Dodaj do ulubionych

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA

11.01.06, 12:54
moj liszaj znowu mnie boli..... a juz sie goil.....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ale dobrze jest aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smile)))
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA 11.01.06, 13:00
      podobno jak pies polize to sie ładnie goi?
      • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA 11.01.06, 13:01
        scypie mnie..... i suche takie.... psa jeszcze nie mam....

• ticoqp Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAA 11.01.06, 13:06
          idx do schroniska moze?
          • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA 11.01.06, 13:09
            a moze do ciebie do domu wpadne i ty mnie polizesz tongue_out
            • ticoqp Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA 11.01.06, 13:12
              wpadaj, mam psasmile
              • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA 11.01.06, 13:20
                ticoqp napisał:

> wpadaj, mam psasmile

a bede mogla sie z nim pobawic ?
                • ticoqp Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA 11.01.06, 13:26
                  byle nie w doktorasmile)))
                  • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA 11.01.06, 13:28
                    jesli juz to wolalabym z Toba postudiowac anatomie tongue_out

a swoja droga fajnie ze masz psiaczka, uwielbiam psy!!! smile
                    • ticoqp Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA 11.01.06, 13:30
                      a masz podręczniki?
                      • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 11.01.06, 13:48
                        ticoqp napisał:

> a masz podręczniki?

od przyjaciolki medyczki pozycze smile
                        • ticoqp Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A 11.01.06, 14:17
                          tylko te z obrazkami weźsmile
    • zosia500 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA 11.01.06, 13:15
      a gdzie ten liszaj ci się zrobił?smile)))))))
      • widokzmarsa Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA 11.01.06, 13:16
        w koszarach))
        • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAA 11.01.06, 13:19
          widokzmarsa napisał:

> w koszarach))

nie badz taki dowcipny moj kochany smile
          • widokzmarsa Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA 11.01.06, 13:40
            niedobry jestem oj, niedobry, należy mnie pejczem zbić i nakrzyczeć))
            • zosia500 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA 11.01.06, 13:42
              zboczeniecsmile)))))))))
              • widokzmarsa Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA 11.01.06, 13:46
                na pomoc, wykryto mnie!!!
                • zosia500 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA 11.01.06, 13:50
                  widokzmarsa napisał:

> na pomoc, wykryto mnie!!!

sam się pochwaliłeśsmile))
                  • widokzmarsa Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA 11.01.06, 14:17
                    nie dość że zboczenie to i skleroza(
            • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA 11.01.06, 13:47
              widokzmarsa napisał:

> niedobry jestem oj, niedobry, należy mnie pejczem zbić i nakrzyczeć))

ja bym Ci nigdy krzywdy nie zrobila moje Kochanie smile
              • widokzmarsa Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA 11.01.06, 13:52
                kobiety zawsze tak mówią na początku a później się przebierają w czarne skóry,
                chodzą prawie nago w szpilkach, strzelają z bicza i każą się gwałcić)
                • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA 11.01.06, 13:55
                  widokzmarsa napisał:

> kobiety zawsze tak mówią na początku a później się przebierają w czarne skóry,
                  > chodzą prawie nago w szpilkach, strzelają z bicza i każą się gwałcić)

plizzzzzzzzzzzzzzzz daj mi sie zgwałcic smile))) mma dzisiaj taka straszna
                  ochote smile))
      • asiulka81 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA 11.01.06, 13:19
        na lewej rece przy kciuku, srednica ok 1 cm... qrwa, zajebie te lekarke jak w
        lutym do niej pojde

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka