grazka0404 19.08.08, 21:22 Posiadam złote konto i jednocześnie wypełniłam deklaracje do konta Bankier. Obecnie pobrano mi prowizję za odnowienie Kredytu odnawialnego. Czy nie jestem zwolniona z prowizji? proszę o odpowiedź. Pracownik PKO Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestsuper2 Re: konto bankier 19.08.08, 21:41 grazka0404 napisała: > Posiadam złote konto i jednocześnie wypełniłam deklaracje do konta Bankier. > Obecnie pobrano mi prowizję za odnowienie Kredytu odnawialnego. > Czy nie jestem zwolniona z prowizji? > proszę o odpowiedź. > Pracownik PKO ================== Co za wstyd nie wiedzieć.Przynajmniej nie trzeba było podpisywać PRACOWNIK PKO !!! Ktoś w Twoim Oddziale nie dokonał wszystkich formalności. Lepiej Sobie sprawdź wszystko-opłata za konto , iPKO,SMS no i karty. Odpowiedz Link
grazka0404 Re: konto bankier 19.08.08, 22:02 takich mamy doradców , twierdzą ,ze są najlepsi ale dla swoich pracowników nie mają czasu. Zawsze jesteśmy traktowani jak intruzi , bo coś chcemy. A to szkoda czasu bo to żadna sprzedaż. Mój doradca kazał mi dzwonić do regionu. Stwierdzono, że muszę zrezygnować ze złotego konta i przekształcić na konto Bankier to nie zapłacę prowizji za odnowienie Kredytu odnawialnego. Ja jestem głupim skarbnikiem i kasjerem. Odpowiedz Link
jestsuper2 Re: konto bankier 19.08.08, 22:32 Przepraszam nie miałam zamiaru Cię obrażać ale naprawdę nie masz mieć opłat za : konto , kartę debetową , za kredytową srebrną tylko połowa opłaty , odnawialny , bez prowizji SSK i z mniejszym %, bez opłat za bankowość.NAJLEPIEJ IDŹ DO NACZELNIKA KD I ZAPYTAJ O TO co przesyłam poniżej.POWODZENIA !!! :) Które uzależnione jestod dobrej woli bo przecież za to Twoje przekształcanie nikt nie ma punktów i napewno usłyszysz same ojejku , ojejku.A do regionu to niech dzwoni pracownik który nie wie jak to zrobić a nie Ty jako Nasz pracownik i bądź co bądź Nasz Klient.Prawda ? Do poniższej decyzji było bardzo dużo załączników. z dnia 22 czerwca 2007 roku DECYZJA Nr I / PZ / DBH / 35 / 2007 WICEPREZESA ZARZĄDU BANKU NADZORUJĄCEGO OBSZAR RYNKU DETALICZNEGO w sprawie trybu postępowania związanego ze stosowaniem oferty specjalnej „Pakiet SUPERKONTO BANKIER – specjalny program finansowy dla osób zatrudnionych w bankach działających na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej” Na podstawie Uchwały Zarządu Banku nr 218/A/2007 z dnia 12 czerwca 2007 roku w sprawie wprowadzenia oferty specjalnej „Pakiet SUPERKONTO BANKIER – specjalny program finansowy dla osób zatrudnionych w bankach działających na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej”, zarządza się, co następuje: 1.Wprowadza się tryb postępowania związany ze stosowaniem oferty specjalnej „Pakiet SUPERKONTO BANKIER – specjalny program finansowy dla osób zatrudnionych w bankach działających na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej”, określony w załączniku do decyzji. 2.Decyzja obowiązuje od dnia 1 lipca 2007 r. Odpowiedz Link
kunia38 Re: konto bankier 20.08.08, 20:21 GRAZKA jezeli przekształcałaś rachunek pracując w zorbie to doradca nie zrobił pozaksięgówki (terez nie pamiętam jaki to symbol). Gdyby ją zrobił to opłata napweno by nie zeszła z rachunku. Odpowiedz Link
dragomir6 Re: konto bankier 20.08.08, 21:21 był tam taki parametr - pamiętam - bo sama przekształcałam koleżance zaraz na początku i to było w zorbie. Samo przekształcenie konta się robiło ale jeszcze dodatkowo parametr się "odptaszkowywało" żeby się ta prowizja przy odnowieniu nie pobierała. Ale muszę sprawdzić co z tą kartą srebrną, że połowa opłaty. Ja wiem, że w ogóle bez opłaty, bo mnie się już od tego czasu odnowiła i nie płaciłam. Ale muszę sprawdzić w przepisach Odpowiedz Link
dragomir6 Re: konto bankier- już wiem jak to jest z kartą k 20.08.08, 21:26 Prowizje i opłaty:1) opłata za wydanie, użytkowanie i wznowienie karty - 0 zł (w pierwszym roku ważności karty), w kolejnych latach – 50% opłaty w Taryfie prowizji i opłat bankowych PKO BP SA 2) przez okres pierwszych 6-ciu miesięcy od daty wydania karty – stopa procentowa w wys. 0% , po 6 –ciu miesiącach według oprocentowania preferencyjnego (posiadacza ROR w PKO BP SA) Odpowiedz Link
gatta13 taka sobie uwaga 22.08.08, 21:01 proponuję treść przepisów wewnętrznych pko wysyłać na skrzynki, a nie publikować na ogólnodostępnym forum. Odpowiedz Link
mloda_duchem54 Re: taka sobie uwaga 22.08.08, 21:56 Powiedziała co wiedziała,ludzie weźcie trochę na wstrzymanie,jak czytam niektóre wypowiedzi,to mnie mdli.To poczytaj sobie jakiegoś brukowca,a nie dogaduj,jak ludzie sobie przekazują w pigułce jakieś przepisy.Ciekawe,czy jesteś taka obcykana we wszystkim. Odpowiedz Link