istna 08.12.05, 15:08 Matko, co za mizogin wymyślił to narzędzie tortur:///// Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokzmarsa Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:14 chyba wiem jak ci pomóc: zdejmij je) Odpowiedz Link
istna Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:17 Co ty, ten niepozorny kawałek sznurka z falbanką ma mnie chronić przed szkodliwym działaniem przeciągów No chyba, kurna, jako talizman) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:22 a moze to chodzi o ty by sznurek pocierał i powodował lepsze krażenie, taki specjalny sznurek immubiologiczny Odpowiedz Link
istna Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:24 No tak, tarcie wytwarza ciepło, coś w tym jest Muszę się pokręcić na krześle, żeby zadziałało! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:19 widokzmarsa napisał: > chyba wiem jak ci pomóc: zdejmij je) chyba raczej wyjmij,z wiadomego miejsca. bedzie musiala troche pogrzebac Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach ja mam wygodne gacie po pachy 08.12.05, 15:18 cenie sobie przede wszystkim wygode i cieplo Odpowiedz Link
kasitza Re: ja mam wygodne gacie po pachy 08.12.05, 15:18 ja juz nie umiem chodzic w takich gaciach. fiola bym dostala. najwyzej takie do spania zakladam. a tak to stringi. Odpowiedz Link
istna Re: ja mam wygodne gacie po pachy 08.12.05, 15:20 A przedziałek ci się nie pogłębia? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ja mam wygodne gacie po pachy 08.12.05, 15:20 kasitza napisała: > ja juz nie umiem chodzic w takich gaciach. fiola bym dostala. najwyzej takie do > > spania zakladam. a tak to stringi. tiiia, juz istna napisala jakie to wygodne sa stringo. ja kupuje super gacie bez szwow, delikatne, z dodatkiem lycry, taka druga skora. Odpowiedz Link
kasitza Re: ja mam wygodne gacie po pachy 08.12.05, 15:22 jak mowie - nie umiem juz w niestringach. trza se takie stringi kupowac, ktore nie maja sznurka w przedzialku, tylko pasek materialu delikatnego. wtedy nie ma problemu Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ja mam wygodne gacie po pachy 08.12.05, 15:23 kasitza napisała: > jak mowie - nie umiem juz w niestringach. trza se takie stringi kupowac, ktore > nie maja sznurka w przedzialku, tylko pasek materialu delikatnego. wtedy nie ma> problemu ale sa wtedy ciagle brazowe.... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach jak mozna spac w gaciach? to niehigieniczne. 08.12.05, 15:21 kasitza napisała: > ja juz nie umiem chodzic w takich gaciach. fiola bym dostala. najwyzej takie do > > spania zakladam. a tak to stringi. Odpowiedz Link
kasitza Re: jak mozna spac w gaciach? to niehigieniczne. 08.12.05, 15:23 dla mnie jest niehigieniczne i wrecz zabojcze jesli chodzi o zapalenie pecherza niespanie w gaciach Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jak mozna spac w gaciach? to niehigieniczne. 08.12.05, 15:24 kasitza napisała: > dla mnie jest niehigieniczne i wrecz zabojcze jesli chodzi o zapalenie pecherza > > niespanie w gaciach nie mialam nigdy zapalenia pecherza. Odpowiedz Link
kasitza Re: jak mozna spac w gaciach? to niehigieniczne. 08.12.05, 15:24 ja dzis w nocy Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: jak mozna spac w gaciach? to niehigieniczne. 08.12.05, 15:41 pij sok z zórawin amerykańskich, pomaga(albo wyciąg, tyle ze u nas drogi) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jak mozna spac w gaciach? to niehigieniczne. 08.12.05, 15:42 widokzmarsa napisał: > pij sok z zórawin amerykańskich, pomaga(albo wyciąg, tyle ze u nas drogi) jaki wyciag?!aaaaaaa, myslalam ze narciarski. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: nie zimno Ci w tyłek??? 08.12.05, 15:20 przeciez nie nosi ich na glowie,he,he. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: nie zimno Ci w tyłek??? 08.12.05, 15:23 aaaaaaaaaaaaaaa... ja zrozumiałam, ze siedzi ino w stringach przed kompem ;DDD... Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:21 Istna, nie chcę być wredna... moze powinnas kupić o rozmiar wieksze? Odpowiedz Link
istna Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:22 Chyba jednak nie Po prostu jestem nieprzyzwyczajona do sznurka między pośladkami, nawet gdyby to był sznurek XXL Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:24 Aaaa to minie )) znieczulisz się Odpowiedz Link
istna Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:31 No wiesz, taką fajną strefę erogenną mam sobie znieczulać... Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:32 albo rybka albo pipka? )) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:43 wszyscy chyba już wiedza co większość kobiet z tego forum preferuje miedzy pośladkami)) Odpowiedz Link
istna Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:33 Albo nie, sznurek do snopowiązałki! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach najlepszy jest sznur do bielizny 08.12.05, 15:34 jak sama nazwa wskazuje. Odpowiedz Link
istna Re: najlepszy jest sznur do bielizny 08.12.05, 15:42 He he, złoty anal dla tej pani)))))) Odpowiedz Link
six_a Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:42 eeee, myślałam, że też siedzisz ))) Odpowiedz Link
six_a Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:31 niiiii, wygodne som, tylko nie wiadomo gdzie góra, dziś szukałam, to wiem Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:32 six_a napisała: > niiiii, wygodne som, tylko nie wiadomo gdzie góra, dziś szukałam, to wiem ja ,kiedy ogladam takie "cudo" w sklepie zastanawiam sie ,gdzie tyl a gdzie przod Odpowiedz Link
six_a Re: Siedzę sobie w stringach... 08.12.05, 15:34 no, ale to dopiero początek, bo przy ubieraniu jeszcze dylemat, gdzie góra i czy nie na lewą stronę. Miniaturyzacja pcha świat do przodu. Tylko okulary trzeba kupić lepsze Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach to wy ciagle musicie byc napalone w tych stringach 08.12.05, 15:33 przeciez to wszystko jest prawie na wierzchu i ciagle ociera sie o material, a ocieranie, jak wiadomo, powoduje chuć. Odpowiedz Link
six_a Re: to wy ciagle musicie byc napalone w tych stri 08.12.05, 15:37 taaaa, no pod tym względem to stringi są rozczarowaniem stulecia, nic się nie przesuwa i nie powoduje Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: to wy ciagle musicie byc napalone w tych stri 08.12.05, 15:44 dlaczego, to jedyne gacie w które nie da sie zesr.ać)) Odpowiedz Link
six_a Re: to wy ciagle musicie byc napalone w tych stri 08.12.05, 15:46 ale spróbować zawsze możesz, to nic nie kosztuje Odpowiedz Link