bzz_bzz 13.09.06, 16:15 Po ja zawsze ładowałam w nią, co tylko szło, aż niedopieczona była :ppp Ale ostatnio stwierdziłam, że kombinacja "ser szynka pieczarki" jest the best ;D Chyba dzisiaj zachaczę o pizderię... mmmm.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Jaką pizde lubicie? 13.09.06, 16:17 zamówiłam wczoraj taką fajną o średnicy pół metra DDD obowiązkowo musi być kukurydza i czerwona fasolka, dodatki mięsne w zależności od fantazji Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wybacz ale ani kiełbasy ani sera itp w pizde 13.09.06, 16:19 ino grzyby same? DD Odpowiedz Link
mmagi Re: wybacz ale ani kiełbasy ani sera itp w pizde 13.09.06, 16:23 sie posiały))))) Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wybacz ale ani kiełbasy ani sera itp w pizde 13.09.06, 16:27 trza posmarować clotrimazolem Odpowiedz Link
mmagi Re: wybacz ale ani kiełbasy ani sera itp w pizde 13.09.06, 16:32 staaare dzieje,po antybiotykach czasem tak mam)))) Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wybacz ale ani kiełbasy ani sera itp w pizde 13.09.06, 16:45 aaaa, no to normalne, nie? Odpowiedz Link
reniatoja Re: Jaką pizde lubicie? 13.09.06, 16:20 Jak dla mnie to pizda moze być z samymi pieczarkami, ewentualnie szynka, ewentualnie jeszcze papryka, żadnych innych dziadów na pizdzie nie uznaję )) Odpowiedz Link
reniatoja Re: Jaką pizde lubicie? 13.09.06, 16:22 oczywiscie, a pod to, samo przez sie, ze sos pomidornyj. Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Jaką pizde lubicie? 13.09.06, 16:26 ale to tylko prez 6 dni w miesiącu? ;D Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Jaką pizde lubicie? 13.09.06, 16:20 Taka typu "cztery sezony". Odpowiedz Link
annajustyna Myslalam, ze to znowu Siur... 13.09.06, 16:22 Z szynka, zielona pepperoni, pieczarkami, zielonymi oliwkami i kukurydza. Ser oczywiscie tez)). Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Myslalam, ze to znowu Siur... 13.09.06, 16:26 no wiesz!! Nicków nie czytasz?? ;DDD Odpowiedz Link
annajustyna Re: Myslalam, ze to znowu Siur... 13.09.06, 18:03 Ale najpierw czytam tytul watku)). Odpowiedz Link
onlyju włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:28 taka najprawdziwsza, prapizda, to po prostu cienki placek, pomidory i zioła, zioła, zioła (czosnek). oraz ser. wszelkie inne dodatki to późniejsze wymysły świata zachodu. Włosi do dziś mówią, że inne narody skurwiły pizdę. zrobiły ją dziwką wszystkich narodów - każdy pcha w nią sobie, co mu się podoba. a tymczasem nie! nie ma to jak prapizda - bardzo cienkie ciasto, niewiele sosu ze świeżych pomidorów (żaden tam koncentrat, ani keczup), mnóstwo ziół, czosnek i parmezan. nie ma co szargać świętości. Odpowiedz Link
reniatoja Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:30 Ale pieczareczkę weź nie zabraniaj rzucic na pizde. Jeszcze zadna pizda się nie skurwiła od grzybka. Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:31 pieczarka sama wyrośnie, nie bój Odpowiedz Link
onlyju Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:32 przecież wiesz, że od grzybów się zaczyna... na oliwki prawdziwych Włoch pozwoliłby piździe, dla lepszego poślizgu w przełyku, ale na grzyba nigdy. Odpowiedz Link
reniatoja Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:33 A ja właśnie z oliwkami nie lubię pizdy. W ogóle oliwki na gorąco, w jakiejkolwiek potrawie mi nie podchodzą. Oliwki tylko na zimno, do sałatki, albo same z chlebem jesjesjes, w goracych daniach, gotowane, pieczone, smażone, duszone oliwki, nołnołnoł. Odpowiedz Link
onlyju Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:38 ale one nie są ciepłe na piździe, bo u nich nikt gorącego placka prosto z pieca nie wpierdala. poczeka, az wystygnie i je godzinę! na tym polega niepowtarzalność prapizdy - jest równie pyszna na zimno, jak też na gorąco. zachodniej pizdy-prostytutki nie da się przełknąć na zimno. Odpowiedz Link
reniatoja Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:41 jednak chyba widzisz różnicę między surową oliwką, a upieczoną zimną. Nie chodzi o temperaturę, tylko generalnie - zmienia się smak i konsystencja, ale jeśli ktoś lubi to niech je. Prawdę mówisz o tej prapiździe. To, ze ona jest jadalna zarówno zimna jak i ciepła, to zasługa tez ciasta, nie tylko tego, że zachód skurwił pizdę milijonem dodatków. Ciasto zachodniej pizdy ma się nijak do ciasta pramatki. Odpowiedz Link
onlyju Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:46 prawda to. i jeszcze sekret oliwki na włoskiej piździe, która smakuje i wygląda tak, jakby dopiero została wyciągnięta ze słoja: ciasto włoskie jest tak cienkie, że nie piecze się pizdy godzinę, a dosłownie chwilę. i oliwka nie zdąży upuścić nawet soku. ale rozumiem Twój niesmak do suchej oliwki. a na pizdę we Włoszech czeka się długo dlatego, że ją długo przyrządzają - pieczenie to chwila. u nas przyrządzenie to moment (pan fruwa pizdowym ciastem, napierdala składników i zapieka pół godziny), a pieczenie - do usioru. Odpowiedz Link
reniatoja Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 19:10 ))) Pięknie prawisz o tej prapiździe, niezasłuzenie te komplimenty od Bzz przypadły i mnie Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:30 ooojaaaaaa! Nie wiedziałam Ale chyba wolę pizde dziwkarską )) Odpowiedz Link
onlyju Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:33 bo jesteś dzieckiem Zachodu, co zbeszcześciło pizdę, przyłożyło do tego swoje gardło, język, podniebienie... no cierpią na tym Włosi. prawDZIWA pizda tylko u nich. Odpowiedz Link
reniatoja Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:34 chyba masz racje, założyłam o tym nawet kiedyś wniosek na Fkuchnia. Odpowiedz Link
onlyju Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:40 pizza to produkt regionalny, powstał gdzieś we Włoszech kiedyś, rozprzestrzenił się po całej Italii, a później świat (głównie Amerykanie) zrobili z niej dziwkę. np. pizza na słodko... o zgrozo... Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:48 Tak na dobrą sprawę, wystarczyłoby dziwkarską inaczej nazwać niż pizda i juz wszystkim byłoby dobrze, nie? Odpowiedz Link
onlyju Re: włoska pizda - matka wszystkich pizd 13.09.06, 16:52 tak. mię byłoby dobrze. bo nie lubię, jak te domino's pizza, pizza huty i telepizza (to jest najbardziej kretyńska nazwa na świecie) używają nazwy tej szlachetnej wszak potrawy dla innych smrodów ociekających tłuszczem i ze zwalającymi się składnikami. to tak, jak zrobić oscypka z warzywami, z dżemem, z kawą, z pomidorami w środku, pokolorować na niebiesko, nadać kształt jabłka i nadal nazywać oscypkiem. górale by się tak wkurwili, że by góry zamknęli. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Jaką pizde lubicie? 13.09.06, 16:40 cienkie kruche ciasto, pomidory, zioła i ser. (znowu jak only) Odpowiedz Link
widokzmarsa Darling 13.09.06, 17:01 czy tylko ty możesz lubić klasykę? Wprawdzie nie jadłem orygiału we włoszech, w których nie byłem, ale taką jaką opisałem jadałem w little italy w n.y.c., były wspaniałe. PS Kopiujesz z prezydenta, uważaj żeby cię nie oskarżyli o kradzież własności intelektualnej. Bardzo bym się niepokoił)) Odpowiedz Link
baba_krk Only i Renia!!!! 13.09.06, 17:14 Wasza rozmowa nt. prapizdy jest po prostu boska ))) chylę czoła za znajomość tematu i cudowne argumenty DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
spazmusek Ja lubię śledziową :)) najlepiej taką zzzzzzzzzzzz 13.09.06, 17:22 przed dwóch tygodni Odpowiedz Link
reniatoja Kuźwa pizda śledziowa rzygne 13.09.06, 19:09 ani jako pizda z pizderii, ani tym bardziej w swym pierwotnym znaczeniu waginalnym, aaaa umieram na samo wyobrażenie tego ach Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Kuźwa pizda śledziowa rzygne 14.09.06, 09:33 ten.. jak on miał.. Napol Leon, to lubił chyba takie, nie? Odpowiedz Link
pinup ja lubie swoja:D 13.09.06, 17:30 i tak brzydko na nia nie mowie i nie pakuje co tylko idzie Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: ja lubie swoja:D 14.09.06, 09:34 teraz to ja też już nie pakuję nic. Tylko kiełbasę . Odpowiedz Link
lajton Re: Jaką pizde lubicie? 13.09.06, 17:44 Jadlam pizde niezbeszczeszczona, pramatke, spod łapy Włocha w samych sercu włoskich Alp, ale kuśwa no, nie podeszla mi ani, ani. Zrobilam tez drugie podejscie, ale nic z pizdy nie wyszlo. Podniebienie nie zakwiczalo. Jestem dzieckiem Zachodu i przekonanam do dziwkarskiej. A Sorrento - z jajeczkiem i porem - to najbałdziej) Odpowiedz Link
onlyju Re: Jaką pizde lubicie? 13.09.06, 18:19 no kolacji to my razem nie zjemy... z jajkiem i porem... no tak. o tym właśnie była mowa... nie każdy Włoch ma dobrą pizdę. a w samym sercu włoskich Alp pizze sie robi dla turystów, którzy ściągając narty zeżrą każden jeden syf. prawdziwa jest w Prowansji. Odpowiedz Link
lajton Prowansja??? 14.09.06, 08:09 onlyju napisała: > prawdziwa jest w Prowansji. chyba Toskania, co? Odpowiedz Link
onlyju Re: Prowansja??? 14.09.06, 10:26 tfu. dziękuję. myślał indyk o niedzieli, a w sobotę łeb ucięli... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Mamba ma różową 14.09.06, 10:49 reniatoja napisała: > Pyton tak mówił ale co mam rózowego i co ten gad nagadał? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Mamba ma różową 14.09.06, 11:00 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie zatrybiłam )) juz ja Mu dam różowa ) Odpowiedz Link
reniatoja Re: Mamba ma różową 14.09.06, 11:09 Al rpzy tobie to pisał, teraz po pół roku bedziesz sie mździdź? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Mamba ma różową 14.09.06, 11:14 nie, nie będę )) najwyżej Mu ja ofiaruję, niech sie pobawi ))) Odpowiedz Link
lajton Re: Pepperoni i Carbonara:-)))) 14.09.06, 10:23 Mmagi, cudna Ty moja! Od dzisiaj mam nowe marzenie - zjesc z Toba pizze, aaaaa Odpowiedz Link
mmagi Re: Pepperoni i Carbonara:-)))) 14.09.06, 10:31 o jessu? a dlaczego???nie zebym sie nie cieszyła ale takam zaskoczona,ze starch))) Odpowiedz Link
lajton Re: Pepperoni i Carbonara:-)))) 14.09.06, 11:50 nie boj sie nic! a carbonarke i peperoni ubostwiam, hehe)) Odpowiedz Link
mmagi Re: Pepperoni i Carbonara:-)))) 14.09.06, 15:15 ale tylko w Pizzy Hut,jadłam Carbonarkę w Dominos czy jakos takos.......................ble,fuj Odpowiedz Link
mamba30 Re: Jaką pizde lubicie? 14.09.06, 10:25 ja robie w blaszce, więc nie jest okragła a prostokatna i w 2 smakach - 1 połowa to sos pomidorowy, cebula, szynka, pieczarki i papryka no i ser, 2 połowa to sos pom. salami cebula i ser. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Jaką pizde lubicie? 14.09.06, 10:40 na pizdę????? nie wiem, na razie nie planuje robić, a tak po prostu kiedy zechcesz ) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Jaką pizde lubicie? 14.09.06, 11:17 eee, pizza jak pizza..... ciasto pewnie potrafisz zrobić, a sos pomidorowy to ja robie tak, że kupuje pomidory w puszce i je rozduszam z przyprawami, na to wale składniki.... nic nadzwyczajnego, zwykła pizza Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Jaką pizde lubicie? 14.09.06, 15:08 no właśnie ciasta nie potrafię Odpowiedz Link
reniatoja Re: Jaką pizde lubicie? 14.09.06, 10:54 I którą połówkę lubisz, a którą Pyton? A poza tym to jest Was troje, wiec czemu tylko dwie połówki? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Jaką pizde lubicie? 14.09.06, 11:00 Bo Sebek nie lubi pieczarek a za to kocha salami, On je tylko z salami a my z szynka i z salami ) Odpowiedz Link
vandikia Re: Jaką pizde lubicie? 14.09.06, 10:28 kupiłam Ci ja blache okragla do pizzy i robie rewelacyjne pizze jak robie sama, to musi byc sos pom., mieso - wedlina, pieczarki, cebula, ser żółty, pomidory - czyli prawie wszystko z robionych najbardziej lubie ciasto z pizzyhut i wtedy albo pepperoni albo farmerka Odpowiedz Link
kasitza Re: Jaką pizde lubicie? 14.09.06, 11:51 cebula na niej powinna byc i pepperoni Odpowiedz Link
bubasio takiego smaka wczoraj zrobiliście że upiekłam na 15.09.06, 14:03 kolację pizzę ,ale niestety musiałam ją sama pochłaniać (i tak pół blachy zostało) bo małż nie wrócił z delegacji ale wyszła pyyyyyyyyyyszna - papryka ,mnóstwo pieczarak i jeszcze wiecej sera Odpowiedz Link