29.11.05, 21:03
piweczko na początek. I filmik sobie odpalę, a co! wink
Obserwuj wątek
    • browanx Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:05
      Jaki. Bo piweczko już mamwink))
      • szejtan Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:09
        Torque.
        Kurde, chyba faktycznie sobie musze bajka fundnąć. Tylko ciekawe co się stanie
        wcześniej, rozwalę sie na nim, Emka mi łeb urwie, czy bank mnie dopadnie? wink))
        • browanx Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:12
          Kurna nie oglądałemwink)) jeszcze
          Emka Ci łeb prędzej urwie.
          • szejtan Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:16
            > Kurna nie oglądałemwink)) jeszcze

Zaczyna sie wdechowo wink

> Emka Ci łeb prędzej urwie.

Fakt, jest do tego zdolna wink)) Jej brat jeżdził i uratowało go tylko to, że
            rozwalił motor zanim rozwalił siebie.
            Ale pomyślę, jakiś kit wykombinuję wink
            • browanx Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:24
              Powiedz że niechcący i jużwink)
              • szejtan Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:26
                "Sorry, niechcący zrobiłem to prawko na motor... A! i całkiem przez przypadek
                kupiłem tego ścigacza... Serio, serio! A jeszcze patrz jaki przypadek,
                strzeliłem sobie od razu kombinezon, fajny, nie?" wink)))
    • mmagi od piwo to sie głowo kiwo;-)))) 29.11.05, 21:30

• browanx Re: od piwo to sie głowo kiwo;-)))) 29.11.05, 21:31
        komu?wink)))
        • mmagi Re: od piwo to sie głowo kiwo;-)))) 29.11.05, 21:34
          temu kto wali piwowink
          • browanx Re: od piwo to sie głowo kiwo;-)))) 29.11.05, 21:37
            hehe jeszcze nie walęwink)) To nie to stadiumwink))))))
            • mmagi Re: od piwo to sie głowo kiwo;-)))) 29.11.05, 21:50
              piwo,brown piwosmile)
      • szejtan Re: od piwo to sie głowo kiwo;-)))) 29.11.05, 21:33
        A Tyś dziołcha skond je, że po noszymu fanzolisz? wink
        • mmagi ło matko tys slazok;-)))znaczy hanys????;-))) 29.11.05, 21:34

• szejtan Re: ło matko tys slazok;-)))znaczy hanys????;-))) 29.11.05, 21:38
            No ja, jo je hanys ino taki z Mazur trocha wink
        • mmagi ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 21:35

• browanx Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 21:38
            Znaczy CEPRwink))
            • szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 21:39
              łoj, synek, Ty sie nic a nic ni znosz wink
          • szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 21:40
            jo tyż, ino kajś tak ze dwa roki dopiro wink
            • mmagi Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 21:50
              a tero gdziejsik???mazury??
              • szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:13
                Ni ni ni... jo je tak: najsampirw to jo je s Mazur, potem jo je hanys, potem
                festung Breslau, a tera udaja że lubia ta zapyziała stolyca wink
                • mmagi Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:21
                  aaaaa no tak.............łyzwysmile))))
                  • szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:30
                    Kurde! właśnie, prawie mi wyleciało! może jutro się wybiorę?
                    • mmagi Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:36
                      pod pałac kultury i sztukiwink))))?
                      • szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:40
                        Nieee, tam jakos tak fajansiarsko - jeden pierdut na lód i zaraz siara na całe
                        centrum ... lepiej do Wola Parku wink
                        • mmagi Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:41
                          qrwa ale łyżwiarz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasmile)))
                          • szejtan Re: ja warszawski gorol;PPP 29.11.05, 22:42
                            ja jeździć nie umiem, mówiłem. Umiem za to przepięknie orła wywijać, tak że na
                            kreskówkach nawet tak nie wywijają wink
                            • mmagi wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:43

• szejtan Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:48
                                No jak bonie dydy! wink
                                Robie taki fiku-miku że najpierw fik i nóżki obie lecą do góry , że zza bandy
                                tylko łyzwy widać tam gdzie przed chwilą była moja gowa, równocześni z tym moja
                                pióra robią meksykańską falę i potem sejsmografy w Turcji rejestrują wstrząsy
                                kiedy moja gruba dupa próbuje przebić się do Australii bez wizy! wink
                                • mmagi Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:49
                                  a dlaczego masz grubą dupęsurprised???
                                  • szejtan Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:53
                                    czemu ja mam grubą dupę... moze dlatego że pierdziele głupoty tutaj z Wami
                                    zamiast teraz ruszać tyłkiem bzykając moją seksi laskę w jej seksi tyłek? wink
                                    • beatach1 Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:55
                                      szejtan napisał:

> czemu ja mam grubą dupę... moze dlatego że pierdziele głupoty tutaj z Wami
                                      > zamiast teraz ruszać tyłkiem bzykając moją seksi laskę w jej seksi tyłek? wink
                                      >

Wlasnie dlatego...
                                      • szejtan Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:57
                                        aha... tak myślałem... zawsze wiedziałem że bzykanie jest najporzyteczniejszym
                                        zajęciem na świecie. Tylko kurde, nikt nie chce mnie słuchac. dłuzej niz dwie
                                        godziny wink

PS. wiem , zaczynam straszne błędy robic... to te pifsko. ja nie jestem
                                        dyslektykiem, słowo! wink
                                    • mmagi Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 22:55
                                      to spadaj stad w te pedy do swojej laski i to juzsmile)
                                      a tyłek??znaczy anal;-0??
                                      • szejtan Re: wiem,czytałam:-))jak nikt na świecie:-)) 29.11.05, 23:01
                                        Naaah, chora jest, niech się wyśpi. i doceni jai ze mnie dżentelmantel wink

W tyłek tak całkiem to nie-e, ale "łyżeczka" wery popiular iz wink
                                        • mmagi chyba kalwiatura Ci szwankuje;-0??? 29.11.05, 23:02

• szejtan Re: chyba kalwiatura Ci szwankuje;-0??? 29.11.05, 23:05
                                            co mi szwankuje? "kalwiatura"?! wink)))))
                                            • mmagi cholera to jeszcze z Toba nie jest tak żle:-)))) 29.11.05, 23:06
                                              tongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPP
    • pinup phiiiiiii 29.11.05, 21:42
      tez mi coswink ja juz jedno i drugie skonczylamsmile
      • mmagi nie moje małpy nie mój cyrk;-) znaczy co??? 29.11.05, 21:51

• pinup Re: nie moje małpy nie mój cyrk;-) znaczy co??? 29.11.05, 21:57
          znaczy ze sie nie wpierdalam niepotrzebnie wink znaczy - nie ciocia dobra
          rada smile no chyba ze ktos ladnie prosi smile)) znaczy - mam wszystko w dupie smile
          no wez! przeca to stare jak swiat!
          • mmagi czy Ty sie wypowiadasz na temat hanysów i goroli 29.11.05, 22:00
            czy piwasmile??
            • pinup goroli jeszcze nie przerabialam ;)) 29.11.05, 22:03
              na piwie sie lepij znam tongue_out
          • browanx Re: nie moje małpy nie mój cyrk;-) znaczy co??? 29.11.05, 22:04
            ??? wytłumacz mi to. Ale jutrowink
            • mmagi a co piwka juz zabełtały w głowie????:D 29.11.05, 22:22

• beatach1 Re: A dzisiaj 29.11.05, 21:59
      Takiemu to dobrze wink zazdroszcze...
      Bias z Prieny
      • mmagi kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:01

• beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:04
          Piwka to u mnie pod dostatniem. Tylko wiem, ze na jednym sie nie skonczy, wjec
          po co zaczynac wink
          • szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:14
            u nikogo sie nie konczy. Ale w czym problem ze wiecej niz jedno bedzie? ja
            jutro pobudka o 4:30 ekstraordynarnie ale wieczor miły ma być, nie? wink
            • beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:16
              To Ty jeszcze nie spisz?
              • szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:20
                No chyba raczysz sobie pokPIWAć wink
                • beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:23
                  Oczywiscie. A co dobrego masz?
                  • szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:29
                    Co ja mam dobrego... charakter... zły... myśli... paskudne... pracowitość... na
                    najniższym poziomie... wychodzi na to że dobre to mam tylko chęci wink))
                    • beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:31
                      No to mozemy uscisnac sobie dlonie....
                      • szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:35
                        Ze mną to lepiej nie-e, bo ja to zaraz do ściskania cycków się zabieram jak
                        ostatni prostak wink
                        • beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:36
                          No nie strasz mnie. Zaraz sciskac musisz!? Nie ladniej to glaskac i piescic?

Bias z Prieny
                          • szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:39
                            A bo ja cham, ale delikatny jestem, niby ściskam ale tak wyczuciem, tak, że
                            przy odrobinie dbrej woli można to za pieszczenie uznać wink
                            Tym niemniej - nie chcesz mieć cycków zbeszczeszczonych (albo i tyłka, bo nie
                            ręcze za siebie wink ) to się ze mną lepiej nie zadawaj. wink
                            • beatach1 Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:42
                              A tylka to za co?
                              Bias z Prieny
                              • szejtan Re: kup sobie piwko,co se żałujesz:-)? 29.11.05, 22:43
                                a za żywota! wink))
                            • mmagi jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:42

• szejtan Re: jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:44
                                zboczeniec? to chyab jakbym facetom w gacie zaglądał wink))
                                Ja to jestem kulturalny, lekko ubzdryngoloniutki (^#%&! ale słowo se wybrałem)
                                erotoman i wypraszam sobie wink
                                • mmagi Re: jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:46
                                  no o tym pisała, ze erotomanwink
                                  • szejtan Re: jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:50
                                    A wiesz że ja kiedyś próbowałem z tym moim libido walczyć? Ni hu-hu, nie da
                                    rady.
                                    • beatach1 Re: jeszcze jeden zboczeniec na forum:-)))) 29.11.05, 22:51
                                      szejtan napisał:

> A wiesz że ja kiedyś próbowałem z tym moim libido walczyć? Ni hu-hu, nie da
                                      > rady.
                                      >

Niestety, ale chyba mam ten sam problem...
                                      Bias z Prieny
                        • mmagi a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:37

• beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:38
                            A no racja, chyba ze "se" wink
                            • mmagi Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:40
                              no "se"smile)
                              • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:41
                                se to nie-e bo owłosione, jeszcze mi ręka ugrzęźnie i co będzie? wink
                                • beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:42
                                  W modzie jest se golic ;P
                                  • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:45
                                    Moja seksi klatę?! i niby jak bym wtedy udowadniał że jednak jestem dorosły? wink
                                    • beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:46
                                      No jak to jak!? Dzisiaj modna jest silownia i "nadmuchane" cyce wink

Bias z Prieny
                                      • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:52
                                        Mi tam moje pompki w domu wystarczą. I mam wdech naturalny, bez pożywek,
                                        odżywek, silikonów, ancymonów, sterydów i hybrydów. 100% naturalna biomasa wink
                                        • beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:53
                                          No nooo, fajnie to wszystko brzmi wink Ale ciekawi mnie jeszcze jak wyglada....
                                          • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:55
                                            Czekaj zerknę... kuuurde, całkiem nieźle to wygląda, ajkbym był laską to sam
                                            bym się teraz chyba zgwałcił wink
                                            • mmagi ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 22:57

• szejtan Re: ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 22:58
                                                klate se ogladam! Tobie to tylko mój siur we łbie, zboczona jesteś, co? wink
                                                • mmagi Re: ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 23:00
                                                  nastepny co mnie z łatwościa rozgryzł,oj musze sie lepiej kamuflowacwink))
                                                  • szejtan Re: ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 23:01
                                                    Żądzę masz wypisaną na czole, złociutka wink
                                                  • mmagi Re: ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 23:03
                                                    aaaaaaaach te żadzewink)
                                                  • szejtan Re: ogladasz se siura;-))??? 29.11.05, 23:04
                                                    Nie nie nie, JA tu rządzę! wink)))
                                                  • mmagi dziś zapewne:-))) 29.11.05, 23:05

• szejtan Re: dziś zapewne:-))) 29.11.05, 23:06
                                                    Olłejs!
                                                    Ze skrzydełkami wink
                                            • beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:57
                                              Moge tez osadzic? bo w cudze sady to ja tak nie za bardzo...
                                              • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:58
                                                no dooobra, przyłaź, pokażę Ci wink
                                                • beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:00
                                                  No to juz lece wink
                                                  A co mi jeszcze pokazesz? (Bo moze sie nie oplaca)
                                                  • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:02
                                                    Największego pytonga po tej stronie Uralu wink))
                                                  • beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:03
                                                    A skad wiesz, ze sie nie boje ;P
                                                  • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:06
                                                    Byś się bała to by Ci ta ślinka tak nie ciekła po brodzie wink))
                                                  • beatach1 Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:08
                                                    Cieknie mi cieknie, bo mam takiego dobrego batonika , ale szkoda mi go zjesc crying
                                                    __________________________________
                                                    Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z
                                                    przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                • mmagi Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:42
                                  eeee tera moda na depilacjetongue_out małpobig_grinDD
                                  • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:46
                                    te, te, te, tylko bez takich, to ze mam klate porośnietą jeszcze ni znaczy że
                                    orangut jestem jak Zuzia, ani w ogóle że mi plecy też porastają wink
                                    • mmagi Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:47
                                      ło matko,jak zuzia???surprised
                                      • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:53
                                        foresta nie czytałaś? wink Szejm on ju! wink
                                        • mmagi Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:57
                                          sad(((((((((((
                                          • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 22:59
                                            no! jeszcze klapsy się należą! wink
                                            • mmagi Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:01
                                              ooodrazu sie ożywiłamtongue_out
                                              • szejtan Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:04
                                                he he, moje klapsy zawsze działają wink)))
                                                Wy to wszystkie noti, noti girls jesteście, co? smile))
                                                • mmagi Re: a sciskaj,co se bedziesz załował;-)) 29.11.05, 23:05
                                                  noooooooooooooooosmile))
    • szejtan Re: A dzisiaj 29.11.05, 23:08
      dorba, drogie dziewice, na dzisja koniec zabawy, musze skończyć ten film
      oglądać. Inną razą może pozwolę się Wam zgwałcić, na razie pozwalam Wam o mnie
      trochę pośnić wink))
      • mmagi dobranoc owłosiony tłusciochu:PPPPPP 29.11.05, 23:12

• beatach1 Dobranoc 29.11.05, 23:13
        Snij dobrze wink

Bias z Prieny
        • mmagi wpadaj wieczorami:-)) 29.11.05, 23:14

• beatach1 Re: wpadaj wieczorami:-)) 29.11.05, 23:16
            Dla takiego towarzystwa, to chetnie wink
            Bias z Prieny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka