szejtan 29.11.05, 21:03 piweczko na początek. I filmik sobie odpalę, a co! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szejtan Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:09 Torque. Kurde, chyba faktycznie sobie musze bajka fundnąć. Tylko ciekawe co się stanie wcześniej, rozwalę sie na nim, Emka mi łeb urwie, czy bank mnie dopadnie? )) Odpowiedz Link
browanx Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:12 Kurna nie oglądałem)) jeszcze Emka Ci łeb prędzej urwie. Odpowiedz Link
szejtan Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:16 > Kurna nie oglądałem)) jeszcze Zaczyna sie wdechowo > Emka Ci łeb prędzej urwie. Fakt, jest do tego zdolna )) Jej brat jeżdził i uratowało go tylko to, że rozwalił motor zanim rozwalił siebie. Ale pomyślę, jakiś kit wykombinuję Odpowiedz Link
szejtan Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:26 "Sorry, niechcący zrobiłem to prawko na motor... A! i całkiem przez przypadek kupiłem tego ścigacza... Serio, serio! A jeszcze patrz jaki przypadek, strzeliłem sobie od razu kombinezon, fajny, nie?" ))) Odpowiedz Link
browanx Re: od piwo to sie głowo kiwo;-)))) 29.11.05, 21:37 hehe jeszcze nie walę)) To nie to stadium)))))) Odpowiedz Link
szejtan Re: od piwo to sie głowo kiwo;-)))) 29.11.05, 21:33 A Tyś dziołcha skond je, że po noszymu fanzolisz? Odpowiedz Link
szejtan Re: ło matko tys slazok;-)))znaczy hanys????;-))) 29.11.05, 21:38 No ja, jo je hanys ino taki z Mazur trocha Odpowiedz Link
szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 21:39 łoj, synek, Ty sie nic a nic ni znosz Odpowiedz Link
szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 21:40 jo tyż, ino kajś tak ze dwa roki dopiro Odpowiedz Link
szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:13 Ni ni ni... jo je tak: najsampirw to jo je s Mazur, potem jo je hanys, potem festung Breslau, a tera udaja że lubia ta zapyziała stolyca Odpowiedz Link
szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:30 Kurde! właśnie, prawie mi wyleciało! może jutro się wybiorę? Odpowiedz Link
szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:40 Nieee, tam jakos tak fajansiarsko - jeden pierdut na lód i zaraz siara na całe centrum ... lepiej do Wola Parku Odpowiedz Link
mmagi Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:41 qrwa ale łyżwiarz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))) Odpowiedz Link
szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:42 ja jeździć nie umiem, mówiłem. Umiem za to przepięknie orła wywijać, tak że na kreskówkach nawet tak nie wywijają Odpowiedz Link
szejtan Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:48 No jak bonie dydy! Robie taki fiku-miku że najpierw fik i nóżki obie lecą do góry , że zza bandy tylko łyzwy widać tam gdzie przed chwilą była moja gowa, równocześni z tym moja pióra robią meksykańską falę i potem sejsmografy w Turcji rejestrują wstrząsy kiedy moja gruba dupa próbuje przebić się do Australii bez wizy! Odpowiedz Link
mmagi Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:49 a dlaczego masz grubą dupę??? Odpowiedz Link
szejtan Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:53 czemu ja mam grubą dupę... moze dlatego że pierdziele głupoty tutaj z Wami zamiast teraz ruszać tyłkiem bzykając moją seksi laskę w jej seksi tyłek? Odpowiedz Link
beatach1 Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:55 szejtan napisał: > czemu ja mam grubą dupę... moze dlatego że pierdziele głupoty tutaj z Wami > zamiast teraz ruszać tyłkiem bzykając moją seksi laskę w jej seksi tyłek? > Wlasnie dlatego... Odpowiedz Link
szejtan Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:57 aha... tak myślałem... zawsze wiedziałem że bzykanie jest najporzyteczniejszym zajęciem na świecie. Tylko kurde, nikt nie chce mnie słuchac. dłuzej niz dwie godziny PS. wiem , zaczynam straszne błędy robic... to te pifsko. ja nie jestem dyslektykiem, słowo! Odpowiedz Link
mmagi Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:55 to spadaj stad w te pedy do swojej laski i to juz) a tyłek??znaczy anal;-0?? Odpowiedz Link
szejtan Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 23:01 Naaah, chora jest, niech się wyśpi. i doceni jai ze mnie dżentelmantel W tyłek tak całkiem to nie-e, ale "łyżeczka" wery popiular iz Odpowiedz Link
szejtan Re: chyba kalwiatura Ci szwankuje;-0??? 29.11.05, 23:05 co mi szwankuje? "kalwiatura"?! ))))) Odpowiedz Link
mmagi cholera to jeszcze z Toba nie jest tak żle:-)))) 29.11.05, 23:06 PPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
pinup Re: nie moje małpy nie mój cyrk;-) znaczy co??? 29.11.05, 21:57 znaczy ze sie nie wpierdalam niepotrzebnie znaczy - nie ciocia dobra rada no chyba ze ktos ladnie prosi )) znaczy - mam wszystko w dupie no wez! przeca to stare jak swiat! Odpowiedz Link
browanx Re: nie moje małpy nie mój cyrk;-) znaczy co??? 29.11.05, 22:04 ??? wytłumacz mi to. Ale jutro Odpowiedz Link
beatach1 Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:59 Takiemu to dobrze zazdroszcze... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:04 Piwka to u mnie pod dostatniem. Tylko wiem, ze na jednym sie nie skonczy, wjec po co zaczynac Odpowiedz Link
szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:14 u nikogo sie nie konczy. Ale w czym problem ze wiecej niz jedno bedzie? ja jutro pobudka o 4:30 ekstraordynarnie ale wieczor miły ma być, nie? Odpowiedz Link
beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:16 To Ty jeszcze nie spisz? Odpowiedz Link
szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:20 No chyba raczysz sobie pokPIWAć Odpowiedz Link
beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:23 Oczywiscie. A co dobrego masz? Odpowiedz Link
szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:29 Co ja mam dobrego... charakter... zły... myśli... paskudne... pracowitość... na najniższym poziomie... wychodzi na to że dobre to mam tylko chęci )) Odpowiedz Link
beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:31 No to mozemy uscisnac sobie dlonie.... Odpowiedz Link
szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:35 Ze mną to lepiej nie-e, bo ja to zaraz do ściskania cycków się zabieram jak ostatni prostak Odpowiedz Link
beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:36 No nie strasz mnie. Zaraz sciskac musisz!? Nie ladniej to glaskac i piescic? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:39 A bo ja cham, ale delikatny jestem, niby ściskam ale tak wyczuciem, tak, że przy odrobinie dbrej woli można to za pieszczenie uznać Tym niemniej - nie chcesz mieć cycków zbeszczeszczonych (albo i tyłka, bo nie ręcze za siebie ) to się ze mną lepiej nie zadawaj. Odpowiedz Link
beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:42 A tylka to za co? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
szejtan Re: jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:44 zboczeniec? to chyab jakbym facetom w gacie zaglądał )) Ja to jestem kulturalny, lekko ubzdryngoloniutki (^#%&! ale słowo se wybrałem) erotoman i wypraszam sobie Odpowiedz Link
mmagi Re: jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:46 no o tym pisała, ze erotoman Odpowiedz Link
szejtan Re: jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:50 A wiesz że ja kiedyś próbowałem z tym moim libido walczyć? Ni hu-hu, nie da rady. Odpowiedz Link
beatach1 Re: jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:51 szejtan napisał: > A wiesz że ja kiedyś próbowałem z tym moim libido walczyć? Ni hu-hu, nie da > rady. > Niestety, ale chyba mam ten sam problem... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:38 A no racja, chyba ze "se" Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:41 se to nie-e bo owłosione, jeszcze mi ręka ugrzęźnie i co będzie? Odpowiedz Link
beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:42 W modzie jest se golic ;P Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:45 Moja seksi klatę?! i niby jak bym wtedy udowadniał że jednak jestem dorosły? Odpowiedz Link
beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:46 No jak to jak!? Dzisiaj modna jest silownia i "nadmuchane" cyce __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:52 Mi tam moje pompki w domu wystarczą. I mam wdech naturalny, bez pożywek, odżywek, silikonów, ancymonów, sterydów i hybrydów. 100% naturalna biomasa Odpowiedz Link
beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:53 No nooo, fajnie to wszystko brzmi Ale ciekawi mnie jeszcze jak wyglada.... Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:55 Czekaj zerknę... kuuurde, całkiem nieźle to wygląda, ajkbym był laską to sam bym się teraz chyba zgwałcił Odpowiedz Link
szejtan Re: ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 22:58 klate se ogladam! Tobie to tylko mój siur we łbie, zboczona jesteś, co? Odpowiedz Link
mmagi Re: ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 23:00 nastepny co mnie z łatwościa rozgryzł,oj musze sie lepiej kamuflowac)) Odpowiedz Link
szejtan Re: ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 23:01 Żądzę masz wypisaną na czole, złociutka Odpowiedz Link
beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:57 Moge tez osadzic? bo w cudze sady to ja tak nie za bardzo... Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:58 no dooobra, przyłaź, pokażę Ci Odpowiedz Link
beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:00 No to juz lece A co mi jeszcze pokazesz? (Bo moze sie nie oplaca) Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:02 Największego pytonga po tej stronie Uralu )) Odpowiedz Link
beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:03 A skad wiesz, ze sie nie boje ;P Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:06 Byś się bała to by Ci ta ślinka tak nie ciekła po brodzie )) Odpowiedz Link
beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:08 Cieknie mi cieknie, bo mam takiego dobrego batonika , ale szkoda mi go zjesc __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
mmagi Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:42 eeee tera moda na depilacje małpoDD Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:46 te, te, te, tylko bez takich, to ze mam klate porośnietą jeszcze ni znaczy że orangut jestem jak Zuzia, ani w ogóle że mi plecy też porastają Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:53 foresta nie czytałaś? Szejm on ju! Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:59 no! jeszcze klapsy się należą! Odpowiedz Link
szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:04 he he, moje klapsy zawsze działają ))) Wy to wszystkie noti, noti girls jesteście, co? )) Odpowiedz Link
szejtan Re: A dzisiaj 29.11.05, 23:08 dorba, drogie dziewice, na dzisja koniec zabawy, musze skończyć ten film oglądać. Inną razą może pozwolę się Wam zgwałcić, na razie pozwalam Wam o mnie trochę pośnić )) Odpowiedz Link
beatach1 Dobranoc 29.11.05, 23:13 Snij dobrze __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
beatach1 Re: wpadaj wieczorami:-)) 29.11.05, 23:16 Dla takiego towarzystwa, to chetnie __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link