kochany_dzieciak 02.01.06, 22:17 znaczy sie o wielkosc pod biustem i o miseczke pytam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 ja teraz mam 75C 02.01.06, 22:19 ale sie odchudzam to mi spadnie.... a lubie miec wieksze cyce.... Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: ja mam 80 D 02.01.06, 22:25 nie..bo ja mam takie duze D..jak schudne to bedzie poprostu miejsze ale D Odpowiedz Link
asiulka81 Re: ja mam 80 D 02.01.06, 22:26 sru sru w bajki nie wierze, jak ja chudne to zawsze o cały rozmiar mi leci Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: ja mam 80 D 02.01.06, 22:30 no leci...a pomysl ze teraz niektore staniki 80 D sa na mnie za male...ja mam b.szerokie piersi i sie w te ktore maja waskie miseczki nie mieszcza...jak schudne to zaczna sie miescic poprostu w te D w ktore teraz nie wchodza Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:41 baaaa. No pewnie ze bym chciał. jednego do ręki a drugiego do buzi Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:47 no to mnie zwaliles z nog Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:49 no sam sie dziwie swojej śmiałości. ) przecież jak taki zawsze jakiś nieśmiały jestem i ten tego Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:51 a jak sylwester z tamta babeczka co to sie miales spoznic? Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:59 kurna syswester jak sylester ale ..... i tak g z tego wyszło. No i chooj jej w doope Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:00 niech zgadne, nie dała Ci? he he Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:02 No nie dała . I dlatego oziebłym babom mówie "spierdalaj babo" Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:04 tak czułam ze nie pobzykałes a moze ona nie jest oziebła tylko chce troszke poczekac aby cie poznac nie badz cham i daj sie polubic Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:07 ja tam myśle ze jest oziębła. zresztą już to sobie wyjaśniliśmy. kurna chciałoa tylko potanczyć mówi. to jej powiedziełem że jak będe chciał potańczyć zadzwonie. I tak zrobie ale nie zadzwonie do niej. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:10 nie wierze ze tak jej powiedziales, przeciez z tego textu ewidentnie wyplywa tylko chec przelecenia laski, nosz mógłbys sie kurwa postarac chociaz pobajerowac troche. moze nie jest oziebła... no wez sie jeszcze raz z nia umow, daj je szanse. Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:14 > nosz mógłbys sie kurwa postarac chociaz > pobajerowac troche. jasne całą noc ją obracałem w milczeniu bez bajerowania. No powiedziałem jej że "zadzwonie jak będe chciał potańczyc" i tyle, a tego że zadzwonie ale juz nie do niej to nie mówiłem. wydaje mi sie że powienienem to zdanie w poprzednim poscie umieścić w cudzuysłowiu , bo znowu wyszła dwuznaczność. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:17 czyli po udanej zabawie nie chciala Cie do swojego domku zabrac? i to Cie zabolało? moze ona jest taka co po 3 randce idzie? ile tych randek było? Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:19 nie ona nie idzie po 3. To sprawdziłem Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:21 hmmmm to moze i dobrze ze sobie dałes z nia spokoj, jak po 3 nie idzie to rzeczywiscie moze byc dosc restrykcyjan w sprawach sexu i by do Ciebie nie pasowała... eee znajdziesz sobie inna, pełno jest takich co lubia sie bzykac Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:23 > eee znajdziesz sobie inna, pełno jest takich co lubia sie bzykac no kurna dziwna sptwada wiesz. Im robie sie starszy tum nej jest takich. dlatego chyba nie mogę pozwolic sobie na czekanie i dawanie szansy jak to ujęłaś Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:26 moz ei mas zracje z ta druga szansa, ale o jakim czekaniu mowisz? przeciez pisales ze nie chcesz nikogo na stale.... nie pamietasz.... bo baby to tylko o dzieciach mysla... i nie chca wdawac pozniej.... tak pisales... Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:26 aaaaaaaaa i nie jestes stary!!! dla mnie młoda dupa jestes Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:34 > dla mnie młoda dupa jestes to jakas dziwna jesteś. młody to ja juz na pewno nie jestem Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:36 pierdolisz, ten wiek w kórym jestes to jest młody wiek! Dla kobiety to juz z lekka sredni wiek... ale dla faceta to jeszcze mozesz przebierac. Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:46 a ja tam wiem swoje. oceniam to op ilosc sukcesów Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:49 ze niby jak młodszy byles to wiecej dup miales.... no to sie ustatkuj wreszcie to bedziesz mial jedna na stale spac ide, buzi buiz na dobra nocke, ucałuj Tygrysia ode mnie Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:58 po chhoj mi baba na stre lata. za kilka lat przestanie mi stawać a baba zostanie Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 03.01.06, 02:06 mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napisał: > po chhoj mi baba na stre lata. za kilka lat przestanie mi stawać a baba zostanie > ja pierdole, o mało co własnie nie pękłam ze smiechu jak to przeczytałam.... i wcale nie tak za kilka lat moj drogi, jeszcze wiele lat bedzie ci ten twoj narzad słuzył, wiec moze lepiej rozejrzyj sie za jakas pindzią Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:32 to ty pisałaś o czekaniu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=34307838&a=34310856 Odpowiedz Link
asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:34 zle Cie zrozumiałam, myslalam ze o inne czekanie chodziło. Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:23 no i dobrze przynajmniej nie trace czasu na zabawy z własnymi piersiami Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:25 nie kłam! wiem ze masz DS bo jestes juz teraz kobieta! Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:38 adaczego mam być kobieta. Zresztą zaraz sprawdze czy jestem kobieta Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:39 mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napisał: > adaczego mam być kobieta. Zresztą zaraz sprawdze czy jestem kobieta bo cos mi sie zdaje ze miales isc na operacje zmiany płci czy cus... ponoc stwierdziles ze bycie facetem jest do dupy i ze chcesz byc kobietka Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:46 pierwsze slysze. zresztą co to za atrakcja bycie kobietą? Połowa ludzkosci kombinuje jak ci wsadzić Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:48 mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napisał: > pierwsze slysze. )) a ja nie > zresztą co to za atrakcja bycie kobietą? Połowa ludzkosci kombinuje jak ci > wsadzić wrrr....... Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:07 a co moze to nie prawda ? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:10 no prawda, ale mogłbys byc bardziej subtelny Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:15 asiulka81 napisała: > no prawda, ale mogłbys byc bardziej subtelny czy gówno owinięte subtelnie w bibułe przestaje być gównam ? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:19 nie, kurwa, nie przestaje cos mi sie zdaje ze masz zły nastrój dzisiaj.... Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:22 asiulka81 napisała: > nie, kurwa, nie przestaje > cos mi sie zdaje ze masz zły nastrój dzisiaj.... alez dlaczego tak sądzisz jest świetnie. pije wino jest cicho i ciemno, a to ze mi jakaś oziebła laseczka nie dała to przeżyje. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:23 nie wiedziałam ze tak fajnie jest na recznym jezdzic ;P Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:25 asiulka81 napisała: > nie wiedziałam ze tak fajnie jest na recznym jezdzic ;P po pijaku nie jeżdze Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:27 ale przed piciem to pewnie tak Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:26 a ja lubie sie moimi bawic....naprawde...chyba mam cos w sobie z faceta) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:28 ja tez swoimi sie dzisiaj bawiłam )) głaskałm je wokół sutków Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:31 bleee..obrzydzilo mnie ja jednak tylko swoje lubie... Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:40 a ja tam bym mogła głaskac innej Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:42 no nie mow ze trajkaty cie nie rajcuja Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:47 nie...nie wiedzila bym sie za ktorego sie brac Odpowiedz Link
asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:49 po kolei kochana numerki bys im dała Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:39 kochany_dzieciak napisała: > a ja lubie sie moimi bawic....naprawde...chyba mam cos w sobie z faceta) jak tem wole cudzymi Odpowiedz Link
tina122 Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:23 Nie wiem,bo mi się ostatnio chudnie i biust mi maleje Będe wiedziała jak pójde kupować nową bieliznę Odpowiedz Link
lajton Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:53 eee, to nie podam zmiejszylo mi sie, bo jakos tak zgubilo mi sie na wadze Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:55 pewnie C glupio bo masz mniejszeP Odpowiedz Link
pinup chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:06 po tym jak z chlopem znowu lipa wyszla? Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm no z takimi cycyami to nie musi :) 02.01.06, 23:18 ona jest wartościowa. ehh 80D rozmażyłem sie Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: no z takimi cycyami to nie musi :) 02.01.06, 23:22 czemu nie ma Cie na gg?? Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no z takimi cycyami to nie musi :) 02.01.06, 23:26 bo nie właczylem tego diabelskiego programu. Przepraszam zawiniłem zachowałem sie jak gówniarz ale przyrzekam że to sie juz wiecej nie powtórzy Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: no z takimi cycyami to nie musi :) 02.01.06, 23:28 no i dalej Cie nie ma Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:21 nie do konca..nie wiem co wsyszlo..powiedzial mu co i jak i ze ja juz nie mam motywacji...z poczatku chcial to skonczyc potem ja mowilam ze to wcale nie od tego zalezy...calkiem kilka razu unioslam glos jak mowil ze robi to co dla mnie lepsze(czyli odchodzi) a ja krzyknelam ze gowno prawda bo o tym tylko ja moge decydowac i nawrzucalam troche i spytal czy to da sie naprawic...mowilam ze to czy sie da zalezy od niego...i powiedzial ze chce i teraz czekam na to co zrobi przez te 2 dni zeby to naprawic...choc on w czwartek rano wyjerzdza i pewnie nie bedzie czasu nie wiem...cholera z drugiej strony wiem ze on tego nie naprawi...jak mam o tym cholera zapomniec? ja sama juz nie wiem co on moglby zrobic zeby naprawic to Odpowiedz Link
kochany_dzieciak Re: chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:27 wiesz co...teraz jest tak malo czasu ze nie wiem ajk to mzoe wyjsc wiem ze powinna ale nie dam rady Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:28 ochany_dzieciak napisała: > nie do konca..nie wiem co wsyszlo..powiedzial mu co i jak i ze ja juz nie mam > motywacji...z poczatku chcial to skonczyc > potem ja mowilam ze to wcale nie od tego zalezy...calkiem kilka razu unioslam > glos jak mowil ze robi to co dla mnie lepsze(czyli odchodzi) a ja krzyknelam ze > gowno prawda bo o tym tylko ja moge decydowac > i nawrzucalam troche i spytal czy to da sie naprawic...mowilam ze to czy sie da > zalezy od niego...i powiedzial ze chce > > i teraz czekam na to co zrobi przez te 2 dni zeby to naprawic...choc on w > czwartek rano wyjerzdza i pewnie nie bedzie czasu > > > nie wiem...cholera z drugiej strony wiem ze on tego nie naprawi...jak mam o tym > > cholera zapomniec? ja sama juz nie wiem co on moglby zrobic zeby naprawic to ale to skpmplikowane. Dobrze że jestem prostym facetam wiesz co pierdol go i wszystkich facetów i nie zapomnij o moim życzeniu "jeden do ręki a drugi do buzi" Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 12:02 Ja mam teraz 75 i chyba już DD albo E, bo w D przestałam się mieścić. Wkurza mnie to strasznie i tęsknie za moim skromnym C. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 12:28 75 A w porywach do B ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 13:24 pani pierozkowa, a nie pomylilo sie cos pani? Chyba powinno byc, 75 B w porywach do A mi jak rosna, to zmieniam na A, potem maleją ciut i wystarczy B Bo AiB to obwód, większy to A ;PPP miseczka to numerki wiem , bo ma tesciowa ma sklep z bielizna ;] Odpowiedz Link
raduch Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 13:51 vandikia napisała: Bo AiB to > obwód, większy to A ;PPP miseczka to numerki wiem , bo ma tesciowa ma sklep > z bielizna ;] Ot i cała prawda o teściowych. )))) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 14:12 teściowa robi cie w konia, litera to rozmiar miseczki; A to najmniejsza. Coś ty nigdy biustonosza nie kupowała??? Odpowiedz Link