Dodaj do ulubionych

Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:53
Przeciez to bylo zwykle ujawnianie totalnych niesamowitych antyludzkich bzdur.
Jak mozesz takie rzeczy kasowac? Jezeli ktos twierdzi ze dieta optymalna jest
w stanie WYLECZYC (podkreslam WYLECZYC) kogos z HIV to jest w totalnym bledzie
i dobrze o tym wie. Dlaczego kasujesz takie rzeczy? Czy twoja rola tutaj to
nie moderowanie? Poki co ja tu widze coraz wiecej cenzury. Laskawie przywroc
ten watek bo jest bardzo bardzi bardzo wazny. To co zrobiles to jawna
dyskryminacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: are Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.clubnet.pl 10.12.04, 16:57
      Zobacz do mojego watku do Pascala. Coraz wiecej problemow z nim.
    • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 10.12.04, 17:38
      Masz pytania, wątpliwości, uwagi?
      Napisz maila, bo na forum nie dyskutuję nt. zasad moderacji
      Pozdrawiam
      BP
      • miska_malcova Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 10.12.04, 18:31
        kolega pascal nie wie co to znaczy moderacja.
      • Gość: telemasca Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:57
        Nie powtarzaj znanej nam wszystkim reguly, tylko nabierz troche szacunku.
        Publicznie skasowales watek z publicznie rzekomo znanych powodow i ja nie
        oczekuje DYSKUSJI ale WYJASNIEN. Nie bede z Toba prywatnie dyskutowala bo nie
        widze powodu. Skasowales watek mowiacy o totalnej glupocie, nieodpowiedzialnosci
        i fanatyzmie sekty optymalnych. Tlusta galareta lekiem na HIV...dobre sobie.
        Przywroc watek i nabierz wreszcie do nas szacunku. To nie JA jestem tu dla
        ciebie tylko TY dla mnie.
        • vegeta66 Re: Popieram zadanie telemasci 10.12.04, 21:28
          Gość portalu: telemasca napisał(a):

> Nie powtarzaj znanej nam wszystkim reguly, tylko nabierz troche szacunku.
          > Publicznie skasowales watek z publicznie rzekomo znanych powodow i ja nie
          > oczekuje DYSKUSJI ale WYJASNIEN. Nie bede z Toba prywatnie dyskutowala bo nie
          > widze powodu. Skasowales watek mowiacy o totalnej glupocie,
          nieodpowiedzialnosc
          > i
          > i fanatyzmie sekty optymalnych. Tlusta galareta lekiem na HIV...dobre sobie.
          > Przywroc watek i nabierz wreszcie do nas szacunku. To nie JA jestem tu dla
          > ciebie tylko TY dla mnie.

Bardzo trafnie sprecyzowalas swoje zarzuty pod adresem opiekuna forum. Masz
          racje i popieram cie w calej rozciaglosci.
          Pozdrawiam.
          ps. troche jestem zaskoczona, ze tak niewiele osob wypowiedzialo sie na ten
          temat.
          Paskal jest dla tego forum, a nie odwrotnie - bardzo dobrze to okreslilas.
        • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 10.12.04, 21:54

> ja nie oczekuje DYSKUSJI ale WYJASNIEN.

Bardzo chętnie Ci ich udzielę.
          Jak tylko się o nie zwrócisz.
          Mailem. :)
          Pozdrawiam z szacunkiem.
          BP
          • Gość: telemasca Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 22:46
            Kpisz czy o droge pytasz? Ja nie wiem czy to ma mnie bawic czy ciebie. Nie bede
            sie zwracac do ciebie mailowo bo mysle ze chetnie kilka osob poczyta dlaczego
            kasujesz sensowne watki. Masz czas na zgryzliwe odpowiedzi i przekomarzania a
            nie masz czasu i ochoty na jasna, konkretna odpowiedz. Doprawdy infantylne.
            • Gość: slawek Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:29
              ale może telemasko odpowiesz mi np. po co zakładasz dziwne watki na forum
              wegetarianizm ???? a potem podyskutujmy o pascalu ;)

Slawek
              • Gość: telemasca Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:00
                No raczej nie bedziemy wspolnie dyskutowali to po pierwsze :). A po drugie nie
                widze zebys byl tak wyrywny w tepieniu innych watkow NIEWEGETARIANSKICH. Powiedz
                mi czy taka wybiorczosc jest celowa czy sobie teraz kpisz? Nie jestes laskaw
                mierzyc kazdego ta sama miara, dlatego dyskutowac nie bedziemy.
                • Gość: slawek Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 04:22

> No raczej nie bedziemy wspolnie dyskutowali to po pierwsze :)

interesujące ;) chcesz o tym porozmawiać ????

A po drugie nie
                  > widze zebys byl tak wyrywny w tepieniu innych watkow NIEWEGETARIANSKICH.Powied
                  > z
                  > mi czy taka wybiorczosc jest celowa czy sobie teraz kpisz?

ależ ja nikogo nie tępię ;) zapytałem cie tylko bo wydawało mi się ze jest
                  szalona różnica pomiędzy tobą a brumbakiem czy are ;) no i nie wymagaj odemnie
                  aktywności w kazdej bzdurze na forum , pisze wtedy kiedy mam coś do napisania
                  bądź ochotę na napisanie a to jak wiesz wiąże się z zainteresowaniami , które
                  każdy z nas ma inne ;)

Nie jestes laskaw
                  > mierzyc kazdego ta sama miara, dlatego dyskutowac nie bedziemy.

no na razie to widze ze przyrząd pomiarowe masz bardzo rozkalibrowane ;) ale
                  cóż , jaki pan taki kram ;)))))))

Slawek
                  • vegeta66 [...] 11.12.04, 17:22
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: slawek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:56
                      • vegeta66 [...] 11.12.04, 18:09
                        • Gość: slawek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 18:57
                    • Gość: slawek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 18:03
                      • vegeta66 [...] 11.12.04, 18:17
                        • Gość: slawek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:21
                          • vegeta66 [...] 11.12.04, 19:49
                            • Gość: slawek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:07
                      • vegeta66 [...] 11.12.04, 18:36
                        • Gość: slawek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:23
                          • vegeta66 [...] 11.12.04, 19:55
                            • Gość: slawek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:14
            • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 10.12.04, 23:44
              Jak zmienisz zdanie,
              to znasz adres.
              Pozdrawiam
              BP
          • Gość: misiu Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.12.04, 23:14
            Bardzo chętnie udzielisz wyjaśnień? Tak samo chętnie i rzeczowo, jak do tej
            pory? Na przykład tak:
            "I na przyszłość nie zadawaj takich pytań, bo będą ignorowane. Nie
            mam obowiązku tłumaczyć się z tego, co robię i zamierzam częściej z
            tego korzystać. Reklamacje i skargi na moją działalność proszę
            kierować do administracji forum. Ja nie mogę być sędzią we własnej
            sprawie." ?

Inne wyjasnienia:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=17939502&a=17939502
            No, to już nie potrzebujecie wysyłać maili. Wszystko macie na talerzu.
            • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 11.12.04, 00:25
              Misiu, elementarne poczucie przyzwoitości wymaga, żebyś dodał, że ten tekst
              wysłałem dopiero po udzieleniu odpowiedzi na co najmniej 8 Twoich maili, po
              których lekturze święty straciłby cierpliwość, podczas gdy ja nawet nie aspiruję
              do takiego miana. :)))
              • Gość: telemasca Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:02
                No coz to tak samo jakby sekretarka powiedziala ze "Panie prezesie juz 8 raz
                prosi mnie pan o zestawienie kosztow a mi sie juz nie chce". Skoro cie meczy ten
                obowiazek pascalu to przekaz go komus innemu. A jezeli nie to wydaje mi sie ze
                masz zakichany obowiazek nas "znosic".
              • Gość: misiu Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.12.04, 08:40
                b.pascal napisał:

> Misiu, elementarne poczucie przyzwoitości wymaga, żebyś dodał, że ten tekst
                > wysłałem dopiero po udzieleniu odpowiedzi na co najmniej 8 Twoich maili

Dokładnie - odpowiedzi na 9 maili, z tego może trzy na temat, a pozostałe
                wymijające bądź po prostu lekceważące, np. "Nie lepiej pojechać na ryby?"

Więc niniejszym ogłaszam - lepiej już pojechać na ryby, niż pisać maile do
                ciała moderatorskiego.
                • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 14:10
                  Gość portalu: misiu napisał(a):

> b.pascal napisał:
                  >
                  > > Misiu, elementarne poczucie przyzwoitości wymaga, żebyś dodał, że ten tekst
                  > > wysłałem dopiero po udzieleniu odpowiedzi na co najmniej 8 Twoich maili
                  >
                  > Dokładnie - odpowiedzi na 9 maili, z tego może trzy na temat, a pozostałe
                  > wymijające bądź po prostu lekceważące, np. "Nie lepiej pojechać na ryby?"

Odpowiedzi były zawsze na poziomie pytań. :))))
                  Poza tym pytałeś o nieswoje wątki, a zasadą jest, że udziela się informacji
                  wyłącznie osobom bezpośrednio zainteresowanym.

> Więc niniejszym ogłaszam - lepiej już pojechać na ryby, niż pisać maile do
                  > ciała moderatorskiego.

W niektórych wypadkach na pewno tak. Kontakt z naturą pozwala znacznie lepiej
                  rozładować stresy niż wyładowywanie agresji na "ciele moderatorskim" :))))
                  • amelia1 Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 14:53
                    > W niektórych wypadkach na pewno tak. Kontakt z naturą pozwala znacznie lepiej
                    > rozładować stresy niż wyładowywanie agresji na "ciele moderatorskim" :))))

Agresji??? Nie uzywaj ,prosze, slow, ktorych znaczenia nie jestes pewien...
                    • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 17:09
                      amelia1 napisała:

> Agresji??? Nie uzywaj ,prosze, slow, ktorych znaczenia nie jestes pewien...

Amelio, czy ty może jesteś Misiem, że znasz treść i formę jego korespondencji
                      kierowanej do mnie? ;))))
                      Widzisz do czego prowadzi ta dyskusja? Na manowce. Wet za wet. I dlatego poza
                      tym wątkiem więcej do takich dyskusji nie będzie okazji...
                  • vegeta66 Re: do Pascala 12.12.04, 15:38

Pascalu, wyglada na to ze wiele osob z tego forum jest niezadowolonych z twojej
                    tu obecnosci.

Ja ze swej strony pragne tylko stwierdzic jedno: niestety zupelnie nie
                    nadajesz sie do pelnienia funkcji ktorej sie podjales. To forum dzieki tobie
                    jest jeszce gorsze anizeli bylo przed nastaniem twojego tu zadzenia.

Uwazam wiec, ze najlepszym rozwiazaniem tego impasu zarowno dla ciebie jaki i
                    dla istnienia tego forum byloby gdybys dobrowolnie podal sie do dymisji.

Ale widze, ze nie ma jednak co sie ludzic, aby bylo cie na to stac.
                    Nie nalezych do tych ktorym zalezy na honorze, dla ciebie to przeciez tylko
                    deszcz pada:))))

Ja osobiscie, nie bede sie wiecej na tym forum wypowiadala, poniewaz uwazam, ze
                    twoje metody cenzury ktore tu zaprowadziles oraz sposob totalnego lekcewazenia
                    przez ciebie ludzkich oczekiwan, dokladnie nasladuja obrzydliwe formy
                    manipulowania tlumem z czasow komuszych.

Zreszta dokladnie tak zawsze wyglada sytuacja w kazdej najmnmiejszej komorce
                    spolecznej, kiedy powierza sie jej kontrolowanie osobom niekompetentnym ale
                    przekonanym o swojej nieomylnosci i zakochanych w swoich ograniczeniach.

Napewno ten moj post zaraz skasujesz, ale bedzie to tylko swiadczylo o tym ze
                    go przeczytales, a mnie wlasnie o to chodzi abys wiedzial co o tobie mysle i ze
                    w sumie zaslugujesz tylko na pogarde.

Przypuszczam, ze na tym forum tylko dzieki tobie i tobie podobnym ludziom,
                    w miare rozsadny czlowiek nie bedzie mial odwagi sie wypowiadac, wiec bedzie
                    to kolejne marne forum i twoj osobisty "sukces":)))

zegnam i spadam:)))
                    • vegeta66 Re: "rzadach" pascala:)) 12.12.04, 15:43
                      vegeta66 napisała:

To forum dzieki tobie
                      > jest jeszce gorsze anizeli bylo przed nastaniem twojego tu zadzenia.

Nie "wbila" mi sie literka "r" w slowo rzadzic, prosze o wybaczenie ewentulanych
                      czytaczy tej wypowiedzi.
                    • b.pascal Re: do Pascala 12.12.04, 17:16
                      Wszystkim się dogodzić nie da. Nie potrafię sobie wyobrazic takiej wizji tego
                      forum, zeby odpowiadała ona zarówno: Misiowi, Brumbakowi, Jędrusiowi i
                      Telemasce. Wymieniłem tylko cztery osoby i już mamy cztery zupełnie inne wizje
                      forum. Zawsze ktoś będzie niezadowolony. No cóż swiat nie jest doskonały, a ja
                      jestem z tego świata. :))))
                    • Gość: slawek Re: do Pascala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:20
                      a mnie wlasnie o to chodzi abys wiedzial co o tobie mysle i ze
                      >
                      > w sumie zaslugujesz tylko na pogarde.
                      >

no bardzo ładnie powiedziane ;) człowiek zasługuje na pogarde ;( ??? a czy to
                      nie wegusie walczą o piękną planete ??? bez zawisci i zła ??? a tu taki kwiatek
                      pascal zaśługuje na pogarde ;( a psa kochasz za to ze się łasi bo o tym co
                      zjada już nie zdołasz pomyśleć ????;)

Slawek
          • amelia1 Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 13:25
            > Bardzo chętnie Ci ich udzielę.
            > Jak tylko się o nie zwrócisz.
            > Mailem. :)
            > Pozdrawiam z szacunkiem.

Nie badz smieszny, pascal. Ja kiedys zwrocilam sie do ciebie mailem z prosba o
            wyjasnienie, dlaczego w pewnym watku na f Mezczyzna usunales niewinny post, a
            zostawiles duzo bardziej chamski i odpisales mi, ze niestety nie mozesz
            odpowiedziec na moje pytanie, bo takie sa zasady.

Dodales jeszcze, ze gdybym to ja byla autorka wycietego postu, to moze bys mi
            miedzy wierszami zasugerowal, ktory pkt regulaminu zlamalam.

Aha, zeby bylo smieszniej, interwencja odniosla pewien skutek. Nastepnego dnia
            zauwazylam, ze pascal przywrocil niewinny post, a ten chamski jednak wycial.

Ale oczywiscie mozecie slac do pascala maile, liczac na to, ze w koncu udzieli
            komus merytorycznej odpowiedzi.
            • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 14:20
              > Nie badz smieszny, pascal.

A dlaczego nie? Chyba dobrze, jeśli skłaniam ludzi do śmiechu. W dzisiejszych
              czasach mają do tego coraz mniej okazji... :))))

> Ja kiedys zwrocilam sie do ciebie mailem z prosba o wyjasnienie, dlaczego w
              > pewnym watku na f Mezczyzna usunales niewinny post, a zostawiles duzo
              > bardziej chamski i odpisales mi, ze niestety nie mozesz odpowiedziec na moje
              > pytanie, bo takie sa zasady.
              >
              > Dodales jeszcze, ze gdybym to ja byla autorka wycietego postu, to moze bys mi
              > miedzy wierszami zasugerowal, ktory pkt regulaminu zlamalam.

Trafilaś w sedno. Teraz napiszę ci to samo otwartym tekstem. Informacja taka
              należy się autorowi, bo wycięcie lub ocenzurowanie wątku jego bezpośrednio
              dotyczy. I kropka. :)))))

> Aha, zeby bylo smieszniej, interwencja odniosla pewien skutek. Nastepnego
              > dnia zauwazylam, ze pascal przywrocil niewinny post, a ten chamski jednak
              > wycial.

I to jest ten "pewien skutek"? To chyba raczej "pełen sukces"? :)))

> Ale oczywiscie mozecie slac do pascala maile, liczac na to, ze w koncu
              > udzieli komus merytorycznej odpowiedzi.

O ile będą to bezpośrednio zainteresowani, to pewnie tak. :))
              Co ciekawe prawie nikt nie ma odwagi zapytać mnie o to. Lepiej poskarżyć się na
              forum, gdzie i tak nie odpowiem? A może właśnie o to chodzi...?
              • amelia1 Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 14:43
                > Trafilaś w sedno. Teraz napiszę ci to samo otwartym tekstem. Informacja taka
                > należy się autorowi, bo wycięcie lub ocenzurowanie wątku jego bezpośrednio
                > dotyczy. I kropka. :)))))

Nie moj drogi. Wyciecie lub ocenzurowanie w rownym stopniu jak autora dotyczy
                wszystkich innych bioracych udzial w dyskusji lub tylko czytajacych. Zaryzykuje
                twierdzenie, ze im przeszkadza to nawet bardziej niz autorowi, bo autor wie, co
                napisal, a oni czesto nie maja okazji sie juz o tym przekonac. Dlatego wlasnie
                obecnosc na forum niekompetentnego nadgorliwego aesa bardzo przeszkadza w
                dyskusji i dotyczy wszystkich uzytkownikow danego forum.

> Co ciekawe prawie nikt nie ma odwagi zapytać mnie o to. Lepiej poskarżyć się
                na
                > forum, gdzie i tak nie odpowiem? A może właśnie o to chodzi...?

A co to ma wspolnego z odwaga? O sprawach forum dyskutujemy na forum. Prosta
                sprawa.
                • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 17:03
                  amelia1 napisała:

> Nie moj drogi. Wyciecie lub ocenzurowanie w rownym stopniu jak autora dotyczy
                  > wszystkich innych bioracych udzial w dyskusji lub tylko czytajacych.
                  > Zaryzykuje twierdzenie, ze im przeszkadza to nawet bardziej niz autorowi, bo
                  > autor wie, co napisal, a oni czesto nie maja okazji sie juz o tym przekonac.
                  > Dlatego wlasnie obecnosc na forum niekompetentnego nadgorliwego aesa bardzo
                  > przeszkadza w dyskusji i dotyczy wszystkich uzytkownikow danego forum.

Golono, strzyżono. Czy teraz już rozumiesz, dlaczego takie sprawy załatwia się
                  poza forum? Ja swoje, ty swoje, ktoś dorzuci jeszcze swoje trzy grosze i tak oto
                  forum Wegetarianizm powoli staje się forum do dyskutowania wizji funkcjonowania
                  forum, roli społecznych moderatorów i innych pasjonujących tematów. Nietrudno
                  sobie wyobrazić, że taka dysksja, jak ta z tobą, toczyłaby się po każdej
                  interwencji moderatora. Tak już było i okazało się, że to ślepy zaułek. I do
                  tego nie ma powrotu. Moją dyskusję z toba tutaj traktuj jako przedświąteczny
                  prezent.

> A co to ma wspolnego z odwaga?

Bardzo wiele, wbrew pozorom. :))))

> O sprawach forum dyskutujemy na forum. Prosta sprawa.

Niestety nie tak prosta.
                  O sprawach forum dyskutujemy na Forum o Forum.
                  Żale na moderatorów wylewamy na Forum o Moderacji.
                  Indywidualne reklamacje załatwiamy mailem.
                  I nawet jesli czasem zdarza się wyjątek, to on jedynie potwierdza reguły. :)))
                  • amelia1 Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 18:04
                    > sobie wyobrazić, że taka dysksja, jak ta z tobą, toczyłaby się po każdej
                    > interwencji moderatora. Tak już było i okazało się, że to ślepy zaułek. I do
                    > tego nie ma powrotu. Moją dyskusję z toba tutaj traktuj jako przedświąteczny
                    > prezent.

Dziekuje dobrodzieju. Ja w takim razie tez zrobie ci swiateczny prezent i
                    wycofam sie z tej dyskusji, zanim skompromitujesz sie do reszty i zanim
                    napiszesz cos jeszcze bardziej chamskiego. Wesolych Swiat Panie Moderatorze!

BTW mam takie dziwne przeczucie, ze gdyby aesi nie pracowali dla GW za friko
                    (co zreszta jest sprzeczne z ustawa o wolontariacie), to taki pascal, bedac
                    pracownikiem GW, zastanowilby sie trzy razy przed napisaniem czegos chamskiego
                    lub jawnie lekcewazacego do usera. W tym przypadku: jaka placa, taka praca.
              • amelia1 Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 14:48
                :)))))))))))))))))))))))
                Pascal wlasnie zauwazylam, ze wyciales cala dyskusje slawka z vegeta. Przed
                chwila zdazylam ja przeczytac i moge z pelna odpowiedzialnoscia stwierdzic, ze
                nie bylo w niej ani inwektyw, ani wulgaryzmow ani w ogole nic takiego, co
                kwalifikowaloby ja do usuniecia. Wlasnie po raz kolejny dales dowod swojej
                niekompetencji.
                Pozdrawiam z szacunkiem ;)
                • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 17:05
                  Przeczytaj uważnie Netykietę, dział pt.: "Poza tym". Sądzę, że zrozumiesz,
                  dlaczego wyciąłem tą dyskusję. Jesli nie zrozumiesz, to trudno. Jakoś to
                  przeboleję. :)))))
    • Gość: slawek Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:41

> Przeciez to bylo zwykle ujawnianie totalnych niesamowitych antyludzkich bzdur.
      > Jak mozesz takie rzeczy kasowac? Jezeli ktos twierdzi ze dieta optymalna jest
      > w stanie WYLECZYC (podkreslam WYLECZYC) kogos z HIV to jest w totalnym bledzie
      > i dobrze o tym wie. Dlaczego kasujesz takie rzeczy? Czy twoja rola tutaj to
      > nie moderowanie? Poki co ja tu widze coraz wiecej cenzury. Laskawie przywroc
      > ten watek bo jest bardzo bardzi bardzo wazny. To co zrobiles to jawna
      > dyskryminacja.

A ja jeszczze raz sie spytam : co to ma wspólnego z wegetarianizmem ??????????

Slawek
      • krystynaopty1 Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 11.12.04, 00:33
        Gość portalu: slawek napisał(a):

> Gość portalu: telemasca napisał(a):
        >
        > > Przeciez to bylo zwykle ujawnianie totalnych niesamowitych antyludzkich b
        > zdur.
        > > Jak mozesz takie rzeczy kasowac? Jezeli ktos twierdzi ze dieta optymalna
        > jest
        > > w stanie WYLECZYC (podkreslam WYLECZYC) kogos z HIV to jest w totalnym bl
        > edzie
        > > i dobrze o tym wie. Dlaczego kasujesz takie rzeczy? Czy twoja rola tutaj
        > to
        > > nie moderowanie? Poki co ja tu widze coraz wiecej cenzury. Laskawie przyw
        > roc
        > > ten watek bo jest bardzo bardzi bardzo wazny. To co zrobiles to jawna
        > > dyskryminacja.
        >
        > A ja jeszczze raz sie spytam : co to ma wspólnego z wegetarianizmem ??????????

Może telemaska ma znajomego wegetarianina chorego na HIV i czeka na naszą
        agitkę? ;)

Krystyna
        • Gość: telemasca Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 01:53
          Nie wiem czy to jest temat do zartow Krystyno. Sama jestes czescia sluzby
          zdrowia i powinnas sobie dobrze zdawac sprawe jakie sa tego konsekwencje. A
          takie male pytanie: jestes po studium czy po studiach, bo nurtuje mnie to
          bardzo. Jezeli po studiach to czas najwyzszy napisac do rektorow zeby
          wprowadzili wiecej fizjologii na studiach pielegniarskich bo u ciebie z wiedza
          do bani A to wstyd i kompromitacja. W USA pielegniarka potrafi nawet tlumaczyc
          wyniki badan, a u nas nie ma pojecia o podstawowych chorobach i koompromituje
          swoj zawod.
          • vegeta66 Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 11.12.04, 02:08

> W USA pielegniarka potrafi nawet tlumaczyc
            > wyniki badan, a u nas nie ma pojecia o podstawowych chorobach i koompromituje
            > swoj zawod.

Masz chyba racje telemasco. Na kontynencie polnocnoamerykanskim, pielegniarki
            podobno musza miec wyksztalcenie wyzsze, ktore zdobywaja w trybie studiow
            trwajacych co najmniej piec lat.
            Pielegniarki sa tak dobrze wyksztalcone, ze potrafia nawet zastapic lekarzy w
            wielu czynnosciach, ktorzy dzieki temu maja wiecej czasu na zajecie sie tylko
            wyjatkowo trudnymi przypadkami.

• Gość: slawek Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 04:33
              > Masz chyba racje telemasco. Na kontynencie polnocnoamerykanskim, pielegniarki
              >
              > podobno musza miec wyksztalcenie wyzsze, ktore zdobywaja w trybie studiow
              > trwajacych co najmniej piec lat.
              > Pielegniarki sa tak dobrze wyksztalcone, ze potrafia nawet zastapic lekarzy w
              > wielu czynnosciach, ktorzy dzieki temu maja wiecej czasu na zajecie sie tylko
              > wyjatkowo trudnymi przypadkami.
              >

No tak na tymże kontyniencie nawet zwykła salowa potrafi uratować życie kilku
              pacjentom w przerwie na kawe gdy nie musi wynosić basenów i kaczek , słyszałem
              nawet ze w jednym tragicznym wypadku podczas wielopoziomowej operacji
              przeszczepu serca sprzężonego z wymianą nerek i czyszczeniem wątroby dwie
              pielęgniarki były zmuszone dokończyć zaczetą operacje jednocześnie ratując
              chirurga skąpanego w konwulsjach i anestezjologa pograzonego w depresji , ale
              cóż nie od dzis wiadomo ze naród tam bardzo chory to i personel medyczny musi
              być przedni ;)

Slawek
        • Gość: telemasca dowod dla pascala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 01:58
          Oto prosze co zrobiles swoja nieudolna moderacja z tego forum. Krysia zrywa boki
          "uprawiajac agitke" pod "slepym" okiem naszego moderatora, ktory nawet nie jest
          w stanie tepic bzdur. Tylko nie wiem komu robisz na zlosc, za co, dlaczego i
          czym sobie np Krystyna zasluzyla na lepsze traktowanie, bo KOMPLETNIE nie jestes
          obiektywny. Wiesz do tej pory mialam do ciebie sporo szacunku ale mocno sobie
          nagrabiles.
          • Gość: slawek Re: dowod dla pascala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 04:26

> Oto prosze co zrobiles swoja nieudolna moderacja z tego forum. Krysia zrywa
            bok
            > i
            > "uprawiajac agitke" pod "slepym" okiem naszego moderatora, ktory nawet nie
            jest
            > w stanie tepic bzdur. Tylko nie wiem komu robisz na zlosc, za co, dlaczego i
            > czym sobie np Krystyna zasluzyla na lepsze traktowanie, bo KOMPLETNIE nie
            jeste
            > s
            > obiektywny. Wiesz do tej pory mialam do ciebie sporo szacunku ale mocno sobie
            > nagrabiles.

przypomniał mi się taki skecz z kabaretu TEY jak Laskowik pyta Smolenia czy mu
            się pogorszyło ??? na co Smoleń odpowiada " a było już lepiej ????" ;)))))))))

Slawek
        • Gość: optyProlet Zgadzam sie z KrystynaOpty ;-) IP: *.clubnet.pl 11.12.04, 04:29
    • Gość: gruby dzieciol Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:05
      Tak swoja droga to trzeba miec stalowe nerwy zeby to forum moderowac. Nie
      zazdroszcze.
    • Gość: telemasca Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:09
      Ten watek za to skasowany nie zostal a jest o takim samym wydzwieku jak moj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=18348716
      SKANDAL
      • b.pascal Re: Co ci przeszkadzal watek o HIV i optymalnych? 12.12.04, 17:17
        Widocznie nie o wydźwięk chodziło. :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka