Dodaj do ulubionych

program naprawczy

07.03.12, 17:16
właśnie się dowiedziałam ,że będę objęta programem naprawczym za brak wykonywania planu przez 2 kwartały.Co to oznacza? Czy to już mój koniec po 20latach nienagannej pracy w PKO BP?
To ,że byłam zawsze uczciwa i sumienna to dziś już nie ważne ,bo nie potrafię sprzedawać dużo? Dzwonię, piszę oferty , proponuję .co ja jeszcze będę mogła zrobić ? Mam odejść sama ? brak mi już pomysłów na zwiększenie sprzedaży? Czuję się bezradna i do du.....:(
Obserwuj wątek
    • istnycyrk Re: program naprawczy 07.03.12, 19:48
      Nie odchodź!
      Też byłyśmy objęte takim programem.
      Kazali nam wymyślić kupę bezsensownych działań i wykonywać je z większą intensywnością, co oczywiście niewiele dało. Musiałyśmy przez tydzień prowadzić fotograficzne odzwierciedlenie dnia pracy (co godzinę minut musiałyśmy wypełniać tabelkę i opisywać, co w tym czasie robiłyśmy - z wyjściem do toalety włącznie)
      Potem im się chyba znudziło, bo w następnym kwartale odpuścili - ale u nas cały oddział stał słabo i wszystkie musiałyśmy to przejść- tak przynajmniej było raźniej w tym bezsensie.
      Przetrwaj. Nie zwalniaj się sama. Zatyczki w uszy i klapki na oczy - dasz radę.

• p-p-i Re: program naprawczy 24.03.12, 22:38
      nie chcę Cię martwić ale u mnie koleżanka dostała program naprawczy i po miesiącu wyleciała. w pko pracowała ok. 20 lat. dotychczasowy przebieg Twojej pracy to historia, liczy się tylko bieżąca sprzedaż. u nas /łódzki/ dyr bła bła bła - szczyk krzywo patrzy się na dyrektorów oddziałów jak nie wyrzucają pracowników u których plan naprawczy nie odniósł sukcesu.
      • neska122 Re: program naprawczy 25.03.12, 18:30
        a na jakich warunkach ją zwolnili? 3 miesięczne wypowiedzenie? a jakie przyczyny podali?
      • ad63 Re: program naprawczy 25.03.12, 20:14
        A w jakim wieku ....
        Jak 50+ .... będzie trudno.... :(
    • zwolnionazpko Re: program naprawczy 18.04.12, 16:00
      A ja konsekwentnie prosze o kontakt osoby które zostały zwolnione za "plany" !!! i nietylko !!!!
      Dziękuję tym które się odezawały i które zaoferowały swoją pomoc. Walczymy w Naszym wspólnym interesie im wiecej nas tym lepiej !!!Gdy zakończy
      się sprawa poinformuje Was jak taka pomoc wygląda w praktyce i co z tego wynikło.
      Zapewniam że dla wielu mogą to być w przyszłości cenne informacje.
      KONTAKT :
      zwolnionazpko@gazeta.pl
      • exworker Re: program naprawczy 01.08.12, 21:23
        To jest jakaś paranoja. To ten bank powinien mieć program naprawczy.
        • 4kana Re: program naprawczy 01.08.12, 21:47
          jaki program naprawczy przeciez to są ludzie a nie maszyny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka