tygrysio_misio 08.12.06, 01:31 zauwazylyscie,ze wiekszosc facetow lubi jak im sieten tego manipuluje...ale sami nie bardzo chca manipulowac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joe_anna Re: apropo Orala 08.12.06, 08:23 a propos Orala jaśniej to się chyba bez cenzury nie da ale ja nie zauważyłam takiego problemu czasem to nawet aż za bardzo chcą ten tego... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: apropo Orala 08.12.06, 08:29 a ja zuważyłem że Tajdżer powinien być od ponad 20 minut w szkole .... podstawowej ma siem rozumnieć Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:24 dokladnie;] nie da sie wiec powiem wprost;] wybaczcie obscenicznosc;] faceci starsznie lubia i chca zeby im robic loda a sami do lizania sie nie pchaja zbytnio Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:25 no jesli wszystkich factow z mojego zycia podliczyc to moze i nie sa reprezentatywni..ale dodaje do tego tych co przedstawiaja podobny poziom emocjonalno-intelektualny na forum mezczyzna;] Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 12:31 > ale dodaje do tego tych co przedstawiaja podobny poziom > emocjonalno-intelektualny na forum mezczyzna;] Sobie wypraszam ;P Osobiście mogę stwierdzić iż niebywale odczuwam brak mozliwości zastosowania moich umiejetność w tej materii i ubolewam nad tym wielce. Hobby to albowiem jest bardzo przyjemne i zajmujące, dające setyfakcję ogromną i nigdy się nie nudzące. Tylko lizać się taka jedna nie chciała dawać tak często jak chciałem. Następna zostanie przepytana na tę okoliczność Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:33 no wlasnie ludzie powinni wpierw wypelniac jakies ankiety zeby potem nie bylo przykrych niespodzianek typu ze nie chca za czesto majtek sciagac;] wtedy zycie bylo by latwiejsze;] Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 12:36 Ty masz łeb! I tak chyba trzeba będzie zrobić nastepną razą Odpowiedz Link
aguszak Re: apropo Orala 08.12.06, 12:38 hultaj78 napisał: > Następna > zostanie przepytana na tę okoliczność Nooo! I to od razu najlepiej na pierwszej randce )) P.S. 50% tych, co odpowiadają fuj! w rzeczywistości chciałoby )) Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 12:43 > Nooo! I to od razu najlepiej na pierwszej randce )) Wczesniej! na randce to już będzie działanie > P.S. 50% tych, co odpowiadają fuj! w rzeczywistości chciałoby )) A jakieś wytłumaczenie tej teorii? Po co w takm razie mówia fuj? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:55 bo wywolicie te dobre dziewczynki i przyzwoite bo z temi nieprzyzwoitymi to wstyd sie w towarzystwie pokazac...i temu mowi sie nie a mysli tak...bo szanse stalego zwiazku sa wtedy lepsze a kurwy to wy na jedna nac tylko zazywacie....wiec zadna sie nie przyzan ze chcialaby na pierwszej randce do buzi;] Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 13:08 > bo wywolicie te dobre dziewczynki i przyzwoite bo z temi nieprzyzwoitymi to > wstyd sie w towarzystwie pokazac... Puknij się w czoło! ))) Nieprzyzwoitych się nie zabiera bardzo czesto na salony, bo pierwsze primo - woli się z nimi sypialnię od salonu, i drugie primo - po co pokazywać publice taki skarb, jeszcze których zechce ukraść i co będzie? > i temu mowi sie nie a mysli tak...bo szanse stalego zwiazku sa wtedy lepsze Jak się łapie jakiegoś kolesia z kółka różańcowego... > a kurwy to wy na jedna nac tylko zazywacie....wiec zadna sie nie przyzan ze > chcialaby na pierwszej randce do buzi;] Ja bym się chyba w takiej zakochał Odpowiedz Link
aguszak Re: apropo Orala 08.12.06, 12:58 a bo na randkach to kobiety są takie przyzwoite, żeby wydawać się dobrym materiałem na przykładną żonę, a jak już do alkowy ją zaciągniesz/skusisz, to się okazuje, że oprócz żoninych, to ona jeszcze inne umiejętności/skłonności posiada Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 13:10 Dobry materiał na przykłądną żonę to taki, który ma ochotę na swego faceta 10 razy dziennie, a najlepiej non stop. Czyli tyle ile przykładny mąż na swoją żonę. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: apropo Orala 08.12.06, 10:55 wybpałaś niereprezentatywną próbe chyba jakąś hehheehh Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:26 no wlasnie takich ktorzy byli w stanie **** bylo w moim zyciu 3...a ilu chcialo zebym ja manipulowala? tysiace;] Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 12:27 > no wlasnie takich ktorzy byli w stanie **** bylo w moim zyciu 3...a ilu > chcialo zebym ja manipulowala? tysiace;] A i tak brałaś do buzi miliony )) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:30 nie wlasnie nie;] jak facet uwaza "branie" mi do buzi za cos niegodziwego to czemu ja mam byc gorsza i brac;] nigdy nie dalam facetowi wiecej niz chcial mi dac;] dlaczego ja mam byc ta glupia i zapracowana?? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 12:35 > nie wlasnie nie;] No jak nie??? Nigdy jogurtu nie jadałaś? Wraz z milionami żywych bakterii? > jak facet uwaza "branie" mi do buzi za cos niegodziwego to czemu ja mam byc > gorsza i brac;] Jak tak uważa to ma coś z głową i nie wie co dobre > nigdy nie dalam facetowi wiecej niz chcial mi dac;] dlaczego ja mam byc ta > glupia i zapracowana?? uuuu, to też nie jest w sumie za dobre podejście do seksu, takie coś za coś. 69 jest super, ale przyjemność z samego dawania komuś rozkoszy może być równie fajna. I wcale nie trzeba chcieć nic w zamian Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:38 no racja,ze satysfakcja z dawania jest fajna...ale kiedy sie zorientuje,ze facet to raczej do przepychania kibli sie nadaje niz ja to mi tez nie zalezy zeby myslam ze jestem troche mniejsz sztywna niz deska;] jedyne czego zaluje w takiej sytuacji to to, ze nigdy nie bylam w stanie odpowiedziec "co robisz? zejdz ze mnie" Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 12:45 > no racja,ze satysfakcja z dawania jest fajna...ale kiedy sie zorientuje,ze > facet to raczej do przepychania kibli sie nadaje niz ja to mi tez nie zalezy > zeby myslam ze jestem troche mniejsz sztywna niz deska;] Jak to w życiu - raz się trafi dobre, raz nie za bardzo. > jedyne czego zaluje w takiej sytuacji to to, ze nigdy nie bylam w stanie > odpowiedziec "co robisz? zejdz ze mnie" Bo miła dziewczyna jesteś Ważne żebyś drugi raz na siebie nie wpuściła Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:52 kiedy o tym ze dla faeta jestem jak kibel ktory trzeba przeppchanac i taki facet nie liczy sie z moja przyjemnoscia dowiaduje sie najczesciej po paru ruchach;] Odpowiedz Link
hultaj78 Re: apropo Orala 08.12.06, 13:11 Wykrzyknac że zapomniałaś wyłączyć, wyskakujesz z wyra czy gdzie tam się pukacie, patrzysz, żelazko jednak zimne, ale sorry gościu, "prysły zmysły", sio do domciu Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 13:20 oj...ja zawsze taka szczodra bylam i dawalam dokonczyc;] ale kiedys zrobie taki numer;] Odpowiedz Link
reniatoja z koeli u mnie 08.12.06, 12:26 to mój się garnie a ja nie chę, Ani żeby on mi, ani ja jemu. Niedopuszczalna jestem. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: z koeli u mnie 08.12.06, 12:29 no ja teraz tez dorwalam takiego co to normalnie kopulowac nie moze jak nie sprobuje;] a sam o swoje nie prosi;] az mi glupio,ze caly czas on dziala;] ale to pierwszy taki przypadek w moim zyciu;] Odpowiedz Link
reniatoja Re: z koeli u mnie 08.12.06, 12:34 to go trzymaj i nie puszczaj. A myslalam,z e ty (jak prawie wszystkie tu) juz upolowana jestes, a widzę, z se jeszcze skaczesz z kwiatka na kwiatek, dobrze ci Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: z koeli u mnie 08.12.06, 12:53 mnie jeszcze nikt nie wychaczyl;] ale musze przyzac ze teraz takiemu jednemu to chyba zalezy..tylko szkoda ze zaczelo jemu zalezec dopiero jak mi przestalo Odpowiedz Link
aguszak Re: apropo Orala 08.12.06, 12:28 eeee tam, to pomówienia są tacy co się garną, że hej! bo potem czeka ich wzajemność! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 12:31 wiem,ze sa...wlasnie to odkrylam i nie moge wyjsc z zaduny;] Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: apropo Orala 08.12.06, 13:23 to zem mloda nie znaczy, ze nie lubie;] Odpowiedz Link