alcoola 06.05.04, 10:16 Czy weganie jedzą grzyby? Bo gdzieś czytałam, że są takie teorie, że grzyby to zupełnie osobne królestwo - ani zwierzęta, ani rośliny. Coś pomiędzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_waw Re: grzyby 06.05.04, 10:56 > Czy weganie jedzą grzyby? Bo gdzieś czytałam, że są takie teorie, że grzyby > to zupełnie osobne królestwo - ani zwierzęta, ani rośliny. Coś pomiędzy. Owszem, to ani jedno, ani drugie, i nie są to tylko teorie, ale naukowo stwierdzone fakty. Są np. cudzożywne, co jest generalnie cechą zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: grzyby IP: 213.25.91.* 06.05.04, 11:03 emka_waw napisała: Owszem, to ani jedno, ani drugie, i nie są to tylko teorie, ale naukowo > stwierdzone fakty. Są np. cudzożywne, co jest generalnie cechą zwierząt. uwielbiam grzyby. mogę jeść tonami. pytanko: jak mój pies kradnie żarcie skąd tylko się da, to jest samożywny czy cudzożywny ? ( na pewno jest samodzielny i samorządny) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: grzyby 06.05.04, 11:13 > uwielbiam grzyby. mogę jeść tonami. > > pytanko: jak mój pies kradnie żarcie skąd tylko się da, to jest samożywny czy > cudzożywny ? ( na pewno jest samodzielny i samorządny) Jeśli jest zielony i ma chrolofil, to samożywny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anlee Re: grzyby IP: 192.168.2.* / *.unitron.lublin.pl 06.05.04, 11:23 jak lubią to jedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś