie pod jedną postacią. Co to manifestacji substancjalno- astralnych pozostawiam jej wolną rękę. Uniżony f. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Falconetto 14.12.03, 19:23 Ufff - odetchnęłam. Miałam bowiem przerające skojarzenie, że wzorem Zucinskiego, przedłużysz jego równanie white.falcon=jmx=... A ułożony jesteś - zaświadczę.:) I miły też.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Falconetto 14.12.03, 22:05 Na całe szczęście okazuje się, że facet to nie Zucinski, aha! Co do moich manifestacji substancalno-astralnych, to jeszcze sie nie zdecydowałam, ale na pewno nie będzie to Joanna d'Arc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: re rere IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.03, 19:27 do tego nad wyraz błyskotliwy, nieprzeciętnie skomplikowany i odrobinę ...szpetny:)) i ciągle pod wrażeniem niewiast z tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: re rere 14.12.03, 19:30 A szkodzi to komuś? Jesteś Quasimodo? Też miłe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.03, 19:32 :)) nie jestem.ale przy Żmijewskim tom pikuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 19:48 Z osobnikem rozmawiałam przez cały wieczór i jakoś nie miałam inklinacji, by na niego się rzucać z wyrazami uwielbienia, czy innymi wyrazami. Dopiero Janek swoim wpisem mi uświadomił, kto to jest zacz. No nie oglądam TV i nie jestem na jakimś tam "topie". Ale dobrze mi z tym.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:00 Wielkie rzeczy! Ja też nie jestem (tu wstaw sobie nazwisko aktorki, która najbardziej Ci się podoba, bo się boję strzelić jak kulą w płot), a Żmijewskiego lubię na ekranie i niech tak pozostanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:25 Żmijewski to taki ulizany laluś, pikuś :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:29 No to macie ze sobą coś wspólnego, bo przed chwilą przeczytałam, że ponoć Ty jesteś przy nim pikuś. Czy pikuś to takie grzeczne stworzonko do pogłaskana, czy też całkiem coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:33 gdzieś wyczytałem o twoim talencie o wmawianiu komuś tego, co nie powiedział, bądź nie napisał - ale co tam, czego nie robi się dla kobiet. Wy przecież (Ty i W.F.) jesteście przebiegłe i przerozumne :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:38 Kurczę, masz rację tym razem. Ależ wielu facetów kręci sie po necie! Tym razem rzeczywiście nie popatrzyłam na adres, więc wycofuję, com rzekła o pikusiu. P.S. Nie mógłbyś zacząć się logować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:40 Kiedyś, dawno temu to robiłem - ale te meile od wielbicielek już mnie denerwowały :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:41 To może przynajmniej przestałbyś podkradać ludziom nicki? Przebiegły z Ciebie złodziejaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:44 Ty naprawdę jesteś cholernie przebiegła. To jakaś chyba choroba tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 22:48 Może byś przestał przypisywać mi własne cechy, a zaczął pisać pod własnym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:50 Po pólnocy sie zmienię - może tym razem w zucinskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 23:12 Och, nie każ mi za długo myśleć, przeciez wiesz, ze nie jestem w tym orłem :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:26 No to piszemy po północy pod swoimi nickami ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 23:34 Ja już piszę, czekam tylko na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:39 ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 23:42 To czeka nas noc niespełnionych oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:43 No przecież lubisz wszystko , co niespełnione, wieczna romantyczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 14.12.03, 23:48 Skąd tyle wiesz o mnie? Wykradasz mi też myśli? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:18 Z plotek na spotkaniach Romantiki Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 15.12.03, 00:34 Ach tak. To rzeczywiscie bogate i godne zaufania źródło wiedzy. P.S. Jak tam Twoja tożsamość nickowa po północy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:43 Śpiący jestem, nie mogę trafić hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: No i trach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:42 I runął długo budowany domek z kart. debi_bebi napisała: > Prysły zamysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:58 a może obydwoje zaczniemy pisać ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:59 A co powiecie na trio? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:00 Ja powiem, że niezły pasztet się tu zrobił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:11 teraz można nawrzucać komuś i nie będzie winnego lub winnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:13 ale będzie jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:14 jeszcze mnie tu brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:15 Ale kto komu ma nawrzucać, jak tu sami "faceci"? Kręci mi się od nich w głowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:15 zgadnij, o mądra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:16 Masz branie debi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:18 Debi ma zawsze branie - ten jej urok osobisty i czar, ach ! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: p.s.: 14.12.03, 23:18 Jak cholera! Nie wiem tylko, kto mnie bierze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:21 Wolisz kameralnie, tylko z jednym z nas ?:) debi_bebi napisała: > Jak cholera! Nie wiem tylko, kto mnie bierze :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:25 zawsze jest wybór - może dwa w jednym ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:28 Niezdecydowana jesteś - bądź prawdziwą debi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:32 Którego z nas ? Bo żeście kobiety ich tu namnożyły ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: p.s.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:39 Pokaż paluszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet basta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 17:41 basta, mój panie!proszę mnie nie wygryzać brylując na forum podszywajac się pode mnie. debi jestes kobietą wielce inteligentną z niezłą intuicją. Jestem pod wrażeniem. A z tym fałszywcem spotkam się na utartej ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:25 I bardzo dobrze! A tymczasem może zacząłbyś sie logować, przemiły facecie, żeby już nikt się nie podszywał? Bo przyznac muszę szczerze, że przez małą chwilę straciłam orientację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:32 Dobrze, że tylko na małą chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:34 Wstręciuchu! Znowu chcesz mi podogryzać? No to gooooo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:38 Nikt nie chce ciebie podgryzać, może za dużo tego byłoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:46 Może tak, a może nie, to zależy co kto lubi. I mowa nie jest o podgryzaniu, tylko o dogryzaniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:33 władek, nie świruj :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:38 Władek ma inny adres. Poza tym, jakby mi chciał cos powiedzieć, to by powiedział pod własnym nickiem, nie tak, jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:42 kiedyś pisałem na tym forum, że nie lubię się chwalić, wolę zostać tajemniczy. Co do IP to nie przeczę, widocznie kogoś innegooo :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: basta 15.12.03, 20:50 O ile pamiętam, przerażały Cie maile od rozlicznych wielbicielek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemiły facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 20:37 ach, debi Ty sobie wyobraź moją dezorientację, kidy wszedłem na forum i zobaczyłem, jak zawzięcie z Wami flirtuję:)) No ale Ty jesteś niezwykła. Od razu zdemaskowałaś szubrawca. jak dzień upływa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:39 laluś !:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 15.12.03, 20:42 Dziękuję, spokojnie i owocnie, jeśli chodzi o pracę. Ale teraz już basta, czas na chwilę odpoczynku. Co do flirtowania, to w porywach było tu aż 3 facetów, chociaż tak naprawdę to nie wiem, czy to nie był jeden i ten sam bo każdy miał ten sam adres, oprócz Ciebie, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemiły facet Re: CHETNA!! :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 20:41 choć przyznać muszę, że przez moment dreszcz metafizyczny mną wzdragnął z obawy przed mą nieświadomą acz brzemienną w skutkach multiplikacją:)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: CHETNA!! :-) 15.12.03, 20:48 Aaaa, no faktycznie, trzech w jednym zdziałałoby zapewne cuda! ;) Odpowiedz Link Zgłoś