Gość: pyszczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 23:00 Jak się pożegnać? Raz i na zawsze- wymaga determinacji i siły. Wielokrotnie, "na raty" -jest oznaką wahania i zadaje więcej bólu. Jak odejść, kiedy odejść trzeba,a nie wie się jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: selavi Re: Jak odejść? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 13.06.09, 23:07 Pożegnania bywają zawsze bolesne,ale niestety konieczne.Najlepsze jest ostre cięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Jak odejść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 23:17 Skłaniam się ku takiemu rozwiązaniu, ale boję się cieni niedopowiedzianych słow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Jak odejść? IP: *.chello.pl 13.06.09, 23:22 Biedny facet. Nie wie, że zostanie wkrótce puszczony kantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Jak odejść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 23:36 Moon, wybaczam Ci męską solidarność, ale mi też nie jest z tym dobrze. Poza tym, moja decyzja jest skutkiem, którego przyczyna , być może, tkwi w nim? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Jak odejść? 13.06.09, 23:45 Ośmielę się wejść w rozmowę. Jeśli przeszkadzam, to mnie wyproście :) Każdy zasługuje na rozmowę. Zwłaszcza wtedy, gdy ktoś kogoś oswoi, ktoś zostaje oswojony, a między tym dwojgiem padają słowa miłości. Nie można wtedy wyjść, powiedzieć "kocham Cię" i zamknąć za sobą drzwi. Bo to oznacza never ending story w cierpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybil Re: Jak odejść? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 13.06.09, 23:51 www.youtube.com/watch?v=HEr-teiajlA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Jak odejść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 11:46 Wiele razy mówimy, że nie można, a jednak w miłości zasady są łamane nagminnie. Oswajamy, jesteśmy oswajani, a potem życie układa się już całkiem inaczej niż to mogliśmy przewidzieć.Smutek jest nieodłącznym towarzyszem miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Jak odejść? 14.06.09, 11:59 :) www.youtube.com/watch?v=tJv9d00UFBI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Jak odejść? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 13.06.09, 23:22 Spakuj walizki i powiedz prosto z mostu: "Wybacz że nam nie wyszło." Odpowiedz Link Zgłoś