veeto1 Re: kto lubi heya i nosowską? 14.02.06, 20:56 Lubiłam, gdy zaczynali. Potem mi odeszło. Odpowiedz Link
lena_zet Re: dzięki dziewczyny 14.02.06, 20:56 jak nazywa się piosenka co w niej leci tak: wczoraj zdołałam wrócić do łona matki pamięć wraca dziś co w niej jest czego nie mam ja pełnia człowieczeństwa tak wiele kosztuje mnie.... chciałam sobie ściągnąć a za cholerę nie pamiętam tytuła Odpowiedz Link
lena_zet Re: kuźwa!!!! :DDD HO mialo być...n/t 14.02.06, 20:58 ale o to chodzi? HO to tytuł owej pieśni?dzięki,kochana jesteś )))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia tu masz linka z tekstem:-)))) 14.02.06, 20:59 tekstpiosenki.emuzyka.pl/85/13.html Odpowiedz Link
lena_zet Re: tu masz linka z tekstem:-)))) 14.02.06, 21:02 pszczolaasia napisała: > czemu debil??? przecież semogłam wyszukać a nie wam dupę zawracać Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tu masz linka z tekstem:-)))) 14.02.06, 21:05 eee tam..)) myślałam, że co gorszego..)) Odpowiedz Link
vandikia Re: dzięki dziewczyny 14.02.06, 20:58 eee nie pamietam, bo kasety zostawilam u rodzicow, ale zrozumialam ta piosenke dopiero po kilku latach Odpowiedz Link
lena_zet Re: dzięki dziewczyny 14.02.06, 20:59 vandikia napisała: > eee nie pamietam, bo kasety zostawilam u rodzicow, ale zrozumialam ta piosenke > dopiero po kilku latach ja swoje zostawiłam ojcu, bo on we włoszech jest skazany na włoskie bagno, ktorego nie znosi Odpowiedz Link
vandikia Re: dzięki dziewczyny 14.02.06, 21:12 hehehe, mi sie wloska muzyka kojarzy jedynie z "laszate mi kantare " ;p i "feliczita" wiec nie moge sie wypowiedziec bo to nawet mi sie podoba Odpowiedz Link
lena_zet Re: pszczółko joasiu 14.02.06, 21:08 a masz może do przesłania tą piosenkę?szukam bearsharem, ale gnojek znaleźć nie umie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczółko joasiu 14.02.06, 21:11 nieee nie słyszałam..;-( mój program tyż nie wie co to... Odpowiedz Link
dyskopata Re: kto lubi heya i nosowską? 14.02.06, 21:56 ja ja ja i jeszcze raz ja uwielbiam moja byla sasiadeczke Odpowiedz Link
lena_zet Re: a masz ho? 14.02.06, 21:57 bo ściągalo się i nagle przestalo, szlag by to trafił Odpowiedz Link
dyskopata Re: a masz ho? 14.02.06, 22:11 no pewnie ze mam ale niestety tylko na plytkach ktore mam w krk a w ktorym bede dopiero po weekendzie Odpowiedz Link
lena_zet Re: a masz ho? 14.02.06, 22:15 to szkoda, ale jedna poczciwa dziewczyna mi zaraz prześle Odpowiedz Link
dyskopata Re: a masz ho? 14.02.06, 22:20 no to rzeczywiscie poczciwa z niej duszyczka ale bardzo sie ciesze ze lubisz Kasie bo to nasza dziewczyna ze szczecina jest a poza tym niezwykle inteligentna z niej kobitka Odpowiedz Link
lena_zet Re: a masz ho? 14.02.06, 22:23 tak, zgadzam się.Poczciwa kobitka, inteligentna i piękna.Prawdziwa dusza artystyczna, a takich kobiet brakuje. Odpowiedz Link
dyskopata Re: a masz ho? 14.02.06, 22:25 mysle ze nie brakuje tylko raczej inne sa eksponowane dzisiaj artyzm schodzi na psy Odpowiedz Link
kasitza Re: kto lubi heya i nosowską? 14.02.06, 22:36 piekna moja mlodosc. dla kolezanki ktora ich kochala, poszlam z nia na rozdanie autogramow w krakowie, 13.maja 199ktoregos roku. w urodziny mojej mamy. kasia nosowska napisala mojej mamie "dla pani mamy" dedykacje oraz caly zespol zlozyl podpisy na kasecie heya, ktora mialam ze soba. na nastepny dzien iza poprosila mnie o te autogramy. chyba tydzien ja zwodzilam, bo choc nie bylam takim fanem jak ona, to w zwiazku z ofiara zgniecenia jaka poswiecialam dostaniu tych autogramow, szkoda ich bylo oddac. w koncu sie ugielam i dostala wszystko oprocz zyczen dla mojej mamy. i wiecie co? BOGU DZieki!!!! Iza umarla po dwoch latach po maturze. i do dzis mam wrazenie, ze choc niewiele jej moglam w zyciu zaoferowac, bogu dzieki oddalam jej wtady te autogramy heya. Bosz... co za dawne czasy... Odpowiedz Link
veeto1 Re: kto lubi heya i nosowską? 14.02.06, 22:40 Łał! Jaka pięęęękna nowa wizytówka. Nie sądziłam, że w Germanii tak cieplutko teraz! Odpowiedz Link
kasitza Re: kto lubi heya i nosowską? 14.02.06, 22:42 oj, to moja wizja fantastyczna siebie, jesli przyjdzie lato. dzieki za komplement, ale w wizji prawdziwe jest ubranko, ktore zaiste posiadam, oraz farba wlosow oraz fakt istnienia plazy w moim miescie. ale zanim wszystko naraz sie zisci w takim polaczeniu poczekamy do lata )) Odpowiedz Link
veeto1 Re: kto lubi heya i nosowską? 14.02.06, 22:45 Eee, jak masz taką figurę, to nie masz co narzekać, że ciuchy-hamulce musisz nosić coby o diecie pamiętać. No chyba, że to tez założenie na lato. Odpowiedz Link
kasitza Re: kto lubi heya i nosowską? 14.02.06, 22:53 mam nadzieje ze i figura do lata bedzie jak na obrazku.... Odpowiedz Link
grubaska20 Re: kto lubi heya i nosowską? 15.02.06, 12:09 ostatnia płyta hey jaką kupiłam, to hey. w późniejszych nei potrafiłam sie już niczego doszukać. ech... moja młodość w glanach... Odpowiedz Link