hansgrubber 13.04.07, 23:38 Pieknie Wam forum wyroslo. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarotka72 Re: Ale fajna Topólka 14.04.07, 00:27 Witaj na forum Topólki. Czy wiesz,gdzie znajduje się nasza miejscowość Topólka? O jeziorze głuszyńskim chyba słyszałeś? Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ale fajna Topólka 14.04.07, 01:02 hansgrubber napisał: > Pieknie Wam forum wyroslo. :) Ale to Twoje też jest ciekawe, zapraszam się w gości Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ale fajna Topólka 14.04.07, 14:02 szarotka72 napisała: > Ciekawe jak nas znalazł? Jak ktoś chce to potrafi, a czasem i więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ale fajna Topólka 17.04.07, 02:43 Znalezc Was jest latwo, jestescie w czolowce wiec sie wyswietlacie wsrod najwiekszych forow kujawsko-pomorskich. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ale fajna Topólka 17.04.07, 09:13 hansgrubber napisał: > Znalezc Was jest latwo, jestescie w czolowce wiec sie wyswietlacie wsrod > najwiekszych forow kujawsko-pomorskich. :) A, może niepotrzebnie tyle rozmawiamy? Widać Nas? jeszcze przypadkowo tak wypromujemy przepiękną okolicę że w wakacje braknie miejsca, zamiast do Mikołajek wszyscy zjadą się nad jezioro Głuszyńskie? Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Ale fajna Topólka 17.04.07, 09:41 sauber1 napisał: > Mikołajek wszyscy zjadą się nad jezioro Głuszyńskie? Tez piknie,hejj.. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_debowy Re: Ale fajna Topólka 18.04.07, 06:11 No i bardzo dobrze...... wszystkich zapraszamy nad nasze jeziorko;) Teraz nawet można od nas wysłać kartkę z pozdrowieniami z Okolic jeziorka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ale fajna Topólka 18.04.07, 07:29 dawid_debowy napisał: > No i bardzo dobrze...... wszystkich zapraszamy nad nasze jeziorko;) Teraz nawet > można od nas wysłać kartkę z pozdrowieniami z Okolic jeziorka;)) I jak tu się nie cieszyć??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
medyk18 Re: Ale fajna Topólka 18.04.07, 18:04 Uronię chyba z tego powodu łezkę radości( łezka radości różni się od zwykłej szarej łezki ronionej np z powodu żalu czy złości, Łezka jest słodka - nie słona, ) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ale fajna Topólka 21.04.07, 14:45 hansgrubber napisał: > Pieknie Wam forum wyroslo. :) Zainwestował człowiek ładnymi słowami w nasze forum, nie zniszczmy tego. Życie ma nie tylko dwa kolory, chciejmy to dostrzec, uszanować innych odmiennego zdania , punkt widzenia najczęściej zależy od punktu siedzenia i widać że wszyscy mamy tu rację pisząc często o niczym i wszystkim. Chyba wybiorę sie w tą przepiękną okolicę zobaczyć te dzieła twórcze, widoki, wiosnę, zaraz mapę szczegółowa sobie wydrukuję, choć mam ją jeszcze w pamięci. hansgrubber dzięki za zaszczycenie na forum w imieniu wszystkich ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ale fajna Topólka 25.04.07, 23:19 Chyba jednak zaprzestanę tu pisać, prześpię się z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ale fajna Topólka 25.04.07, 23:43 Zaszczyca krol a ja zwykly grubber kraweznikowy jestem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ale fajna Topólka 25.04.07, 23:48 hansgrubber napisał: > a ja zwykly grubber kraweznikowy jestem. :) A jakie to dziś ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś