mroofka2 01.03.07, 20:03 jaki macie do nich stosunek?;) ja uwielbiam;) mam chyba z 15 par;) nooo..może przesadziłam;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shaakirra Re: kolczyki 01.03.07, 22:15 Są świetną ozdobą ubioru więc też noszę jakie tylko mi się wymarzą. Zazwtczaj kupuję kolorowe i o róznych wzorach. Ostatnio bardzo podobają mi się na zębach:) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: kolczyki 02.03.07, 09:58 mam ich duzo , naparwde. uwielbiam wkrety :) ale i wiszace ozdoby... czesto nie mgoe sie powstrzymac i kupuje coraz to... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: kolczyki 06.03.07, 12:56 staram się polubić :-) jeszcze tych pierwszych nie zdjęłam, bo nie umiem :( mam juz nowe w zapasie, ale na razie uzależniona nie jestem, chociaz jako ozdoba bardzo mi sie podobają wszelkie wkręty i wiszące tez ale nie za bardzo długie :) Odpowiedz Link Zgłoś
leez5 Re: kolczyki 06.03.07, 18:07 Mam duzo:-) niestety nosze malutkie,nie rzucajace sie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: kolczyki 06.03.07, 18:31 Miałam fazę na kolczyki, ostatnio mi przeszło. Nawet nie wiem kiedy, ale jakby co kolczyki leżą i czekają na lepsze dni. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: kolczyki 07.03.07, 00:03 Cała szuflada przeróżnych bo kupuję i nie noszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: kolczyki 09.03.07, 17:07 Srebnych mam kilka par poza tym złote i najzwyklejsze miedziane i plastykowe Odpowiedz Link Zgłoś