Dodaj do ulubionych

Debet zablokowany

02.09.11, 10:34
witam. Amianowicie mam wielki problem...zablokowali mi debet poniewaz nie splacilem go w przeciagu 30 dni...przyszlo mi pismo ze mam splacic debet w przeciagu 2 dni bo mi zablokuja...pieniadze z wyplaty trafily na konto 1 wrzesnia...pokryly debet i zostal;o mi tylko 50 zl na koncie...a jak mam splacic dlugi itp...skoro teraz nie moga wziasc debetu...:( nie rozumiem czemu nie poczekali do 1 wrzesnia...do wyplaty prawie polowy ludzi w polsce...jak mam teraz odblokowac ten debet...z 50 zl na miesiac nie dam rady:( pomocy
Obserwuj wątek
    • gieniu69 Re: Debet zablokowany 02.09.11, 12:00
      moze by ktos mi pomogl ;(
    • fajny.gwiazdor Re: Debet zablokowany 02.09.11, 14:45
      Debet po jakimś czasie znowu się ustawi automatem. Jeżeli masz problem to idź do Oddziału i napisz prośbę do Dyrektora o ustawienie debetu albo najlepiej wystąp z wnioskiem o kredyt odnawialny, który jest tańszy niż debet i nie będzie cię obligował terminem 30 dniowym. Działa tak samo jak debet ale jest dla ciebie korzystniejszy. Sprawę załatwisz od ręki w Oddziale prowadzącym twój rachunek. 15 minut i sprawa będzie załatwiona przez Doradcę.
      Pozdrawiam
      • a_grafka_2 Re: Debet zablokowany 02.09.11, 22:49
        no, niekoniecznie, weź, człeku pożycz na jeden dzień kasę, wpłać, a po odnowieniu debetu oddasz :)Niekoniecznie kwalifikujesz się do uzyskania kredytu odnawialnego i możesz mieć niespodziewajkę, a po co?
        • lukaj1953 Re: Debet zablokowany 03.09.11, 11:37
          rozumiem,że masz 50 PLN na +(plusie),wobec tego śmiało wal do bankomatu, a debet na pewno już masz!Oczywiście jeżeli masz co m-c systematyczne wpływy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka