mmagi 13.07.06, 11:53 klinarnej ma znaczenie co sie uzyje???,bo ja właściowie nie wiem,czasem kupuje to zielone a czasem to jasne i uzywam je tak samo a te zielone ale jak sa małe to jem na surowo albo z dipami) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: Cukinia - Kabaczek,co jest co??? i czy w obró 13.07.06, 11:56 cukinia jest zielona kabaczek - żółty tez jem je tak samo bez względu na to czym są Odpowiedz Link
gosiaes Re: Cukinia - Kabaczek,co jest co??? i czy w obró 13.07.06, 12:13 kuźwa, a ja zawsze myślałam, że na odwrót I jak mi teściowa daje takiego dużego zielonego ogóra to mówi: masz Gosia kabaczka: Zgłupłam Odpowiedz Link
lajton Re: Cukinia - Kabaczek,co jest co??? i czy w obró 13.07.06, 12:14 ja tez nigdy nie wiedzialam. Na googlach w grafice se wyszukalam i dlategom madra taka, hehe Odpowiedz Link
gosiaes Re: Cukinia - Kabaczek,co jest co??? i czy w obró 13.07.06, 12:16 łooo - to już nie muszę szukać - też siedzem na googlach)) muszę teściową pouczyć - niech mi kitu nie wciska tylko cukinię Odpowiedz Link
pietrek666 Re: Cukinia - Kabaczek,co jest co??? i czy w obró 14.07.06, 01:55 PROFANY!!! DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
vandikia to proste jest! 13.07.06, 11:56 kabaczek to kabaczek a cukinia to cukinia )))) Odpowiedz Link