Gość: brumbak IP: *.crowley.pl 04.03.04, 17:30 - to forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggiggus Jawohl 04.03.04, 17:35 chamom odpor, chamy precz! nie damy sie optymalnej i miesozernej propagandzie, tylko wegetarianie maja sumienia, a ci co mysla inaczej to smieci, ktore trzeba zagazowac w oswiecimiu ggiggus (eks boza krowka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Jawohl IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.03.04, 18:52 Zakonotujemy sobie: "ci co mysla inaczej to smieci, ktore trzeba zagazowac w oswiecimiu" Odpowiedz Link Zgłoś
ggiggus Re: Jawohl 05.03.04, 11:38 Dla ciebie smieciu mam super miejscowke u dra Mengele. ggiggus (eks boza krowka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Jawohl IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.03.04, 12:44 Znów jakiś popaprany ersatz? Właściwie ton bardziej podobny do Telemasci (- ski?), niż krówki. Poczekamy na ewentualne dementi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Jawohl 05.03.04, 13:18 > Znów jakiś popaprany ersatz? Właściwie ton bardziej podobny do Telemasci (- > ski?), niż krówki. > Poczekamy na ewentualne dementi. :-) Bez dementi widać, ersatz pomnożył literkę "g". Najzabawniejsze jest to, że Brumbak i Neeki się na to nabrali, hi, hi, hi... Widać chamstwo zahaczające o nazizm wydało im się ściśle w jej stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Jawohl IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.03.04, 13:57 emka_waw napisała: > Bez dementi widać, ersatz pomnożył literkę "g". Najzabawniejsze jest to, że > Brumbak i Neeki się na to nabrali, hi, hi, hi... Widać chamstwo zahaczające o > nazizm wydało im się ściśle w jej stylu. W każdym razie nie wzbudziło podejrzeń. :-) Zgodnie z zasadą: nieważne, że cham, byle swój. Właściwie, tak jak poprzednio, można było wykorzystac okazję do wsadzenia krówce szpileczki. Ona tak zabawnie się pieni - lepiej niż OMO. :-D A niech tam! W końcu i wszystkożercy mają jakiś ślad empatii dla zwierzątek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Jawohl 05.03.04, 14:23 > > Bez dementi widać, ersatz pomnożył literkę "g". Najzabawniejsze jest to, ż > e > > Brumbak i Neeki się na to nabrali, hi, hi, hi... Widać chamstwo zahaczając > e o > > nazizm wydało im się ściśle w jej stylu. > > W każdym razie nie wzbudziło podejrzeń. :-) Zgodnie z zasadą: nieważne, że > cham, byle swój. Ten typ tak ma. Szkoda, bo z moich doświadczeń z wegetarianizmem wynikało, że to idea oparta między innymi na daleko idącej tolerancji, a tutaj... Sami sobie świnię podkładają. > Właściwie, tak jak poprzednio, można było wykorzystac okazję do wsadzenia > krówce szpileczki. Ona tak zabawnie się pieni - lepiej niż OMO. :-D > A niech tam! W końcu i wszystkożercy mają jakiś ślad empatii dla zwierzątek. ;- > ) Uważaj, bo wytoczy przeciwko tobie haubicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigus wlasciwy no coz, Emko IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.04, 23:53 klony sa dowodem na to, ze komus (a zgadnij sama, kocm) moje poglady przeszkadzaja. I to bardzo przeszkadzaja. Ilez to kryminalnej energii tkwi w tym watlym, miessozernym ciele. TO nie pierwsze takiec cialo z taka porcja energii, Emko, mam nadzieje, ze rozumiesz aluzje. pozdrawiam serdecznie, zaskoczona Twoja czujnoscia ggigus , boza krowka Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: no coz, Emko 08.03.04, 09:23 > klony sa dowodem na to, ze komus (a zgadnij sama, kocm) moje poglady > przeszkadzaja. I to bardzo przeszkadzaja. Spiskowa teoria dziejów ci się wykluwa, tylko ciekawe wobec kogo. Ilez to kryminalnej energii tkwi w > tym watlym, miessozernym ciele. TO nie pierwsze takiec cialo z taka porcja > energii, Emko, mam nadzieje, ze rozumiesz aluzje. Biedaczko, ty naprawdę masz schizofrenię? > pozdrawiam serdecznie, zaskoczona Twoja czujnoscia Jeśli dla ciebie umiejętność rozrózniania pisowni dwóch słów to taka sensacja, to naprawdę współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggigus wlasciwy misiu malorozumokowy , odszczekaj aby predko, IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.04, 23:55 bo chamstwo bylo zawsze Twoja domena, nie moja. Nie myl swojego chamstwa z czyjac erudycja, nawet tak maly rozumek jak Twoj powinien to odroznic. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemasca Re: Jawohl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 01:40 Ton moze i moj ale tresc niedopuszczalna. W ogole jestem lekko zbulwersowana iloscia tematow faszyzujacych na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzając 04.03.04, 17:57 -...odwiedzjących to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.03.04, 19:01 Ty, brumbak, nie odpowiadasz nawet za swój własny idiotyzm, a co dopiero mówić o reszcie. Gdyby różnica między brumbakiem a człowiekiem była mniejsza niż między minerałem a rośliną, być może byłoby inaczej. Trudno przypisać jakąkolwiek odpowiedzialność osobnikowi nie przekraczającemu połowy poziomu umysłowego australopiteka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywege hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 19:04 Gość portalu: brumbak napisał(a): różnica miedzy zwierzęciem(ssakiem) a rośliną jest podobnie wielka jak miedzy roslina a minerałami. brumbak skad ty takie rewelacje bierzesz? czy brak mineralow u wegetarian jest wprost proporcjonalna do ich glupoty? warto sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: 213.241.67.* 04.03.04, 19:24 Niejedzenie miesa pomaga rozszerzyc swiadomosc na pojecia nieznane miesozercom. Nie ma zatem co sie martwic agresja slowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.04, 23:20 Cytat z brumbaka: przecież różnica miedzy zwierzęciem(ssakiem) a rośliną jest podobnie wielka jak miedzy roslina a minerałami Sądzę,że po tym epokowym odkryciu Nobel w kieszeni. Może niektórzy będą próbowali to epokowe odkrycie kwestionować lecz brumbak da im zdecydowany odpór i jeszcze nieraz zadziwi świat podobnie epokowymi odkryciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Większość Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 01:14 "Uderz w stół, nożyce i Brumbarki się odezwą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tramp Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:24 cych to forum. To stwierdzenie to bodajże jedyny chwilowy i chyba niepowtarzalny przebłysk rozsądku, na który się do tej pory zdobyłeś w swojej karierze lawinowego zasypywania tego forum swoimi kretyńskimi przemyśleniami. Ja na pewno nie odpowiadam brumbaku za to, ze tu odwiedzasz to forum i wypisujesz tu swoje idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tako Re: - Nie odpowiadamy idiotom IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 13:35 Nie odpowiadamy, wyciskamy "skasujcie ten wątek". Tylko kto wtedy zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslawa1912 Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają 05.03.04, 16:06 to przecież różnica miedzy zwierzęciem(ssakiem) a rośliną jest podobnie wielka jak miedzy roslina a minerałami - idiota może więc uwaŻAĆ że kamienie też sa zabijane boshhh... czyzbys nie wiedzial, ze zwierzeta i rosliny to organizmy zywe, a mineraly/kamienie czy przyroda nieozywiona? proponuje powtorke z podstawowki. nie rozumiem tez dlaczego oburzasz sie na czyjes chamstwo, skoros sam nie lepszy i rzucasz idiotami. zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brumbak Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: *.crowley.pl 05.03.04, 19:00 wladyslawa1912 napisała: czyżbyś była jedna z tych 1912 nie rozumnych władysław? .... > boshhh... czyzbys nie wiedzial, ze zwierzeta i rosliny to organizmy zywe, a > mineraly/kamienie czy przyroda nieozywiona? ............... to co napisze jest oczywiste dla ludzi inteligentnych otóż przepasć miedzy ssakami ( np. świnia) a roślinami np( drzewo- dąb) wynika stąd ze zwierzęta posiadają SWIADOMOŚĆ zdolnośc do odczuwania w sensie psychicznym - - świnia może byc przyjacielem , towarzyszem człowieka- moga się w jakims stopniu porozumiec wspólnie cieszyć, wspólnie smucić - zwierzę może tęsknić i teskni> dąb - nie - i w tym jest podobny bardziej do kamienia >> to co pisze jest oczywiste dla ludzi inteligentnych>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywege Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 19:17 brumbak ja sie nie dziwie ze twoim najlepszym przyjacielem jest swinia, wszak chrumkacie dokladnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslawa1912 Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają 06.03.04, 01:17 w swoim poscie 3 razy zarzuciles mi brak rozumu. coz, ponowie tylko moje pytanie: dlaczego przeszkadza ci chamstwo u innych skoro nie przeszkadza ci twoje wlasne? nie wymagaj od innych wiecej niz od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brumbak Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: *.crowley.pl 06.03.04, 07:48 wladyslawa1912 napisała: > w swoim poscie 3 razy zarzuciles mi brak rozumu. > coz, ponowie tylko moje pytanie: dlaczego przeszkadza ci chamstwo u innych > skoro nie przeszkadza ci twoje wlasne? nie wymagaj od innych wiecej niz od > siebie. ............ szkoda mi czasu na odpowiadania na spamy- wiec krótko: .zarzuciłas mi brak wiedzy z podstawowki - uwazsz to za grzeczne???? sama popisując się niewiedza ? Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslawa1912 Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają 06.03.04, 23:18 brak rozrozniania swiata ozywionego od nieozywionego to niestety braki na poziomie podstawowki, czy ci sie to podoba czy nie. czytalam twoje historyczne posty i widze jak rozmawiasz z ludzmi. zegnam i bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: - NIe odpowiadamy za ilość idiotów odwiedzają IP: 212.76.37.* 07.03.04, 08:21 babo, jestes wyjatkowo tepa, naprawde nie rozumiesz co sie do ciebie mowi (pisze)? dyskusja z toba nie ma zadnego sensu, bo ty nie lapiesz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś