kara.gozlum 26.03.12, 11:48 Dziewczynki mieszkające w Antalyi bądź okolicach...co myślicie żeby zorganizować jakieś spotkanko? kurcze dziewczyny w Stambule non stop coś tam robią...a kurcze Antalya jakoś chyba nie specjalnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 26.03.12, 20:46 Myslę że to świetny pomysł czasem chodząc po mieście wydaje mi się że widzę gdzieś na isiklar czy gulluk Polkę ale niestety bez pewności nie da się zagadać jestem na TAK Odpowiedz Link
kara.gozlum Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 26.03.12, 20:50 no dobra to poczekajmy moze troche wiecej chetnych sie zbierze....ja sobie czasem chadzam po gulluk bo mam blisko ale pewnie to nie mnie masz na mysli Odpowiedz Link
mwisniewska27 Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 28.03.12, 12:28 Czesc. Kiedy i gdzie ? Pzdr. Marta Odpowiedz Link
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 28.03.12, 13:16 poczekajmy na innych chętnych ale z tego co widzę to w Antalyi nie ma chyba zbyt wielu Polek Mamy taką piękna pogodę a nie zapominajcie że polska kumpela nie dorówna tureckiej Odpowiedz Link
cynamonek78 Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 28.03.12, 20:26 ja chętnie, ale poczekajcie do maja Odpowiedz Link
kara.gozlum Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 28.03.12, 21:44 wiadomo ze polskiej kumpeli zadna inna niedorowna no ja mysle poczekajmy jeszcze z tydzien dwa moze jakies dziewczynki jeszcze sie znajda i wtedy termina i miejsce ustallimy co myslicie? Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 31.03.12, 19:26 Witajcie, W Antalyi jest sporo Polek-nie wszystkie zagladaja na forum-odezwijcie sie na mojego priva,skontaktujemy sie i ustalimy jakies miejsce i date. Pozdrawiam was serdecznie! Odpowiedz Link
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 01.04.12, 06:44 Ja niestety nie posiadam poczty na gazecie najlepiej jak ustalimy gdzien i godz i miejsce na forum z tego co widze to grono sie nie powieksza a szkoda musimu sie cieszyc soba Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 01.04.12, 18:12 Witam, Ja poprostu takie sprawy wole zalatwiac telefonicznie-jezeli chodzi o mnie odpowiadaja mi wtorki,czwartki,w inne dni w tygodniu nie wczesniej niz okolo 14.00.Proponuje Starbucks na Isiklarze. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 02.04.12, 18:19 İsiklar to dobry pomysl mi tez pasuje kazdy dzien tygodnia oprocz wekendu najlepiej po14 i proponuje cafe lemain na isiklar podaja pyszna goraca czekalade Odpowiedz Link
mwisniewska27 Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 02.04.12, 18:36 Czesc. Mi pasuje codziennie o 14. ( pozniej raczej nie, bo o 13.30 koncze kurs w Tomerze, a szczerze mowiac nie bede miala co robic jak to bedzie pozniejsza godzina, a do domu mi sie nieoplaca jechac bo mieszkam na Konyaaltı, na ostatnim osiedlu w Antalyi autobusem w jedna strone 40 minut Co powiecie na ten czwartek o 14? Pzdr. Marta sommak napisała: > Witam, > Ja poprostu takie sprawy wole zalatwiac telefonicznie-jezeli chodzi o mnie od > powiadaja mi wtorki,czwartki,w inne dni w tygodniu nie wczesniej niz okolo 14.0 > 0.Proponuje Starbucks na Isiklarze. > Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 02.04.12, 20:38 Witajcie, Dla mnie ten czwartek jest ok,chyba,ze nagle cos sie wydarzy,chociaz nie przewiduje.Cafe Lemain nie znam,ale chetnie poznam-tylko napiszcie mi gdzie to dokladnie jest,bo przyznam,ze ostatnio rzadko bywam na Isiklarze-chyba,ze Starbucks potraktujemy nadal jako potencjalna propozycje.Czekam na wiesci.Pozdrawiam was bardzo serdecznie! Odpowiedz Link
kara.gozlum Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 02.04.12, 21:30 ja tam generalnie nie wiem gdzie to jest ale sie dowiem tyle ze ja w ten czwartek to odpadam...za to nastepny tydzien jak najbardziej mi pasuje Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 02.04.12, 22:40 W takim razie proponuje umowmy sie na przyszly czwartek 12.04-o 14.00,i moze na przystanku autobusowym przy stadionie,a pozniej zdecydujemy gdzie zasiadziemy. Pozdrawiam kobitki,czekam na wiesci! Odpowiedz Link
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 03.04.12, 06:49 Czwartek jest ok ja moge sie troche spoznic bo pracuje do14ale mysle ze na 15bede na przystanku Odpowiedz Link
kara.gozlum Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 03.04.12, 11:26 a wiec ok mi 12.04 jak najbardziej pasuje tak wiec spoko..godzina takzen .....takze ja potwierdzam przybycie. Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 03.04.12, 20:17 Witajcie, Czyli ostatecznie 12.04,przystanek przy stadionie,tylko moze ze wzgledu na Samiresaid od razu umowmy sie na 15.00-nie mamy swoich numerow telefonow,po kawiarenkach nie mamy mozliwosci sie szukac,a godzine na przystanku stac przeciez nie bedziemy,nie wiadomo jaka bedzie pogoda. Pozdrawiam was serdecznie! Odpowiedz Link
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 05.04.12, 07:08 Bardzo dziekuje ze pomyslalyscie o mnie,ubieramy sie elegancko czy jeansy na sportowo? Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 05.04.12, 08:36 Mysle,ze nie szalejmy,ja tam wole na luzie.pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
sztobrynek Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 10.04.12, 19:42 hmm chetnıe bym dolaczyla, ale nıestety do 16.00-16.30 pracuje Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 11.04.12, 12:46 Witaj, napisz do mnie na priva-podam ci moj numer telefonu,jak skonczysz prace,zadzwon i wtedy mam nadzieje,ze spotkanie bedzie jeszcze trwalo,dam ci znac,gdzie jestesmy. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
sztobrynek Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 11.04.12, 15:57 problem jest takı ze twoj profıl nıe jest aktywowany ı nıe moge wyslac cı wıadomoscı Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 11.04.12, 19:23 Wystarczy,ze wyslesz wiadomosc pod sommak@gazeta.pl. Odpowiedz Link
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 12.04.12, 13:54 Czekam ale krszcze nikogo nima zobaczymy... Odpowiedz Link
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 13.04.12, 07:18 Przyszla tylko sommak i ja porazka dla reszty ktora zadeklarowala ze przyjdzie...a sie nie pojawila Odpowiedz Link
sztobrynek Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 13.04.12, 11:49 o to bardzo nie ladnie ja dzwonilam do m.sommak i powiadomilam ze sie nie zjawie aczkolwiek czekam na nastepne spotkanie Odpowiedz Link
samirasaid Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 13.04.12, 14:53 Co do Ciebie sztobrynku wiem ze cie tutaj nie bylo bo dzwonila z mojego telefonuale inne dziewczyny nie maja alibi Odpowiedz Link
sommak Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 14.04.12, 14:25 Ale sie wdalo zamieszanie-Sztobrynek dzwonila,uprzedzala-dzieki,ja dzwonilam do Marty-w pelni usprawiedliwiona,musiala nagle wyjechac do Polski,wlasciwie nie pojawila sie Kara.gozum-inicjatorka tego calego postu. W kazdym razie bylo milo,pozdrawiam Samire i do nastepnego spotkania. Odpowiedz Link
gabriela.aylin1 Re: Antalya :D:D:D:D:D::D 12.06.12, 12:38 Hej dzıewczyny.Jestem tu nowa. Mialabym prosbe o kilka informacji,jesli sie orientujecie apropo pracy w Antalyi(najlepiej Alanya) Za jakis czas z narzeczonym planujemy przeniesc sie tam. Zalezaloby mi bardzo na znalezieniu pracy, nie musi to byc nic wielkiego. Bylabym wdzieczna za jakies pomocne informacje na temat mozliwosci zatrudnienia.Jestem w tej chwili w skomplikowanej sytuacji rodzinnej po smierci mojej mamy i mowiac szczerze nie mam juz po co przyjezdzac do Polski. Chociaz niestety teraz w sobote musze wrocic pozalatwiac niestety przykre dla mnie sprawy. . Bylabym ogromnie wdzieczna za pomoc i jakies wskazowki. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link