19.06.07, 09:13
jakie generali ma polisydla dzieci?
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: mamba! 19.06.07, 10:45
      Plan oszczędnościowy dla dziecka - umowa na czas nieokreślonyskładka od 125
      zł./m-c, 300 kwartał, 550 półroczna i 1000 roczna, możesz wybrać sobie na jakim
      funduszu kasa będzie pracowała

Ubezpieczenie posagowe Lew Junior - okres ubezp. od 5 do 25 lat. min. składka m-
      na 80 zł.

w obu przypadkach można zawierać umowy dodatkowe
      • maretina Re: mamba! 19.06.07, 10:48
        a jesli mam grupowke w generali, planuje tez w tym samym towarzystwie zalozyc
        indywidualne konta emerytalne dla meza i dla siebie, to moge liczyc na znizki?
        jakie?
        • mamba30 Re: mamba! 19.06.07, 10:55
          na to pytanie nie umiem Ci odpowiedzieć, pewnie do takich przypadków podchodzą
          indywidualnie, bo składki i ich wysokości są określone w warunkach umowy i są
          stałe. Jeżeli byś chciała fajny fundusz dla Was, to między nami mówiąc masz
          kilka dni na zdecydowanie się. Mogę Ci coś zaproponować sensownego i taniego. W
          naszym oddziale dobrze się sprzedaje i z tej racji przedłużyli promocję. Do
          końca czerwca przy podpisaniu umowyskładka wynosi bodajże 100 zł./m-c, od lipca
          będzie to już 300, tak jak było wcześniej.

Co do polisy dla Kajtka, to lepszy jest Plan oszczędnościowy dla dziecka, niż
          Junior. Mimo że składka jest wyższa, to więcej zyskujesz i w każdej chwili
          możesz przerwać opłacanie (po 2 latach nie tracisz), bądź przejść w
          ubezpieczenie bezskładkowe i wtedy to, co zgromadziłaś, będzie pracowalo na
          funduszach.
          • maretina Re: mamba! 19.06.07, 10:59
            ale mnie zakrecilas!smile
            ps. jakbys moga skrobac na meila co udalo Ci sie wczoraj zdzialac, ebde
            wdzieczna!
            • mamba30 Re: mamba! 19.06.07, 11:04
              nie muszę na maila, tu napiszę, będę miała receptę na coś "łagodnego" i
              zobaczymy, co z tego wyniknie. Ma u mnie kolo 1 szansę, potem niech się sam
              tapla w bagienku
              • maretina Re: mamba! 19.06.07, 11:05
                tylko badz ostrozna odwazna kobieto.
                • mamba30 Re: mamba! 19.06.07, 11:15
                  nie martw się, poradzę sobie, nie pierwszy raz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka