Dodaj do ulubionych

Pytanie do jedzących mięso

20.03.04, 21:54
Mam pytanie do osób jedzących mięso, nie zamierzających z niego zrezygnować a
odwiedzających to forum. Co tutaj robicie? Czego szukacie? Co Was trapi?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • irokezik Re: Pytanie do jedzących mięso 20.03.04, 22:01
      Chcielibyśmy znaleźć jakieś ciekawe przepisy dla urozmaicenia diety.
      I fascynuje nas dobre samopoczucie, poziom fanatyzmu i zaślepienia niektórych
      osób.
      • xmartinusx Re: Pytanie do jedzących mięso 20.03.04, 22:54
        No to musimy założyć wątek - PRZEPISY i umieszczać tam TYLKO przepisy. Wege
        dieta jest bardzo urozmaicona :) więc wyszukam kilka moich "perełek" i wrzucę
        na to forum. Hej.
    • Gość: Rycho Re: Pytanie do jedzących mięso IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 00:05
      1Robię to samo co i Ty-zabieram głos
      2Szukam odpowiedzi na zadawane pytania
      3Aktualnie nic mnie nie trapi
      Pozdr Rycho
    • Gość: itoito Re: Pytanie do jedzących mięso IP: *.proxy.aol.com 21.03.04, 03:51
      A co was swędzi? Dlaczego "bezmięsne" przepisy są tak pełne mięsnych odnośników
      ("kotlety", "kiełbaski", "kura" itd., itp.)?
      • splenda Re: Pytanie do jedzących mięso 21.03.04, 17:48
        flaczki jarskie...
        • Gość: Sara Re: Pytanie do jedzących mięso IP: 62.233.217.* 21.03.04, 23:27
          Ja również tu zaglądam w poszukiwaniu przepisów(pomysł z osobnym wątkiem nie
          jest zły),posłuchania ciekawych ludzi,różnych dyskusji,chciałabym się
          dowiedzieć jaka była wasza droga do wegetarianizmu,może ktoś mnie przekona,nie
          mówię nie.Są rzeczy które mi się nie podobają,np. jakis czas temu zszokowała
          mnie teoria jednego z wypowiadających się o tym,iż prawdziwy wegetarianin nie
          może mieć psa,ponieważ trzeba karmic go mięsem!Był to dla mnie absolutny
          szok,gdyż sądziłam (naiwnie),że cała ideologia oparta jest na miłości do
          zwierząt,a tu okazało się że niestety.A tyle psów potrzebuje domów i miłości
          okazanej również przez dobór odpowiedniego,w tym wypadku miesnego pożywienia.
    • Gość: rodzynek Re: Pytanie do jedzących mięso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.04, 19:56
      Wszystkie osoby jedzące mięso znajdą tu sporo informacji na jego temat.
      (wystarczy popatrzeć po tytułach wątków)
      "Co Was trapi?" To chyba trzeba zapytać osoby zakładające właśnie takie tematy.
      Zwłaszcza jeśli są to wegetarianie.
      • Gość: Jędruś Re: Rodzynek IP: 128.250.211.* 25.03.04, 22:13
        Rodzynek;
        Ty też nie odwracaj kota ogonem.
        Zobacz wątek:
        Idę własną ścieżką, listy oraz linki.

Pozdrowienia
        Jędruś
        • Gość: rodzynek Re: Rodzynek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.04, 22:51
          Każdy tu tym biednym kotem kręci. Masz racje trzeba zwierzaka zostawić w
          spokoju ;)

pozdro.
          • Gość: Jędruś Re: Rodzynek IP: 128.250.211.* 25.03.04, 22:54
            Rodzynek;
            Też tak uważam

Pozdrowienia
            Jędruś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka