Dodaj do ulubionych

A ja w robocie,chlip

22.12.03, 10:43
Pewnie spora ilosc forumowiczow wziela juz wolne przed swietami.Ja pilnie
pracuje(czasem symuluje-arieska tez czlowiek;))i bede czasem zerkac,czy ktos
jeszcze sie nie zaplatal.Pozdrowienia dla pracusiow:)))
Obserwuj wątek
    • elzbieta28 Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 10:46
      Oj pewnie sporo tutaj pracusiów i smutnych ludzi:)) przeciążone łącza, bo
      wszyscy składamy wszystkim życzenia i pracujemy...pracujemy?:))) Pozdrawiam,
      już niedługo do domku:))
      • ka_27 A ja w robocie,chlip 22.12.03, 10:53
        Ariesko :-)

ale za trzy dni już Wigilia :-)))))
        • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 10:59
          ka_27 napisał:

> Ariesko :-)
          >
          > ale za trzy dni już Wigilia :-)))))

Wiem,prezenty juz sa i czekam z niecierpliwoscia:)
          • ka_27 A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:02
            Ariesko :-)

i będziesz wypatrywała pierwszej gwiazdki :-))))
      • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 10:58
        Zyczenia zarowno poczta tradycyjna ,jak i elektroniczna juz mam za soba.Mam
        nadzieje,ze w Wigilie dyrektor okaze sie wspanialomyslny,przemowi ludzkim
        glosem i pusci szaraczkow wczesniej do domu:)
    • taka_tam Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:03
      ariesko miła... pociesz się, że są tacy, którzy wczoraj pracowali przez 12
      godzin non stop :-( ale dziś już oddychają wolnością... jeszcze tylko przemarsz
      po sklepach i święta, święta, święta (czytaj: wolne, wolne, wolne)! :-)
      • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:14
        taka_tam napisała:

> ariesko miła... pociesz się, że są tacy, którzy wczoraj pracowali przez 12
        > godzin non stop :-( ale dziś już oddychają wolnością... jeszcze tylko
        przemarsz
        >
        > po sklepach i święta, święta, święta (czytaj: wolne, wolne, wolne)! :-)
        Przemarsz po sklepach szczesliwie mam za soba,zawsze kombinuje wczesniej z
        prezentami,zeby uniknac zadeptania przez tlum;)
    • hetacus Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:05
      A ja to nawet w wigilię będę pracował i to pewnie do 15, 16 - ej
      :-((( Pewnie już nikogo tu nie będzie...
      • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:16
        hetacus napisał:

> A ja to nawet w wigilię będę pracował i to pewnie do 15, 16 - ej
        > :-((( Pewnie już nikogo tu nie będzie...
        Oj,biedaczyno,ja w najgorszym wypadku do 15:00,ale mam nadzieje,ze do tego nie
        dojdzie.
        • hetacus Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:59
          No to niewykluczone, że będziemy najdłużej działającymi tu forumowiczami ;-)
          • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:02
            hetacus napisał:

> No to niewykluczone, że będziemy najdłużej działającymi tu forumowiczami ;-)

Zawsze razniej-oby tylko ktos nam jakiejs duzej pracki nie podrzucil w
            ostatniej chwili.
            • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:05
              Arieska, nie chlipaj, nie tylko Ciebie robota dopadła przed świętami :)) Ale
              pomyśl, my dzielne kobiety, damy sobie radę :))
              • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:37
                kwasna_cytryna napisała:

> Arieska, nie chlipaj, nie tylko Ciebie robota dopadła przed świętami :)) Ale
                > pomyśl, my dzielne kobiety, damy sobie radę :))
                No wlasnie,ktos musi sobie radzic:)A potem swieta do gory brzuchem,co mi tam;)
            • hetacus Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:09
              Ech, nawet jak ktoś coś podrzuci to się zostawi na po świętach ;-)
              • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:25
                właśnie przegladałem kalendarz na przyszły rok...o zgrozo Wielkanoc znowu
                wypada w niedziele..:))))))
                • hetacus Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:28
                  he, he może jak wejdziemy do UE to się zmieni ;-) Tam nie takie numery potrafią
                  robić ;-)
                • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:28
                  W przyszlym roku chyba wszystkie święta są w dni wolne od pracy :((
                  • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:31
                    Sprawdziłam, nie wszystkie, ale 1 maja - sobota, 15 sierpnia - niedziela, Boże
                    Narodzenie - sobota i niedziela. Nowy Rok - sobota.
                    • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:39
                      kwasna_cytryna napisała:

> Sprawdziłam, nie wszystkie, ale 1 maja - sobota, 15 sierpnia - niedziela,
                      Boże
                      > Narodzenie - sobota i niedziela. Nowy Rok - sobota.
                      Masakra,jest mi niewymownie przykro,nawet pobyczyc sie bezkarnie nie bedzie
                      mozna:(
                      • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:51
                        arieska napisała:

> kwasna_cytryna napisała:
                        >
                        > > Sprawdziłam, nie wszystkie, ale 1 maja - sobota, 15 sierpnia - niedziela,
                        > Boże
                        > > Narodzenie - sobota i niedziela. Nowy Rok - sobota.
                        > Masakra,jest mi niewymownie przykro,nawet pobyczyc sie bezkarnie nie bedzie
                        > mozna:(
                        >
                        i do tego o jeden dzien dłuzej trzeba bedzie czekac na Sylwestra jednym
                        słowem..jak tu nie pić:))))
                        • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:55
                          samowolny napisał:
                          > i do tego o jeden dzien dłuzej trzeba bedzie czekac na Sylwestra jednym
                          > słowem..jak tu nie pić:))))
                          Gorzej ,jesli komus pozostaje picie do lustra,chlip.
                          • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 13:03
                            arieska napisała:

> samowolny napisał:
                            > > i do tego o jeden dzien dłuzej trzeba bedzie czekac na Sylwestra jednym
                            > > słowem..jak tu nie pić:))))
                            > Gorzej ,jesli komus pozostaje picie do lustra,chlip.

lustro to jest ..ostateczność:) bo zawsze znajdzie sie bratnia dusza do
                            towarzyszenia w piciu...trzeba tylko wyjśc z domu..ale to sie tyczy nie tylko
                            picia...
                            • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 13:31
                              Do bramy zapraszasz czy co ?? ;PP
                              • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 13:47
                                kwasna_cytryna napisała:

> Do bramy zapraszasz czy co ?? ;PP
                                w bramie teraz zimno i przeciągi som:)))) i butelka moze przymarznąć do
                                ust:))))
                                • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 13:56
                                  Ależ cafe-brama mialam na mysli ;PP
                                  • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:02
                                    kwasna_cytryna napisała:

> Ależ cafe-brama mialam na mysli ;PP
                                    ja prosty jestem to nie skojarzyłem od razu:))))
                                    • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:05
                                      samowolny napisał:

>
                                      > > Ależ cafe-brama mialam na mysli ;PP
                                      > ja prosty jestem to nie skojarzyłem od razu:))))
                                      Coz,mi tez sie niecnie skojarzylo;)))
                                      • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:15
                                        Oj, Ariesko, cnoto-niecnoto, i co bedzie ?? ;)))
                                        • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:20
                                          kwasna_cytryna napisała:

> Oj, Ariesko, cnoto-niecnoto, i co bedzie ?? ;)))

Dla mnie to juz nie ma ratunku w kwestii kosmatych mysli;) Freud mialby pole do
                                          popisu,bo mi sie wszystko kojarzy:)))
                                          • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:25
                                            Ne wierze, to podobno facetom sie wszystko kojarzy ;PP
                                            Panowie, prawda li to ???
                                            • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:26
                                              kwasna_cytryna napisała:

> Ne wierze, to podobno facetom sie wszystko kojarzy ;PP
                                              > Panowie, prawda li to ???
                                              >
                                              O w morde,widac mam jakis pierwiastek meski,ups;)
                                              • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:37
                                                To zmierzmy poziom testosteronu ;PP
                                            • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:35
                                              kwasna_cytryna napisała:

> Ne wierze, to podobno facetom sie wszystko kojarzy ;PP
                                              > Panowie, prawda li to ???
                                              Prawda mi sie wszystko kojarzy..ale tylko co 10 minut:))) Bo w między czasie
                                              to ja nic nie kojarze:)))
                                              • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:38
                                                To co Ty robisz, jak nie kojarzysz ?? :))
                                                • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:49
                                                  kwasna_cytryna napisała:

> To co Ty robisz, jak nie kojarzysz ?? :))
                                                  jestem wtedy ..taki rozkojarzony:)))))
                                                  • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:50
                                                    samowolny napisał:

>
                                                    > > To co Ty robisz, jak nie kojarzysz ?? :))
                                                    > jestem wtedy ..taki rozkojarzony:)))))
                                                    Nieobecny duchem:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:52
                                                    Nie o ducha chodzi, leczo cialo :PPP
                                                  • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 14:56
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Nie o ducha chodzi, leczo cialo :PPP
                                                    cielesne skojarzenia są niebezpieczne dla otoczenia...i do tego co te rzeczone
                                                    10 minut:))) dlatego ostaje po namysle przy kojarzacym umyśle:)
                                                  • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 15:02
                                                    samowolny napisał:
                                                    dlatego ostaje po namysle przy kojarzacym umyśle:)

i znow sie komus na rymowanki zebralo;)
                                                  • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 15:10
                                                    arieska napisała:

> samowolny napisał:
                                                    > dlatego ostaje po namysle przy kojarzacym umyśle:)
                                                    >
                                                    > i znow sie komus na rymowanki zebralo;)
                                                    mi sie tak rymuje gdy se podśpiewuje:) i jak mi sie nic nie kojarzy że znów mi
                                                    sie przydaży...:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 15:32
                                                    ooo ma skojarzenia, znaczy nie ma wcale lenia ;PP
                                                  • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 15:37
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> ooo ma skojarzenia, znaczy nie ma wcale lenia ;PP
                                                    skojarzenia pojawiają sie same w szczególnosci gdy zobacze ..dame:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 15:39
                                                    dama pik, dama kier
                                                    a w radiu Natasha St. Pier ;))
                                                  • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 15:45
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> dama pik, dama kier
                                                    > a w radiu Natasha St. Pier ;))
                                                    dla gracza w skata najlepsza jest dama herc..ona jest władczynią wszystkich
                                                    meskich serc:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 16:12
                                                    Pan gra w skata, a panna wokół lata :))
                                                  • arieska Re: A ja w robocie,chlip 23.12.03, 09:37
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Pan gra w skata, a panna wokół lata :))
                                                    Musze sie do Ciebie i samowolnego zapisac na korki z rymowania:)
                • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 12:38
                  samowolny napisał:

> właśnie przegladałem kalendarz na przyszły rok...o zgrozo Wielkanoc znowu
                  > wypada w niedziele..:))))))
                  A to pech:(((
    • mandaryn_ka Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:09
      Ariesko, dzielę dziś Twój los :-)
      Pracuję, opier...się, a przede wszystkim czekam niecierpliwie godziny wyjścia
      do domku ;-). Aj, tam wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej, zwłaszcza, gdy
      stoi tam taka śliczna choinusia ;-)
      • hetacus Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:13

Witaj Mandarynko :-)
        Ciasta już gotowe ?
        • mandaryn_ka Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:16
          Witaj Hetacusie !
          Za ciasta biorę się jutro, będą świeższe i nie trzeba będzie ich "odgrzewać " ;-
          )
          Jak się dziś czujesz, czy trochę lepiej ?
          • hetacus Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:19
            Dzięki serdeczne Mandarynko !
            Dźwigam się, dźwigam... .
            Jak tu jestem z Wami to mi dobrze bardzo jest :-)
      • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:24
        mandaryn_ka napisała:

> Ariesko, dzielę dziś Twój los :-)
        > Pracuję, opier...się, a przede wszystkim czekam niecierpliwie godziny wyjścia
        > do domku ;-). Aj, tam wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej, zwłaszcza, gdy
        > stoi tam taka śliczna choinusia ;-)
        Popisy z ubieraniem choinki jak zwykle odstawie w wigilie-zdolna artystycznie
        jestem nieslychanie;)))
    • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:30
      ja też prackuje..ktos musi pracować by odpoczywać mógł ktoś:)))
      • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:34
        samowolny napisał:

> ja też prackuje..ktos musi pracować by odpoczywać mógł ktoś:)))
        Znam az za dobrze ta zlota mysl:)
    • samowolny Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:54
      lubie pracować jak w firmie jest mało ludzi..pracea i tak jest wykonana ale w
      wiekszym jakby spokoju ...
      • arieska Re: A ja w robocie,chlip 22.12.03, 11:55
        samowolny napisał:

> lubie pracować jak w firmie jest mało ludzi..pracea i tak jest wykonana ale w
        > wiekszym jakby spokoju ...

No prosze,nie tylko ja jestem samotnica.
        • baron_von_kapusta ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz robote 22.12.03, 23:21
          sa ludzie bezowocnie szukajacy prace, albo Ci co wlasnie teraz na swieta
          stracili ja. Troche wyczucia prosze.
          • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 08:47
            baron_von_kapusta napisał:

> sa ludzie bezowocnie szukajacy prace, albo Ci co wlasnie teraz na swieta
            > stracili ja. Troche wyczucia prosze.
            bez przesady . Fakt ze teraz jest ciężko o prace ale to nie powód aby ci co ja
            maja i są z tego zadowoleni mieli siedzieć cicho i po nocach przemykać sie
            ukradkiem. Przecież to pracujący powoduja że bezrobotni, emeryci maja
            świadczenia... na jednego pracującego przypada teraz 4 osoby nigdzie nie
            pracujace a biorace świadczenia różnego rodzaju. Więc więcej wyczucia
            prosze:))
            • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 08:57
              Samowolny! Przyznaję Ci 100% racji!!

Nie może dochodzić do takich absurdów, aby osoby pracujące wpadały w kompleksy
              i tłumaczyły się z tego powodu, że jakoś sobie radzą przed osobami
              niepracującymi...
              • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:06
                mandaryn_ka napisała:

> Samowolny! Przyznaję Ci 100% racji!!

przebóg kobieta przyznała mi racje...ale i w wigilie zwierzeta ponoć mówią
                ludzkim głosem ...:)))))))))))
                • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:12
                  Ha, ha, ha...

No dobra !
                  Niech tam!
                  A teraz szykuj du...
                  Skoro jestem zwierzakiem, to muszę się tym, wykazać!
                  Założę sobie korkotrampki i zademonstruję na pewnej części Twego ciała, jak to
                  potrafię dokopać ...;-)
                  • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:18
                    mandaryn_ka napisała:

> Ha, ha, ha...
                    >
                    > No dobra !
                    > Niech tam!
                    > A teraz szykuj du...
                    > Skoro jestem zwierzakiem, to muszę się tym, wykazać!
                    > Założę sobie korkotrampki i zademonstruję na pewnej części Twego ciała, jak
                    to potrafię dokopać ...;-)

nooo..agresynwość u kobiety ma i swoje zalety:)))) ja kobiety sie nie boje
                    chocby niedźwiedź i dostoje..:)))))
                    • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:51
                      Oj...
                      Nie mów "hop", póki nie przeskoczysz ...;-)
                      • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:05
                        mandaryn_ka napisała:

> Oj...
                        > Nie mów "hop", póki nie przeskoczysz ...;-)

jestem juz uodporniony na kobiece ciosy
                        więc nawet kobieca noga w korkotrampku nie sprawia ze unoszą mi sie na głowie
                        włosy:))))
                        • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:08
                          Ech!
                          Widzę , że nie dasz się sprowokować...;-)

A szkoda, bo pokopałabym sobie...
                          • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:22
                            mandaryn_ka napisała:

> Ech!
                            > Widzę , że nie dasz się sprowokować...;-)
                            > A szkoda, bo pokopałabym sobie...

kop kop..bo wiem że kobiece kopanie mają zbawienny skutek na nie:)))
                            nie tłum tej niezdrowej energii w sobie daj jej ujście wszak ofiaruje ciało
                            moje:)) ale tylko do kopania a nie innego używania:))))
                            • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:24
                              samowolny napisał:
                              > kop kop..bo wiem że kobiece kopanie mają zbawienny skutek na nie:)))
                              Oj,tak-sponiewieranie drzwi albo sciany ma dzialanie relaksujace:P:P:P
                            • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:32
                              Ha, ha,ha...

A kopać mi się chce tym bardziej, że dowiedziałam się, że jutro muszę przyjść
                              do roboty. A już miałam wypisany wniosek o urlop! :-(

Pokopałabym sobie...tylko, kto mi nogę rozbuja ...?
                              • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:37
                                mandaryn_ka napisała:
                                > Pokopałabym sobie...tylko, kto mi nogę rozbuja ...?
                                Mandarynko,to az taki len Cie dopadl,ze nozka posluszenstwa odmawia? :D:D
                                • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:57
                                  Łoj...
                                  Jeszcze jaki...;-)
                                  Ale Ty tez podobno jesteś leniwa, więc powinnaś umieć mnie zrozumieć ? ;-)
                                  • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:00
                                    mandaryn_ka napisała:

> Łoj...
                                    > Jeszcze jaki...;-)
                                    > Ale Ty tez podobno jesteś leniwa, więc powinnaś umieć mnie zrozumieć ? ;-)

Jestem leniwcem,bije sie w piersi z tego powodu;)
                                    • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:04
                                      Nooo to z radością w Świeta powisimy sobie głowami do dołu chwyciwszy się
                                      uprzednio jakiejś tam gałązki ;-)
                                      • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:15
                                        mandaryn_ka napisała:

> Nooo to z radością w Świeta powisimy sobie głowami do dołu chwyciwszy się
                                        > uprzednio jakiejś tam gałązki ;-)
                                        Bedzie bujanko,super:)))
                                        • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:22
                                          Noooo, a w między czasie coś na ząb i dalej na bujawkę ;-)
                                          Ale życie !! ;-)
                                          • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:26
                                            mandaryn_ka napisała:

> Noooo, a w między czasie coś na ząb i dalej na bujawkę ;-)
                                            > Ale życie !! ;-)
                                            Niom,klawe:)Tylko,zeby nas nie zemdlilo od tego bujania;)
                                            • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:41
                                              A co Ty tam, Ariesko...
                                              Będę rzygać, a bujać się nie przestanę ! ;-)
                                              • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:59
                                                mandaryn_ka napisała:

> A co Ty tam, Ariesko...
                                                > Będę rzygać, a bujać się nie przestanę ! ;-)

:D:D:D:D uparla sie:)
                              • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:41
                                mandaryn_ka napisała:

> Pokopałabym sobie...tylko, kto mi nogę rozbuja ...?

jeśli masz kłopoty z rozbujaniem swej nogi to juz wiem dlaczego w tobie
                                kumulują sie przeróżne trwogi..:)))
                                • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:58
                                  Ech!
                                  Rozszyfrował mnie !!:-)
                  • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:45
                    mandaryn_ka napisała:

> Ha, ha, ha...
                    >
                    > No dobra !
                    > Niech tam!
                    > A teraz szykuj du...
                    > Skoro jestem zwierzakiem, to muszę się tym, wykazać!
                    > Założę sobie korkotrampki i zademonstruję na pewnej części Twego ciała, jak
                    to
                    > potrafię dokopać ...;-)

Wyszukana zemsta:)))
                    • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:06
                      ;-)
                      Starałam się z całych sił obrócić w żart porównanie mnie ze zwierzęciem...;-)

Gdyby mnie tak samowoly wczoraj nazwał, to zupelnie inaczej potraktowałabym
                      jego post ! ;-)

Witaj Ariesko! Miłego dnia Ci życzę :-)
                      • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:08
                        mandaryn_ka napisała:
                        > Witaj Ariesko! Miłego dnia Ci życzę :-)

I wzajemnie,wlasnie zajadam kanapki na sniadanko-to pewnie cisza przed burza,bo
                        zapewne ktos cos jeszcze bedzie przed swietami chcial.
                        • mandaryn_ka Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:45
                          U mnie drzwi chodzą jak w saloonie na Westernie!! Wszyscy czegoś chcą...:-(

Chyba się zamknę od wewnątrz i wywieszę karteczkę "nikogo niet doma ...";-)
                          • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:47
                            mandaryn_ka napisała:
                            > Chyba się zamknę od wewnątrz i wywieszę karteczkę "nikogo niet doma ...";-)
                            Dobry pomysl:)
                • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:42
                  samowolny napisał:

> przebóg kobieta przyznała mi racje...ale i w wigilie zwierzeta ponoć mówią
                  > ludzkim głosem ...:)))))))))))
                  Czasem-choc rzadko-mowimy z mezczyznami jednym glosem:)
                  • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:51
                    arieska napisała:

> Czasem-choc rzadko-mowimy z mezczyznami jednym glosem:)
                    ech ile bym dał by ta chwila trwała wiecznie...:)))

• arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:59
                      samowolny napisał:

> arieska napisała:
                      >
                      > > Czasem-choc rzadko-mowimy z mezczyznami jednym glosem:)
                      > ech ile bym dał by ta chwila trwała wiecznie...:)))
                      Marzenia nic nie kosztuja:)
                      • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:08
                        arieska napisała:

> Marzenia nic nie kosztuja:)

ot takie wigilijne marzenia do spełnienia ale nie nalegam na je spełnienie
                        bo wiem ze to marzenia ściętej głowy:))
                        • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:10
                          samowolny napisał:

> arieska napisała:
                          >
                          > > Marzenia nic nie kosztuja:)
                          >
                          > ot takie wigilijne marzenia do spełnienia ale nie nalegam na je spełnienie
                          > bo wiem ze to marzenia ściętej głowy:))
                          Pobujaj troche w oblokach,w swieta wolno:)
                          • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:24
                            arieska napisała:

> Pobujaj troche w oblokach,w swieta wolno:)
                            Bujanie w obłokach z myślą o marzeń spełnieniu kończy sie przeważnie na
                            bolesnym przyziemieniu..:))

• arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:39
                              samowolny napisał:

> arieska napisała:
                              >
                              > > Pobujaj troche w oblokach,w swieta wolno:)
                              > Bujanie w obłokach z myślą o marzeń spełnieniu kończy sie przeważnie na
                              > bolesnym przyziemieniu..:))
                              Jak mowi ludowe przyslowie: life is brutal and full of zasadzkas ;)
                              • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:46
                                arieska napisała:

> Jak mowi ludowe przyslowie: life is brutal and full of zasadzkas ;)

Tia życie nam zasadzki różne szykuje a szczęśliwy ten co między nimi
                                umiejetnie lawiruje:)))
                                • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 10:52
                                  samowolny napisał:
                                  > Tia życie nam zasadzki różne szykuje a szczęśliwy ten co między nimi
                                  > umiejetnie lawiruje:)))
                                  To juz trzeba byc Indiana Jonesem,zeby sobie z pulapkami i labiryntami radzic:)
                                  • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:02
                                    arieska napisała:

> To juz trzeba byc Indiana Jonesem,zeby sobie z pulapkami i labiryntami
                                    radzic:)
                                    Tak dał nam przykład Indiana Jones jak omijac pułapki zyciowe mamy:)))

• arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:27
                                      samowolny napisał:

> arieska napisała:
                                      >
                                      > > To juz trzeba byc Indiana Jonesem,zeby sobie z pulapkami i labiryntami
                                      > radzic:)
                                      > Tak dał nam przykład Indiana Jones jak omijac pułapki zyciowe mamy:)))
                                      Niestety nie posiadam wyswiechtanego przygodami ubrania Indiany,o kapeluszu nie
                                      wspomne:(
                                      • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:39
                                        arieska napisała:

> Niestety nie posiadam wyswiechtanego przygodami ubrania Indiany,o kapeluszu
                                        nie wspomne:(
                                        widzisz bo strój Indiany jest niepowtazalny i nie można go niczym zastapic:)
                                        ja mam kapelusz d'Artaniana i strój Batmana to jakos dam sobie rade:)
                                        no improwizować bede

• arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:41
                                          samowolny napisał:

> arieska napisała:
                                          >
                                          > > Niestety nie posiadam wyswiechtanego przygodami ubrania Indiany,o kapelusz
                                          > u
                                          > nie wspomne:(
                                          > widzisz bo strój Indiany jest niepowtazalny i nie można go niczym zastapic:)
                                          > ja mam kapelusz d'Artaniana i strój Batmana to jakos dam sobie rade:)
                                          > no improwizować bede
                                          A za samoprzylepnego spidermana tez robisz? ;)))
                                          • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 11:51
                                            arieska napisała:

> A za samoprzylepnego spidermana tez robisz? ;)))

Niestety nie kleje sie nawet do kobiet wole zachowac stosowny dystans:)))
                                            • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 12:01
                                              samowolny napisał:

> arieska napisała:
                                              >
                                              > > A za samoprzylepnego spidermana tez robisz? ;)))
                                              >
                                              > Niestety nie kleje sie nawet do kobiet wole zachowac stosowny dystans:)))
                                              Coz za strata,myslalam,ze facetow instynktownie ciagnie do lepienia sie;)
                                              • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 12:17
                                                arieska napisała:

> Coz za strata,myslalam,ze facetow instynktownie ciagnie do lepienia sie;)

widzisz faceta instynkt samozachowawczy odciąga od lepienia sie do kobiety.
                                                Ale my gupki waszym wdziękom ulegamy i potem to juz przegrane mamy:))
                                                • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 12:22
                                                  samowolny napisał:
                                                  widzisz faceta instynkt samozachowawczy odciąga od lepienia sie do kobiety.
                                                  > Ale my gupki waszym wdziękom ulegamy i potem to juz przegrane mamy:))

Eeeee tam,zaraz przegrane,czasem milo sie przylepic:)
                                                  • samowolny Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 12:43
                                                    arieska napisała:

> Eeeee tam,zaraz przegrane,czasem milo sie przylepic:)

tak CZASEM jest miło..
                                                  • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 12:46
                                                    samowolny napisał:

> arieska napisała:
                                                    >
                                                    > > Eeeee tam,zaraz przegrane,czasem milo sie przylepic:)
                                                    >
                                                    > tak CZASEM jest miło..
                                                    Takie na przyklad tango-przytulango:)
          • arieska Re: ariesko jak Ci nie wstyd-ciesz sie ze masz ro 23.12.03, 09:40
            baron_von_kapusta napisał:

> sa ludzie bezowocnie szukajacy prace, albo Ci co wlasnie teraz na swieta
            > stracili ja. Troche wyczucia prosze.
            Bynajmniej nie jestem gruboskorna,ale idac tropem Twojego myslenia w ogole nie
            moznaby sie odzywac,bo zawsze ktos poczuje sie urazony.
            • brytan do mandaryny 23.12.03, 10:06
              nie dziwie sie Twojej reakcji co do pracy, bo przeciez sama jestes 75letnia
              babcia i pracujesz - a mogla bys te prace oddac komus mlodszemu potrzebujacemu.
              • samowolny Re: do mandaryny 23.12.03, 10:13
                brytan napisała:

> nie dziwie sie Twojej reakcji co do pracy, bo przeciez sama jestes 75letnia
                > babcia i pracujesz - a mogla bys te prace oddac komus mlodszemu
                potrzebujacemu.

to nie bylo do mnie ale poniewaz tez pracuje to poczułem sie wywołany do
                tablicy... otóż wiem że na rynku jest krucho o dobrą prace ale jest prawo
                rynku i jak starsza osoba przedstawia dla pracodawcy większą wartośc niz
                młodsza to zatrudnia starszą . I na nic tu gesty samarytańskie typu " oddac
                prace młodszemu" ..
              • mandaryn_ka Re: do mandaryny 23.12.03, 10:27
                Posłuchaj quasibrytanie...

Jeśli masz jakieś uwagi i czujesz, ze należałoby dokonać zmian w
                Kodeksie "Prawo Pracy " i w aktach wykonawczych do tejże ustawy to proponuję
                Ci, abyś

Opracował Obywatelski projekt ustawy o zmianie ustawy "Kodeks Pracy", zebrał
                pod nim 100 tys. podpisów i skierował do Sejmowej Komisji Polityki Społecznej
                i Rodziny.
                Nim jednak weźmiesz się za opracowywanie tegoż projektu spróbuj zastanowić się
                nad tym, czy będąc w wieku powiedzmy 70 lat, pobierając emeryturę w wysokości
                400 zł, będziesz w stanie utrzymać się za to przez cały miesiąc !
                • samowolny Re: do mandaryny 23.12.03, 10:36
                  mandaryn_ka napisała:

> Posłuchaj quasibrytanie...
                  >
                  > Jeśli masz jakieś uwagi i czujesz, ze należałoby dokonać zmian w
                  > Kodeksie "Prawo Pracy " i w aktach wykonawczych do tejże ustawy to proponuję
                  > Ci, abyś Opracował Obywatelski projekt ustawy o zmianie ustawy "Kodeks
                  Pracy", zebrał pod nim 100 tys. podpisów i skierował do Sejmowej Komisji
                  Polityki Społecznej i Rodziny.

Wybacz mu maddaryn_ka bo nie wie co pisze.. oszczędź i nie dołuj go jeszcze
                  każąc pisać "na Berdyszów" :))))))
                  • mandaryn_ka Re: do mandaryny 23.12.03, 10:39
                    ;-) ołkej, ołkej...
    • arieska Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 10:22
      Jak ja mam myslec o pracy,skoro za oknem sloneczko i jednoczesnie pada snieg?
      Fajne widoki:)))
      • marius17 Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 12:32
        arieska napisała:

> Jak ja mam myslec o pracy,skoro za oknem sloneczko i jednoczesnie pada snieg?
        > Fajne widoki:)))

no to na saneczki chlopcy i dzieweczki
        • arieska Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 12:47
          marius17 napisał:
          > no to na saneczki chlopcy i dzieweczki
          Juz kiedys poruszalam kwestie braku prawa jazdy na sanki;)
          • kwasna_cytryna Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 12:50
            arieska napisała:

> Juz kiedys poruszalam kwestie braku prawa jazdy na sanki;)

hmmm... zasady podstawowe: nie zjeżdża się na jezdnię i hamuje nóżkami ;PP
            • arieska Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 12:52
              kwasna_cytryna napisała:
              > hmmm... zasady podstawowe: nie zjeżdża się na jezdnię i hamuje nóżkami ;PP
              Aha,w razie hamowania zapierac sie pietami,az dym pojdzie;)
              • kwasna_cytryna Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 12:59
                Należy znaczy pilnować, zeby pożaru nie spowodować ;)))
                • arieska Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 13:00
                  kwasna_cytryna napisała:

> Należy znaczy pilnować, zeby pożaru nie spowodować ;)))
                  W sniegu to raczej nie grozi,na szczescie:)
              • samowolny Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 13:07
                arieska napisała:

> Aha,w razie hamowania zapierac sie pietami,az dym pojdzie;)

Tak jak sie ma jakieś "zahamowania" to sie trzeba nawet obcasami mocno zaprzeć
                coby sie nie dać "ponieść":)))))))))
                • arieska Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 13:10
                  samowolny napisał:

> arieska napisała:
                  >
                  > > Aha,w razie hamowania zapierac sie pietami,az dym pojdzie;)
                  >
                  > Tak jak sie ma jakieś "zahamowania" to sie trzeba nawet obcasami mocno zaprzeć
                  > coby sie nie dać "ponieść":)))))))))
                  Hihi,tym razem hulaj dusza,zadnych zahamowan:)
                  • samowolny Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 13:27
                    arieska napisała:

> Hihi,tym razem hulaj dusza,zadnych zahamowan:)

czyli widze będzie "ostra jazda" ale chociaż troche instynktu
                    samozachowawczego miej w postaci "hamulca bezpieczeństwa" wiesz jakby co to
                    zerwij plombe i ciągnij z całych sił:)))) "Nieuzasadnione użycie bedzie
                    karane":)))))
                    • arieska Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 13:29
                      samowolny napisał:

> arieska napisała:
                      >
                      > > Hihi,tym razem hulaj dusza,zadnych zahamowan:)
                      >
                      > czyli widze będzie "ostra jazda" ale chociaż troche instynktu
                      > samozachowawczego miej w postaci "hamulca bezpieczeństwa" wiesz jakby co to
                      > zerwij plombe i ciągnij z całych sił:)))) "Nieuzasadnione użycie bedzie
                      > karane":)))))

Zawsze sie zastanawiam,co znaczy nieuzasadnione,hmm...
                      • samowolny Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 13:37
                        arieska napisała:

> Zawsze sie zastanawiam,co znaczy nieuzasadnione,hmm...

no jak jazda jest bezstresowa to sie nie ciągnie za hamulec.. tylko w
                        przypadkach zagrożenia ... bo wprowadzenie ustrojstwa naponuff w ruch to
                        strata czasu i energii. a czas to pieniądz:)))
                        • arieska Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 13:46
                          samowolny napisał:
                          > no jak jazda jest bezstresowa to sie nie ciągnie za hamulec.. tylko w
                          > przypadkach zagrożenia ... bo wprowadzenie ustrojstwa naponuff w ruch to
                          > strata czasu i energii. a czas to pieniądz:)))
                          Zamyslilam sie nad tym gleboko,ale swieta to czas refleksji,wiec szafa gra.
                          • samowolny Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 13:59
                            arieska napisała:

> Zamyslilam sie nad tym gleboko,ale swieta to czas refleksji,wiec szafa gra.

przystanąłem nad twym zamysleniem i wysłuchałem go ze skupieniem i oto me
                            myśli złożyły te słowa ..widze że do ostrej jazdy pani juz gotowa:)))))
                            • arieska Re: Śnieżek i słoneczko:) 23.12.03, 14:00
                              samowolny napisał:

> arieska napisała:
                              >
                              > > Zamyslilam sie nad tym gleboko,ale swieta to czas refleksji,wiec szafa gra
                              > .
                              >
                              > przystanąłem nad twym zamysleniem i wysłuchałem go ze skupieniem i oto me
                              > myśli złożyły te słowa ..widze że do ostrej jazdy pani juz gotowa:)))))
                              Na gape i bez trzymanki;) Kurka wodna,zaraz zapomne,ze o sankach mowimy:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka