Dodaj do ulubionych

Jaki Macie Rozmiar Biustu ??

02.01.06, 22:17
znaczy sie o wielkosc pod biustem i o miseczke pytam
Obserwuj wątek
    • ocean.niespokojny Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:19
      jakiego biustu ? wink
    • asiulka81 ja teraz mam 75C 02.01.06, 22:19
      ale sie odchudzam to mi spadnie....

a lubie miec wieksze cyce....
    • kochany_dzieciak ja mam 80 D 02.01.06, 22:20
      ale jak schudne to bede miala 75 D
      • asiulka81 Re: ja mam 80 D 02.01.06, 22:21
        jak schudniesz o bedzie miała C , mowiec Ci
        • kochany_dzieciak Re: ja mam 80 D 02.01.06, 22:25
          nie..bo ja mam takie duze D..jak schudne to bedzie poprostu miejsze ale D
          • asiulka81 Re: ja mam 80 D 02.01.06, 22:26
            sru sru w bajki nie wierze, jak ja chudne to zawsze o cały rozmiar mi leci
            • kochany_dzieciak Re: ja mam 80 D 02.01.06, 22:30
              no leci...a pomysl ze teraz niektore staniki 80 D sa na mnie za male...ja mam
              b.szerokie piersi i sie w te ktore maja waskie miseczki nie mieszcza...jak
              schudne to zaczna sie miescic poprostu w te D w ktore teraz nie wchodza
      • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:37
        • kochany_dzieciak Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:40
          chcialbystongue_outP
          • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:41
            baaaa. No pewnie ze bym chciał. jednego do ręki a drugiego do buzi smile
            • kochany_dzieciak Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:47
              no to mnie zwaliles z nogsmile
              • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:49
                no sam sie dziwie swojej śmiałości. smile)

przecież jak taki zawsze jakiś nieśmiały jestem i ten tego wink
                • kochany_dzieciak Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:51
                  a jak sylwester z tamta babeczka co to sie miales spoznic?
                  • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 22:59
                    kurna syswester jak sylester ale ..... i tak g z tego wyszło. No i chooj jej w
                    doope
                    • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:00
                      niech zgadne, nie dała Ci? he he smile
                      • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:02
                        No nie dała smile. I dlatego oziebłym babom mówie "spierdalaj babo"
                        • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:04
                          tak czułam ze nie pobzykałes smile

a moze ona nie jest oziebła tylko chce troszke poczekac aby cie poznac smile
                          nie badz cham i daj sie polubic smile
                          • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:07
                            ja tam myśle ze jest oziębła. zresztą już to sobie wyjaśniliśmy. kurna chciałoa
                            tylko potanczyć mówi. to jej powiedziełem że jak będe chciał potańczyć
                            zadzwonie.
                            I tak zrobie ale nie zadzwonie do niej.
                            • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:10
                              nie wierze ze tak jej powiedziales, przeciez z tego textu ewidentnie wyplywa
                              tylko chec przelecenia laski, nosz mógłbys sie kurwa postarac chociaz
                              pobajerowac troche.

moze nie jest oziebła... no wez sie jeszcze raz z nia umow, daj je szanse.
                              • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:14
                                > nosz mógłbys sie kurwa postarac chociaz
                                > pobajerowac troche.
                                jasne całą noc ją obracałem w milczeniu bez bajerowania. No powiedziałem jej że
                                "zadzwonie jak będe chciał potańczyc" i tyle, a tego że zadzwonie ale juz nie do
                                niej to nie mówiłem.
                                wydaje mi sie że powienienem to zdanie w poprzednim poscie umieścić w
                                cudzuysłowiu , bo znowu wyszła dwuznaczność.
                                • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:17
                                  czyli po udanej zabawie nie chciala Cie do swojego domku zabrac? i to Cie
                                  zabolało?

moze ona jest taka co po 3 randce idzie? ile tych randek było?
                                  • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:19
                                    nie ona nie idzie po 3. To sprawdziłem smile
                                    • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:21
                                      hmmmm to moze i dobrze ze sobie dałes z nia spokoj, jak po 3 nie idzie to
                                      rzeczywiscie moze byc dosc restrykcyjan w sprawach sexu i by do Ciebie nie
                                      pasowała...

eee znajdziesz sobie inna, pełno jest takich co lubia sie bzykac smile
                                      • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:23
                                        > eee znajdziesz sobie inna, pełno jest takich co lubia sie bzykac smile

no kurna dziwna sptwada wiesz. Im robie sie starszy tum nej jest takich. dlatego
                                        chyba nie mogę pozwolic sobie na czekanie i dawanie szansy jak to ujęłaś
                                        • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:26
                                          moz ei mas zracje z ta druga szansa, ale o jakim czekaniu mowisz? przeciez
                                          pisales ze nie chcesz nikogo na stale.... nie pamietasz.... bo baby to tylko o
                                          dzieciach mysla... i nie chca wdawac pozniej.... tak pisales...
                                          • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:26
                                            aaaaaaaaa i nie jestes stary!!! smile

dla mnie młoda dupa jestes smile
                                            • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:34
                                              > dla mnie młoda dupa jestes smile

to jakas dziwna jesteś. młody to ja juz na pewno nie jestem
                                              • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:36
                                                pierdolisz, ten wiek w kórym jestes to jest młody wiek! Dla kobiety to juz z
                                                lekka sredni wiek... ale dla faceta to jeszcze mozesz przebierac.
                                                • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:46
                                                  a ja tam wiem swoje. oceniam to op ilosc sukcesów sad
                                                  • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:49
                                                    ze niby jak młodszy byles to wiecej dup miales.... no to sie ustatkuj wreszcie
                                                    to bedziesz mial jedna na stale smile

spac ide, buzi buiz na dobra nocke, ucałuj Tygrysia ode mnie smile
                                                  • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:58
                                                    po chhoj mi baba na stre lata. za kilka lat przestanie mi stawać a baba zostanie smile
                                                  • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 03.01.06, 02:06
                                                    mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napisał:

> po chhoj mi baba na stre lata. za kilka lat przestanie mi stawać a baba
                                                    zostanie smile
                                                    >

ja pierdole, o mało co własnie nie pękłam ze smiechu jak to przeczytałam....

i wcale nie tak za kilka lat moj drogi, jeszcze wiele lat bedzie ci ten twoj
                                                    narzad słuzył, wiec moze lepiej rozejrzyj sie za jakas pindzią smile
                                          • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:32
                                            to ty pisałaś o czekaniu
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=34307838&a=34310856
                                            • asiulka81 Re: no to dawaj zdjęcie tego cuda :) 02.01.06, 23:34
                                              zle Cie zrozumiałam, myslalam ze o inne czekanie chodziło.
    • ocean.niespokojny a matkooo jakie macie wielkie :) 02.01.06, 22:22
    • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:23
      no i dobrze przynajmniej nie trace czasu na zabawy z własnymi piersiami
      • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:25
        nie kłam! wiem ze masz DS bo jestes juz teraz kobieta! smile
        • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:38
          adaczego mam być kobieta. Zresztą zaraz sprawdze czy jestem kobieta smile
          • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:39

> adaczego mam być kobieta. Zresztą zaraz sprawdze czy jestem kobieta smile

bo cos mi sie zdaje ze miales isc na operacje zmiany płci czy cus... ponoc
            stwierdziles ze bycie facetem jest do dupy i ze chcesz byc kobietka smile
            • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:46
              pierwsze slysze.
              zresztą co to za atrakcja bycie kobietą? Połowa ludzkosci kombinuje jak ci
              wsadzić smile
              • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:48

> pierwsze slysze.

smile)) a ja nie smile

> zresztą co to za atrakcja bycie kobietą? Połowa ludzkosci kombinuje jak ci
                > wsadzić smile

wrrr.......
                • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:07
                  a co moze to nie prawda ?
                  • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:10
                    no prawda, ale mogłbys byc bardziej subtelny smile
                    • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:15
                      asiulka81 napisała:

> no prawda, ale mogłbys byc bardziej subtelny smile

czy gówno owinięte subtelnie w bibułe przestaje być gównam ?
                      • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:19
                        nie, kurwa, nie przestaje smile

cos mi sie zdaje ze masz zły nastrój dzisiaj....
                        • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:22
                          asiulka81 napisała:

> nie, kurwa, nie przestaje smile
                          > cos mi sie zdaje ze masz zły nastrój dzisiaj....

alez dlaczego tak sądzisz jest świetnie. pije wino jest cicho i ciemno, a to ze
                          mi jakaś oziebła laseczka nie dała to przeżyje. smile
                          • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:23
                            nie wiedziałam ze tak fajnie jest na recznym jezdzic ;P
                            • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:25
                              asiulka81 napisała:

> nie wiedziałam ze tak fajnie jest na recznym jezdzic ;P

po pijaku nie jeżdze smile
                              • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 23:27
                                ale przed piciem to pewnie tak smile
      • kochany_dzieciak Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:26
        a ja lubie sie moimi bawic....naprawde...chyba mam cos w sobie z facetasmile)
        • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:28
          ja tez swoimi sie dzisiaj bawiłam smile)) głaskałm je wokół sutków smile
          • kochany_dzieciak Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:31
            bleee..obrzydzilo mnie

ja jednak tylko swoje lubie...
            • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:40
              a ja tam bym mogła głaskac innej smile
              • kochany_dzieciak Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:41
                fuuu
                • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:42
                  no nie mow ze trajkaty cie nie rajcuja smile
                  • kochany_dzieciak Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:47
                    nie...nie wiedzila bym sie za ktorego sie bracsmile
                    • asiulka81 Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:49
                      po kolei kochana smile

numerki bys im dała smile
        • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A , a i to mocno naciągane 02.01.06, 22:39
          kochany_dzieciak napisała:

> a ja lubie sie moimi bawic....naprawde...chyba mam cos w sobie z facetasmile)

jak tem wole cudzymi smile
    • tina122 Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:23
      Nie wiem,bo mi się ostatnio chudnie i biust mi malejesad
      Będe wiedziała jak pójde kupować nową bieliznęsmile
    • tina122 Ale chyba nadal C 02.01.06, 22:24
    • lajton Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:48
      a do czego to info???
      • kochany_dzieciak Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:52
        a tak sobie....
        • lajton Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:53
          eee, to nie podam
          zmiejszylo mi sie, bo jakos tak zgubilo mi sie na wadze
          • kochany_dzieciak Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 02.01.06, 22:55
            pewnie C glupio bo masz mniejszetongue_outP
    • pinup chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:06
      po tym jak z chlopem znowu lipa wyszla?
      • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm no z takimi cycyami to nie musi :) 02.01.06, 23:18
        ona jest wartościowa. ehh 80D rozmażyłem sie smile
        • kochany_dzieciak Re: no z takimi cycyami to nie musi :) 02.01.06, 23:22
          czemu nie ma Cie na gg??
          • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: no z takimi cycyami to nie musi :) 02.01.06, 23:26
            bo nie właczylem tego diabelskiego programu.
            Przepraszam zawiniłem zachowałem sie jak gówniarz ale przyrzekam że to sie juz
            wiecej nie powtórzy
            • kochany_dzieciak Re: no z takimi cycyami to nie musi :) 02.01.06, 23:28
              no i dalej Cie nie ma
      • kochany_dzieciak Re: chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:21
        nie do konca..nie wiem co wsyszlo..powiedzial mu co i jak i ze ja juz nie mam
        motywacji...z poczatku chcial to skonczyc

potem ja mowilam ze to wcale nie od tego zalezy...calkiem kilka razu unioslam
        glos jak mowil ze robi to co dla mnie lepsze(czyli odchodzi) a ja krzyknelam ze
        gowno prawda bo o tym tylko ja moge decydowac

i nawrzucalam troche i spytal czy to da sie naprawic...mowilam ze to czy sie da
        zalezy od niego...i powiedzial ze chce

i teraz czekam na to co zrobi przez te 2 dni zeby to naprawic...choc on w
        czwartek rano wyjerzdza i pewnie nie bedzie czasu

nie wiem...cholera z drugiej strony wiem ze on tego nie naprawi...jak mam o tym
        cholera zapomniec? ja sama juz nie wiem co on moglby zrobic zeby naprawic to
        • pinup Re: chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:24
          DAJ SE DZIEWCZYNO Z NIM SPOKOJ.
          • kochany_dzieciak Re: chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:27
            wiesz co...teraz jest tak malo czasu ze nie wiem ajk to mzoe wyjsc

wiem ze powinna ale nie dam rady
        • mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: chcesz sie dowartosciowac? 02.01.06, 23:28
          ochany_dzieciak napisała:

> nie do konca..nie wiem co wsyszlo..powiedzial mu co i jak i ze ja juz nie mam
          > motywacji...z poczatku chcial to skonczyc
          > potem ja mowilam ze to wcale nie od tego zalezy...calkiem kilka razu unioslam
          > glos jak mowil ze robi to co dla mnie lepsze(czyli odchodzi) a ja krzyknelam ze
          > gowno prawda bo o tym tylko ja moge decydowac
          > i nawrzucalam troche i spytal czy to da sie naprawic...mowilam ze to czy sie da
          > zalezy od niego...i powiedzial ze chce
          >
          > i teraz czekam na to co zrobi przez te 2 dni zeby to naprawic...choc on w
          > czwartek rano wyjerzdza i pewnie nie bedzie czasu
          >
          >
          > nie wiem...cholera z drugiej strony wiem ze on tego nie naprawi...jak mam o tym
          >
          > cholera zapomniec? ja sama juz nie wiem co on moglby zrobic zeby naprawic to

ale to skpmplikowane. Dobrze że jestem prostym facetam smile
          wiesz co pierdol go i wszystkich facetów i nie zapomnij o moim życzeniu "jeden
          do ręki a drugi do buzi" smile
    • rachela180 75 D 02.01.06, 23:54
      i ciągle rosnie sad
      • kochany_dzieciak Re: 75 D 03.01.06, 00:02
        uuuuu
        jak rosnie to moze ciazasmile)
        • rachela180 Re: 75 D 03.01.06, 00:49
          nie, pigułki
    • kohol Duży. Bardzo duży. n/t 03.01.06, 12:00

• aasiula1 Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 12:02
      Ja mam teraz 75 i chyba już DD albo E, bo w D przestałam się mieścić. Wkurza
      mnie to strasznie i tęsknie za moim skromnym C.
    • pierozek_monika Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 12:28
      75 A w porywach do B smile)))
      • vandikia Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 13:24
        pani pierozkowa, a nie pomylilo sie cos pani? Chyba powinno byc, 75 B w
        porywach do A wink

mi jak rosna, to zmieniam na A, potem maleją ciut i wystarczy B wink Bo AiB to
        obwód, większy to A ;PPP miseczka to numerki wink wiem , bo ma tesciowa ma sklep
        z bielizna ;]
        • gres81 Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 13:28
          nio chyba cos nie tak.
        • raduch Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 13:51
          vandikia napisała:
          Bo AiB to
          > obwód, większy to A ;PPP miseczka to numerki wink wiem , bo ma tesciowa ma
          sklep
          > z bielizna ;]

Ot i cała prawda o teściowych. smile))))
        • aasiula1 Re: Jaki Macie Rozmiar Biustu ?? 03.01.06, 14:12
          teściowa robi cie w konia, litera to rozmiar miseczki; A to najmniejsza. Coś ty
          nigdy biustonosza nie kupowała???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka