Dodaj do ulubionych

ja to mam taki kalkulatorek przed sobą

02.03.07, 14:58
jak ktos chce wiedzieć jaki dzień tygodnia był dla określonej daty to za
niwielka opłata moge powiedziecsmile
Obserwuj wątek
    • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:03
      7 czerwca 2006 i 18 grudnia 2006
      ciekawi mnie jakie to dni tygodnia byl
      • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:05
        środa i poniedziałeksmile 2pln proszesmile
        • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:05
          2 pln.. skad tu wziac tyle kasiory? wink
          • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:06
            pozycz może?smile
            • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:11
              wole sobie czego innego pożyczyć smile
              • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:12
                ? 5 zł?smile
                • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:12
                  69zł smile))))
                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:14
                    a moze od razu 96?smile
                    • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:18
                      ta grafika mi jakos nie pasuje tongue_out
                      • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:20
                        a 61?smile)))))))) łądnie się kojarzy nie?smile
                        • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:22
                          84 tez niezle smile))
                          • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:23
                            seks z bałwanem?smile))))))))
                            45 + 7 ?wink
                            • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:35
                              no wiesz???? jestem dosc inteligentna tongue_outPP
                              3-( cacy smile
                              • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:35
                                znaczy ch w d?smile
                                • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:36
                                  nie bylo w sklepie oliwki sad( not this time, i;m sorry sad
                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:38
                                    została mi wczorajsza kanapka z masłem?smile
                                    • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:38
                                      jesli nie z orzechowym, to pasi smile))
                                      • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:39

z butron budettasmile))))))))))))
                                        • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:41
                                          ładnie dzis pachniesz smile
                                          • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:41
                                            to to masłosmile
                                            • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:41
                                              MOWILAM O GÓRNYCH PARTIACH smile))))))
                                              • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:42
                                                no wiem, przecież nie wpycham se tych kanapek do .........pupysmile
                                                • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:43
                                                  hot dogów tez nie??????? wink
                                                  • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:46
                                                    tylko te w foliisad
                                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:47
                                                    I bez musztardysmile)))))))
                                                  • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:48
                                                    ale z keczapem okkkkkkkkk??????????? smile
                                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:52
                                                    agodnym tylkosmile
                                                  • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:53
                                                    ok keczap bedzie agodny... niechaj panska wola bedzie, ale seks ostry, okkk????
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:48
                                                    buahahaha
                                                    musicie poćwiczyć te schzofreniesmile)))))
                                                  • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:48
                                                    posikalam sie.............. serio smile)))))
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:49
                                                    ajjj nie bedziesz już ładnie pachnieć w dolnych partiach smile)
                                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:50
                                                    prawdę mówismile)))))))
                                                  • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:51
                                                    dzikoozka napisała:

> ajjj nie bedziesz już ładnie pachnieć w dolnych partiach smile)

ja mam pachnace tongue_outPPPPPPPPP
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:53
                                                    widziałam perfumy w kolorze sików ale sików o zapachu perfum nie big_grinDD
                                                  • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:54
                                                    a ja asiki w kolorze perfumsmile
                                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:55
                                                    oddaj moja klawiature!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mean-at-man to ja, perełka bylam 02.03.07, 15:55
                                                  • dzikoozka Re: to ja, perełka bylam 02.03.07, 15:56
                                                    Aaaaaa smile))
                                                    przestań bo też sie zasikam i bedzie problem smile
                                                  • mean-at-man Re: to ja, perełka bylam 02.03.07, 15:58
                                                    teraz to ja piszęsmile
                                                    i tak 25% kobiet nie trzyma moczusmile))))więc lej smiałosmile
                                                  • dzikoozka Re: to ja, perełka bylam 02.03.07, 15:59
                                                    A kto to qrde wie kto teraz pisze? wink)
                                                    trzymam się pazurami tych 75% smile))
                                                  • mean-at-man Re: to ja, perełka bylam 02.03.07, 16:02
                                                    no mówię ze jasmile
                                                    czym się i nie po-pu-szczajsmile))))))))
                                                  • dzikoozka Re: to ja, perełka bylam 02.03.07, 16:02
                                                    A Ty nie pod-pu-szczaj big_grinD
                                                  • mean-at-man Re: to ja, perełka bylam 02.03.07, 16:06
                                                    to nie jasmile)))))
                                                  • dzikoozka Re: to ja, perełka bylam 02.03.07, 16:10
                                                    jak nie Ty jak Ty big_grinD
                                                  • mean-at-man Re: to ja, perełka bylam 02.03.07, 16:16
                                                    jak nie chcesz żebym się zsikał to mnie nie rozśmieszajsmile
    • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:04
      ile bierzesz?
      • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:05
        i zł
        nie moge tradycyjnie bo katar mamsmile
        • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:06
          tradycyjnie czyli jak? w nos? nosem? pod nosem?
          • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:07
            lodziksmile
            • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:08
              robisz nosem? big_grinDDDD
              • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:09
                wciagam.smile
                no o gardło sie boje smile a o jakim myslałas?smile
                • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:11
                  Normalnie o tym co zwykle chiba? big_grinD
                  TY lepiej powiedz czy Ci to zakochanie ww zakichanie przeszło.
                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:13
                    no własnie a ja to mam katarsmile
                    jakie zakochanie?
                    • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:14
                      no widac, ze zakichanie się wdalo
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=58122851&a=58122851
                      • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:16
                        ojej ile postówsmile
                        • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:17
                          bo my tutaj wrażliwi som big_grinDD
                          przejmujemy się nie tylko sferą ciała ale i sferą ducha big_grinD
                          • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:18
                            czy potrzebujesz jakąś datę sprawdzić - wracając do meritum?smile
                            • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:20
                              tak sprawdź mi prosze jaki jest dzisiaj dzien tygodnia, bo cały czas nie mogę
                              uwierzyc że piatek
                              • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:21
                                wyświetla sie niestety piateksad
                                • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:22
                                  no nie wiem bede musiała świecić oczami przed dzieckiem sad((
                                  wczoraj powiedziałam mu że jeszcze dwa dni chodzenia do przedszkola
                                  MOże jutro go zaprowadze o 8 i powiem "Ooooo zamknęli?""
                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:24
                                    powiedz mu ze jak sprzątnie ładnie swój pokój i poleci na mokro podłogi to
                                    jutro nie pójdziesmile
                                    • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:25
                                      hehehe masz łep big_grinDD
                                      Jak Ci tego zeta przekazać?
                                      • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:26
                                        w beret juz mi się nie mieścismile
                                        moze dhl-em?smile
                                        • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:29
                                          niedżwiedzica moze zrobi Ci czapeczke na drutach? smile
                                          Kartą moze lepiej?
                                          • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:31
                                            a łep?wink
                                            poniżej 5 zł nie realizujasad
                                            • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:41
                                              czpeczke na łep nie na drut
                                              aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                              big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                              To ja Ci przeleje 5 a Ty mi odeslesz dhlem 4
                                              • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:44
                                                a nie zardzewieje?smile
                                                a czemu nie Ty mi 100 a ja Tobie 99?smile
                                                • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:45
                                                  sie masłem posmaruje i zabezpieczy
                                                  Ty ja nie obracam takimi kwotami big_grinDDDD
                                                • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:45
                                                  przepraszam, moje 2 ja to pisalo smile)))))))))))
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:46
                                                    sie nie gniewam, i love was wszystkich big_grinDD
                                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:48
                                                    a kogo bardziej??????
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:48
                                                    Mamusie czy tatusia? big_grinDDDD
                                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:50
                                                    z katarem czy bez raczejsmile
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:55
                                                    z lodzikiem i bez smile)
                                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 16:00
                                                    jak to??????
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 16:01
                                                    takto smile)
                                                    papa kuruj się smile)
                                                  • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 16:03
                                                    tatko?smile
                                                    ok, lodzikiem?smile))))))
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 16:05
                                                    podobno lodzik dobry na wszystko?
                                                    wink))
                                          • niedzwiedzica_sousie Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:52
                                            ale na którą główkę?
                                            • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:54
                                              właśnie ustalamy, weź miarę moze na dwie?
                                              • niedzwiedzica_sousie Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:54
                                                zdaje się, że obie równie żałośnie małe.... smile))
                                                • mean-at-man Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:55
                                                  hihihihihihihihihihihihi
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:58
                                                    perełka cicho siedz, sprawdzałaś? wink)
                                                  • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 15:59
                                                    nie sprawdzalam...wstydze sie smile)))))))
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 16:00
                                                    próbowała ale nie znalazła smile)))
                                                  • ais-woman Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 16:00
                                                    hihihihihihihihhihihihi
                                                  • dzikoozka Re: ja to mam taki kalkulatorek przed sobą 02.03.07, 16:02
                                                    moze wex beret i z bereta zdejmij miarę? big_grinD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka