Dodaj do ulubionych

A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_)

06.09.06, 20:15
Tak!Wlasnie tak!Mam wszystko w dupie!Dzwonie zeby sprawdzic stan konta.pan
mowi "jesli chcesz sprawdzic stan konta wcisnij JEDEN" Wciskam JEDEN ( 1 )
slysze, "jesli chcesz sprawdzic stan konta wcisnij JEDEN" Wciskam,zesz qrwa
JEDEN!I tak piec razy!A,ze jestem chora i nie mam dzis humoru na zarty typu
wciskaj gupia babo JEDEN az do zasranej smierci(ktora zapewne niedlugo
nastanie) to pozwolilam sobie polaczyc sie z pieprzonym biurem obslugi!I mowie
babie historie z zycia wzieta.A ta mi mowi,ze powinnam wciskac JEDEN!A co ja
wciskalam?Przeciez JEDEN wciskalam!To jakim cudem jej JEDEN jest inne od
mojego JEDEN? Czy sa rozne JEDYNKI?Czy moze ja mam inne JEDEN niz
wszyscy?Jeszcze czlowiek schorowany i kaza JEDEN wciskac,skoro czlowiek
schorowany wciskal JEDEN to jakim cudem kaza mu znowu wciskac to pieprzone
JEDEN skoro ono NIE dziala!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:16
      a co Ci dolega?
      • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:17
        Raz,ze mam inna JEDYNKE niz ci w biurze obslugi!dwa,ze mam angine.Trzy,ze kot ma
        okres, i cztery,ze mi sie qrwa fajki skonczyly a nie palilam juz od ponad 1,5
        roku!A ta pieprzona jedynka mnie tak wkurzyla,ze musialam zapalic!
        • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:18
          nie czytalem jeszcze Twojego pierwszego postu, czym jest jedynka ?smile
          • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:19
            Poczytaj post to sie dowiesz!ja za cholere nie wiem!!!No wciskalam jak kretynka
            ta jedynke!Nic a nic nie pomagalo!Jak,zesz qrwa mam sprawdzic stan konta skoro
            wciskajac jedynke znowu mu kaza ja wcisnac?????????????????????????????????
            • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:25
              qmam smile, dzwonisz z komorki, czy ze stacjonarnego telefonu? smile
              jak ze stacjonarnego to pewnie 1 musisz poprzedzic # lub * (to sie chyba nazywa
              tonowo smile - chyba ), generalnie tez mnie wpienia telefon stacjonarny i z niego
              nie korzystam, nawet w pracy mam po prostu odlaczony kabel
              • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:29
                Z komorki!I wciskam ta jedynke a baba mi tlumaczy,ze jej nie wciskamto co ja
                qrwa wciskam?1-czy tak wyglada jedynka???bo moze jedynka juz zmienila swoj
                wyglad i image a ja nic o tym nie wiem!wciskam klwisz z nr wygladajacym tak:1
                wiec co ja do cholery wciskam?SIEDEM?No blaaaaaaaaaadz!Ale sie wkurzylam!
                • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:31
                  nie chcialbym nic sugerowac, ale jezeli dodzwaniasz sie do BOK czy jak kolwiek
                  sie to nazywa i sie w pelni zidentyfikuja to po prostu mozesz poprosic o
                  udzielenie informacji w formie slownomuzycznej smile.

a tak z ciekawosci jaka masz tapete w telefonie?
                  • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:36
                    Zegarek zamiast tapety. No wlasnie powiedzialam babie,ze chce wiedziec nich mi
                    pusci nagranie,powie COKOLWIEK a ta nie niestety trzeba wcisnac JEDEN wtedy sie
                    Pani( jaka Pani?Panienka!)no wiec wtedy sie Pani dowie!i co?I nico!Nie dowiaduje
                    sie!Wkurzylam sie!

A dlaczego pytasz o tapete?
                    • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:50
                      ja jeszcze nie mam tapety i sie zastanawiam nad jakas tapeta.

baj de lej, chyba jest taka szansa ze cos w telefonie namiszalas z tonami
                      klawiszy smile CHYBA, ale nie wiem jezeli jestes przelaczana w automatyczny
                      system i wyswietla sie to co wciskasz i slychac pipania to powinno byc OK.
                      • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:51
                        Nie no z moim kom wsio haraszosmile to u NICH tych BEZCZELNYCH cos nie dziala.
                        • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:59
                          marudzisz jakbys byla faktycznie chora tongue_outPPPPPPP
                          • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:00
                            Bo fucktycznie jestemsad
                            • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:03
                              a bylas u lekarza, czy samo wlizlo samo wylizie?
                              • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:04
                                Koooochany z fizjologii,patofizjologii,anatomii i z etiologii mialam 5smileSamo
                                wlizlo ja juz to wygonie:d
                                • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:04
                                  ja zawsze mialem same paly i jakos nie choruje smile
                                  • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:05
                                    hahaha no tak nie ma to jak pozgrywac sie z biednej i samotnej i chorej baby!
                                    • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:06
                                      do lekarza IC a nie tutaj jakies szopki odprawiasz dostanie duomoxik i bedzie cool
                                      • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:07
                                        Durnys!jeszcze bede glowe lekarzowi zawracac!ja sama jak lekarzsmileWylecze sie
                                        sama.Sama zachorowalam i sama sie wyleczesmile
                                        • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:08
                                          dobra, to nie bedziemy razem chodzic karmic labedzi
                                          • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:10
                                            Wiesz co tak po prawdzie to ja nigdy nie chcialam z toba chodzic karmic
                                            labedzi!Ale mi kazali!to chodzilam!zawsze wolalam karmic kaczki!to takie
                                            patriotyczne:d
                                            • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:12
                                              a ja jestem krolewna sniezka i sierotka marysia w jednym smile
                                              • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:13
                                                Wiesz jak to mowia.Lepiej 7 razy z krolewna sniezka niz raz z 7 krasnoludkamiwink
                                                Wiec sie lepiej tym tak nie afiszujbig_grin
                                                • dziewice Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:21
                                                  i co tam, to jak bedzie ? smile
    • ocean.niespokojny ależ płaski ten Twój tyłek 06.09.06, 20:21
      lepiej go nie eksponuj tak wink
      • khaki3 Re: ależ płaski ten Twój tyłek 06.09.06, 20:22
        Chora jestem to mi sie splaszczylsmile
    • vandikia Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:39
      wzielam wczoraj 2 rozpuszczalne apiryny na noc - pomoglo lepiej niz witaminki i
      amol. wez krótką gorącą kąpiel, aspiryne, nasmaruj sie amolem i do wyra -
      kołdra po szyje smile
      • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:41
        Łondka toc ja to szycko zrobilam!Leze w wyrze,wygrzewam sie, a kot szaleje z
        okresem.Ukochany w pracy,ciasta daleko,nawet po czekolade nie kce mi sie
        lazic.ale pizze bym zjadlasmile oj jak ja bym zjadlasmile a jakby ktos zamowil.oj
        jakby bylo milosmile Łondeczko zamowisz?Wegetarianskasmile DuzasmileA co jak szalec to
        szalecbig_grin
        • vandikia Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:45
          smile))) no to grzeczna dziewuszka smile) nie jedz słodyczy!!!! bo wspomagasz różne
          bakterie smile
          pizza...tylko taka znalazlam smile))
          www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/136/13661.jpg
          • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:50
            Eeee jakas nieciekawa ona.Ale dzieki za wysileksmile
            • vandikia Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:55
              no wlasnie wiem, ale i tak najlepsza z tego co znalazlam smile))
              sam robie lepsze, ale za daleko mam do Cie smile)) zdaje sie... wink
              • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:57
                Łonda ja tu chora,sama w domu, a Ty nie chces przyjecha i mi pomagac?ulzyc w
                cierpieniu?
                • vandikia Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:03
                  a gdzie Ty mieszkasz? smile) ja po piwie, nie da rady smile)
        • to-wlasnie-ja Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:45
          Pogubilam sie. czy Ty masz kaca czy grype? smile)) A z komorka wspolczuje- tez czasem tak mam smile
          • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:48
            Kochana kac byl wczoraj.Dzis mam angine.Zimne piwo nikomu nie sluzy!Bozia mnie
            pokarala!I to jeszcze podwojnie!Wczoraj kacem dzis angina!a jeszcze ta JEDYNKA
            mnie to szalu doprowadza!
            • to-wlasnie-ja Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:53
              To sie lecz kobito, bo ja sie ta cholera rozwinie to antybiotyk nie minie. Kiedys mi tak lekarz powiedzial. Lez i lecz sie. Plucz gardlo . Mnie pomaga woda z sola niezbyt ciepla.
              Bozia nie ma sumienia chyba, toz Ty sukces meza swietowala smile
              • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:55
                Lecze siesmilena glowe jak narazie nie za poznosmile Ajj i nie meza tylko Ukochanegosmile
                Ale sinia sie nie wywiniesmilebedzie malzembig_grinbig_grinbig_grin Wlasnie Bozia nie ma
                sumienia!taki sukces swietowalam a dzis lipa!
    • aguszak Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 20:57
      angina i temperatura powodują czasem omamy wzrokowe - może to jednak nie był
      JEDYNKA? Wiem, że już Ci się naraziłam... wink
      • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:00
        Zdecydowanie jedynka!! Przeciez kilka razy klikalam wta pieprzona jedynke! ehhhh
        dziwni sa ci w BOA
        • aguszak Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:02
          jak kilka razy, to może wyszło 11 lub 111? ja tylko sugeruję możliwe rozwiązania
          sytuacji? próbowałaś jeszcze raz?
          ... a może już dzisiaj daj sobie spokój? wink
          • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:05
            Pierdziele!Nie bede nic klikac!Wciskalam jedyne i ten facet znowu powtarzal,ze
            trzeba wcisnac jedynke bo niby jej nie wcisnelam!Ajjjjj jak jestem chora to
            rzeba zdolowac!
    • six_a Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:13
      a nie było guziczka od: połączenie z konsultantem, wciśnij zero?
      przestałam korzystać z telefonu bankowego, jak wprowadzili wybiórcze podawanie
      6-cyfrowego (qwa szkoda, że nie dłuższego) kodu, wygląda to tak: podaj cyfrę 5,
      podaj cyfrę 3 i tak dalej, a jak się nie wyrobisz w odpowiednim czasie, to
      badziew rozłącza. Cholery jasnej można dostać.
      internet wygodniejszy
      • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:14
        Ahaaaaaaaa ja chcialam byc sprytna i chcialam sama sie dowiedziec!Ale nieeeee
        trzeba utrudniac zycie innym!Trzeba im dosrac,dowalic i zdenerwowac!A
        konsultantka mi powiedziala,ze trzeba wcisnac JEDEN!No przeciez wciskalam!!!!!
        • six_a Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:21
          to ja nie wiem, może rozpieprzony telefon?
          • khaki3 Re: A ja jestem chora i mam wszystko w (_|_) 06.09.06, 21:22
            Z telefonem wsio okidoki.Jak najbardziej dziala.No nie wiem.na necie sie
            dowiedzialam ile mam,zakupy zrobilam i mam wsio w (_|_) smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka