Dodaj do ulubionych

Wybielanie zebów

• start213 Re: Wybielanie zebów 15.10.14, 23:57
      Polecam wybielanie w Kielcach: www.platinumdent.pl lub umów się na wizytę 535111000. Posiadają lampę beyond. Czyli najlepsza metoda na rynku na wybielanie zębów!
    • lokolokomotywa Re: Wybielanie zebów 20.11.15, 13:18
      Najprostszy sposób na wybielenie zębów to Plus System od Białej Perły. Szybki efekt, radzi sobie nawet z przebarwieniami po kawie i papierosach !!!Wystarczy dopasować aplikatory za pomocą ciepłej wody i codziennie nakładać je z żelem na zęby.
    • albusdent Re: Wybielanie zebów 29.01.16, 16:40
      Przed wybraniem najlepszej metody wybielenia zębów, warto dowiedzieć się o nich najważniejszych informacji. Nakładkowe wybielanie pacjent przeprowadza sam w domu, po wcześniejszych instrukcjach stomatologa. W specjalne mocno przylegające nakładki, wykonane na wzór ustawienia zębów pacjenta, aplikuje się żel wybielający. Kuracja taka trwa od kilku dni do kilku tygodni, przez kilka godzin dziennie, a stężenie żelu wybielającego dobierane jest przez lekarza do indywidualnych potrzeb.
      Drugą skuteczną metodą wybielania jest ta z użyciem lampy Beyond.
      Polega na aplikacji preparatu wybielającego, który przez 10-15 minut aktywowany jest za pomocą lampy emitującej zimne niebieskie światło. Przed przystąpieniem do wybielania którymkolwiek sposobem, zęby muszą być dokładnie oczyszczone za pomocą piaskowania eliminującego osad oraz scalingu, który usuwa kamień nazębny. Przez pewien okres po wybielaniu zalecana jest ?biała dieta? wykluczająca produkty barwiące zęby.
      Efekt wybielenia może utrzymać się do kilku lat. Stomatolog powinien doradzić najlepszą dla danego pacjenta metodę wybielenia.

Pozdrawiamy z Krakowa!
      • mil_olga Re: Wybielanie zebów 28.06.16, 22:20
        Ja polecam nakładki iWhite, przede wszystkim są gotowe do użycia, więc nie trzeba się bawić z nakładaniem preparatów, a po drugie i ważniejsze, to efekty są rewelacyjne i utrzymują się nawet do 2-3 miesięcy :)
    • ibright Re: Wybielanie zebów 20.05.16, 00:53
      Jeden z lepszych sposobów wybielania to preparat ibright, sprawdź ibright ile kosztuje i ciesz się białym uśmiechem :)
    • nikabar72 Re: Wybielanie zebów 25.05.16, 18:10
      Niedawno trafiłam na takie małe zestawienie o wybielaniu laserem diodowym
      zdrowie-usmiech.pl/wybielanie-zebow-laserem-diodowym-pytania-i-odpowiedzi/
    • mlodaszpulka Re: Wybielanie zebów 02.02.17, 16:45
      ja skutecznie wybielam w domu metodą dr martin schwarz home comfort
      • chrzanela Re: Wybielanie zebów 25.06.17, 11:01
        Ja za 200zł kupuje u denttysty Experta 20 i wybielam na swoich szczękach,ktróe zostały mi po Opalasence,a z którego zrezygnowalisu z mężem bo oboje mieliismy nadwrażliwość.
    • malykwiatuszek23 Re: Wybielanie zebów 07.02.17, 12:18
      ja od roku stosuję metodę dr martin schwarz i polecam ten sposób
      • chrzanela Re: Wybielanie zebów 25.06.17, 11:05
        Ja za 200zł kupuje u denttysty żel Expert 20 i wybielam na swoich szczękach,ktróe zostały mi po Opalasence,a z którego zrezygnowalisu z mężem bo oboje mieliismy nadwrażliwość.
    • toskazoska19 Re: Wybielanie zebów 20.06.17, 11:41
      A co powiecie o wybielaniu zębów w profesjonalnym salonie? Ja szukam jakiegoś dobrego w Wielkopolsce. Nie wiem na jakie koszta się szykować i czy będzie widać dużą różnice. Może macie jakieś sprawdzone miejsca? Pomocy ;/ Znalazłam coś takiego - www.piekny-usmiech.pl. Co sądzicie o tym salonie? Korzystać czy wybrać inny?
      • kaniazpoznania Re: Wybielanie zebów 22.06.17, 10:16
        Piękny uśmiech to znany salon w Poznaniu :) cieszy się dobrą opinią. Słyszałam, że wybielanie u nich jest skuteczne i przede wszystkim nie zrujnuje naszego "domowego budżetu" :P śmiało korzystaj i daj znać jak rezultaty. Pozdrawiam!
      • ewelina12398 Re: Wybielanie zebów 30.05.22, 13:53
        Zdecydowanie w gabinecie dentystycznym, mnie doradzono metode nakladkową. jestem bardzo zadowolona, żadne domowe sposoby mi nie pomagały, a już na pewno nie dawały długotrwałego efektu, lepiej wybielić raz a porządnie. Dzieki tej metodzie mam bielutki usmiech, wybieliłam zęby o kilka tonów. Wybielałam w klinice denstystyczne na placu szczepanskim w Krakowie - scanidnavian clinic, polecam wszystkim z okolic, naprawde warto.
    • skyfall001 Re: Wybielanie zebów 27.09.17, 10:14
      Jak chce się wybielić zęby to najlepiej jest iść do specjalisty i nie robić tego samemu, bo mozna sobie tylko zaszkodzić.
    • milenamuszka Re: Wybielanie zebów 16.05.19, 09:23
      ja wybielam w do,mu i jakos problemow nie miałam nigdy, rbie wybeialnie nakładkowe żelem dr martin schwarz expert
    • zehitobinshi6 Re: Wybielanie zebów 04.07.19, 18:26
      Środek do wybielania zębów - buyibright.com ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene.
    • danoska258 Re: Wybielanie zebów 19.11.21, 17:31
      Wydaje mi sie że najrozsądniej bedzie udać sie na konsultacje zwiazana z wybielaniem. Ja akurat przy okazji wizyty kontrolnej zapytałam stomatologa o wybielanie i mi wyjasnil kilka waznych kwestii, ktore pomogly w wyborze najlepszego sposobu. Osobiscie zdecydowalam sie na wybielanie gabinetowe w Centrum Stomatologicznym Demed i jestem bardzo zadowolona.
    • zanoka Re: Wybielanie zebów 27.03.22, 20:25
      Ja się cieszę się, że zdecydowałam się na wybielanie zębów. Robiłam to w Olmedical a tam można liczyć na najlepszych specjalistów. Pan doktor Tomasz Olek dobrał odpowiednią metodę wybielania do moich zębów, dzięki czemu efekty są najlepsze z możliwych. A do tego zero podrażnionych dziąseł :)
    • marcin_seven Re: Wybielanie zebów 16.03.26, 13:52
      Da się wybielić zęby nawet jeśli są naturalnie bardziej żółte, tylko ważne jest dobranie odpowiedniej metody (gabinetowej albo nakładkowej). Najlepiej najpierw zrobić konsultację i sprawdzić stan szkliwa. Jeśli jesteś z Wrocławia, możesz zapytać w Maxdent – doradzają tam, jaka metoda wybielania będzie najskuteczniejsza w danym przypadku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka