Dodaj do ulubionych

Proszę o podsumowanie admina

09.11.06, 19:23
już pora aby ten co tu najbardziej namieszał czyli admin podsumował
dyskutantów. Szczerze lep przy łbie dyskutantów , kandydatów na wójtów.
Jeśli to prawda że nie mieszkasz w naszej gminie to będzie to dla ciebie
łatwiejsze Zapraszam.
Obserwuj wątek
    • danield77 Re: Proszę o podsumowanie admina 10.11.06, 08:43
      paniewowita napisał:

> już pora aby ten co tu najbardziej namieszał czyli admin podsumował
      > dyskutantów. Szczerze lep przy łbie dyskutantów , kandydatów na wójtów.
      > Jeśli to prawda że nie mieszkasz w naszej gminie to będzie to dla ciebie
      > łatwiejsze Zapraszam.

Witam Serdecznie !!!
      Na samym wstępie chciałbym ustosunkować się do wypowiedzi "paniewowitej":
      dlaczego uważasz, że to ja namiszałem tu najbardziej?
      Jeśli spojrzysz na początkowe wpisy na tym forum, to nie było tam żadnej mowy o
      wyborach, kandydatach, kampaniach wyborczych. To, że temat wyborów rozwinął się
      akurat w tych dniach, to chyba zrozumiałe: gorący czas przedwyborczy sprzyja
      takim zachowaniom. Dlatego też nie uważam, że całe to "zamieszanie" nie jest
      moją "winą". Zakłądając forum Topólki i okolic chciałem skłonić ludzi, aby
      wypowiadali się na różne tematy związane i niezwiązane z Topólką, jeziorem
      Głuszyńskim i całą pozostałą okolicą. To tyle jeśli chodzi o moje "namieszanie".

Kolejna sprawa: podsumowanie dyskutantów, kandydatów na wójtów, radnych. Nie
      mnie oceniać, czy ktoś nadaje się na Wójta Gminy Topólka czy nie. Osobiście
      znam dość dobrze każdego z trzech kandydatów do fotela Wójta. Ze względu jednak
      na to, że już od kilku lat nie mieszkam na terenie gminy Topólka /ubolewam z
      tego powodu - ale życie jest życie/, więc nie będę wypowiadał się na temat
      żadnego z Nich. Mam swoje zdanie na temat każdego z kandydatów, ale niech to
      pozostanie już moją tajemnicą.
      Jeśli chodzi o dyskutantów - uczestników forum. Nie chciałbym być "cenzorem z
      dawnych lat" i dlatego nie usuwam postów, które, trzeba to sobie powiedzieć
      otwarcie i szczerze, nie zawsze spełniają moje oczekiwania. Chodzi mi tu
      oczywiście tylko i wyłącznie o język, jakiego używają forumowicze w swoich
      wypowiedziach. Nie ingeruję w poglądy żadnego człowieka. Każdy ma prawo do
      swojego zdania, swoich poglądów, ale GORĄCA PROŚBA z mojej strony: nie używajmy
      wulgaryzmów, obelg i temu podobnych! Starajmy się opanowywać emocje związane z
      wyborami /jeszcze 2 dni i będzie po wszystkim/ i używać słów, które nikogo nie
      obrażają i nikomu nie wyrządzą krzywdy.

To tyle z mojej strony. Czekam na komentarze, zapraszam do dyskusji.

Z poważaniem i pozdrowieniami

Admin
      danield77

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka