lena_zet 04.12.07, 12:18 pierniczki he! zobaczta jakiego mam zdolnego menżowia: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101158 sam ozdabiał, moje były do kupy nie podobne chła chła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krejz_olka Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 12:30 No ja nie powiem co ta średnia świeczka przypomina ))))))) Może zamówim i powiesim kopovovi na lampie w pracy? Nie lubi pierników, to nie zeżre hehehe Odpowiedz Link
annajustyna Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 12:53 Vandzia, to Ty??? Do Leny: juz myslalam, ze kolejna corka w drodze)) Odpowiedz Link
raduch Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 12:57 A nawet gupio mu będzie lukier zlizać, tak? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 14:04 Lenka weź Ty mnie przyślij takie dwa ) i daj mi na priva nr konta to od razu przeleje, ino powiedz ile koszt przesyłki to dolicze ) Odpowiedz Link
lena_zet Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 14:29 hej! poważnie chcesz?alpepe też zamówiła-ale jej prosto do chałupy zawiozę Pierniki będa odpowiednio zabezpieczone, jeszcze mysle nad najlepszym rozwiązaniem, kasę zbieramy oczywista na zwierzaki, wpłaty będa na konto fundacji, potem wkleję, dopisać cie do listy zamawiających? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 15:05 no kurna jak ja mowie, to jo godom ) dawaj te ciacha Odpowiedz Link
lena_zet dzikoozka 05.12.07, 09:34 poproszę o adres zamieszkania na maila potem podam konto fundacji, bo nie znam kosztów wysylki, dowiem sie dzisiaj. Odpowiedz Link
dr.verte Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 14:23 Czy cena jest brutto? Czy prowadzisz dz.gospodarczą w zakresie produkcji ciastek. Czy nie zalegasz z podatkami? Czy zakład pracy wizytował Sanepid? Czy masz ważne wszystkie badania i szczepienia? Jak nie, to NIE WOLNO ci wprowadzać tych wypieków do obrotu towarowego. Odpowiedz Link
lena_zet Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 14:32 dobra nie pieprz, ile kompletów zamawiasz? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 15:25 Ona nie sprzedaje tych ciastek ) ona je daje w prezencie na swieta. A ty tylko wspomagasz bezinteresonie fundacje, nie? Odpowiedz Link
dr.verte Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 15:28 to jest falandyzacja prawa Odpowiedz Link
dzikoozka Re: muszę się pochwalić :) będziemy mieć 04.12.07, 15:33 hehehe a kto rozprawiczy falandysza? ) Odpowiedz Link
lena_zet o ty małpo 05.12.07, 09:35 akurat nie zapiekanki, bo piekarnik cały czas w ruchu-pierniki hehe Odpowiedz Link
baba_krk Lenka dla mnie 2 komplety :) 04.12.07, 22:22 tzn. po prostu podaj numer konta, a pierników mi nie wysyłaj, bo trochę daleko jestem Odpowiedz Link
lena_zet Re: Lenka dla mnie 2 komplety :) 05.12.07, 09:36 dziekuje e tam daleko, w całą polskę wysyłam, nie przejmuj sie, wyślij mi na maila adres zamieszkania Odpowiedz Link
baba_krk Re: Lenka dla mnie 2 komplety :) 05.12.07, 12:25 jam przeca poza granicami naszego pięknego kraju Odpowiedz Link