Dodaj do ulubionych

kim jestem??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:54
mam 17 lat i od 3 lat nie jem miesa...chyba,bo jem ryby ,jajka ,mleko...nie
jestem wiec wegetarianka wiec czym?zreszta miejsza o nazwe chodzi o to ,ze
nie mam na nic sily nic mi sie nie chce,wlosy wypadaja mi garsciami...Ciagle
slysze glupie pytania po co? dlaczego? ryba to tez zwierze...Przez rok nie
jadlam ryb i bylo super ale matka postawila na swoim a kiedy chciala mnie
zmusic do jedzenia jogurtow z zelatyna i sie poklucilysmy po raz 100 to
wywalila mnie z domu=( nie mam na nic sily nawet na to zeby sobie jakies
jedzenie zrobic nic mi sie nie chce a w moim otoczeniu noie ma ludzi ktorzy
to rozumieja...............=(
Obserwuj wątek
    • Gość: rd lodz Re: kim jestem?? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.12.04, 20:27
      bycie nonkonformistą nie jest proste. a póki co wegetarianizm w Polsce to
      postawy nonkonformistyczne. może nawet sekciarskie :D
      nie chce Ci się nic robić przez wegetarianizm czy raczej przez to, że ogólnie
      się poddałaś.
      co do włosów. zgłoś się do lekarza i na początek szybko coś z tym zrób (nie
      polecam leków, ale jak Ci się teraz nie chce nic dobrego robic do jedzenia to
      moze zacznij od tabletek na te włosy).
      aha, no i witaminki (owoce polecam, tabletki to jak juz Ci sie nie chce tych
      owocow jesc, a taaakie pyszne wszystkie:] aha, niektore "witaminki" maja
      żelatynę jako składnik dodatkowy, wiec radze czytać:)

po co się kłócić jak można porozmawiać

pozdro!
    • Gość: rd lodz Re: kim jestem?? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.12.04, 20:30
      a i jeszcze coś..
      jedz urozmaicone posiłki.
      jak przeczytasz to nastepnego dnia polecam zupę soczewicową (dzień wcześniej
      trzeba soczewicę odmoczyć) i fasolkę po bretońsku (wegan).
      przepisy znajdziesz na www.vege.pl (PuszKKKa)
      a zupa soczewicowa dobrze jak postoi kilka godzin po zrobieniu. jest
      dojrzalsza :)

jezeli to ściema-prowokacja to w porzadku. ja lubię pisać :D

pozdro!
    • Gość: perkalik Re: kim jestem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:07
      nie warto sie klucic...jak Ci ktos wciska na sile trupa do gardła i Ci
      wrzeszczy w twarz ze jestes popie..na gó..ara z chorymi filmami to sie nie
      chce rozmawiac;(
      • Gość: Rycho Re: kim jestem?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.04, 22:53
        Masz typowe objawy osoby zagubionej.
        • Gość: onlyTHElonely 17 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 10:15
          Witaj...no , po raz pierwszy musze sie zgodzić z RYCHEM....nigdy bym nie
          przypuszczał,że do tego dojdzie.....
          Pamietam swoje 17 lat... i moje walki z matką....oj,się działo, się działo...
          PAMIĘTAJ,ze ...DORASTASZ!!! Hormony buzują, matka też....nie wiem jak tam cała
          sytuacja rodzinna, ale jeśli dodamy do tego szkołę i poczucie osamotnienia
          ( vege) no to mamy niezłą mieszaninę... wszystko to moze byc powodem złego
          samopoczucia...ale nie zawadzi zrobić sobie badanie krwi. POLECAM.
          człowiekowi, który DORASTA potrzebne są do życia inne produkty spożywcze niż
          starszym..... a skąd masz wiedzieć czego ci brakuje?
          dieta rybno-mleczno-jajeczna... tez tak zaczynałem.... SPOKO !!!
          ..i tez gubiłem włosy...ale była to sprawa wieku niż diety...
          nie zapominaj,że MAMY GŁĘBOKĄ CIEMNICĘ ZA OKNEM....spada nam , samcom poziom
          SEROTONINY, istnieje pojęcie męskiej depresji, która pojawia się jesienią... to
          z braku ŚWIATŁA!!!!
          poszperaj w internecie, na pewno znajdziesz coś na ten temat...

co do bitew z matką...cóż można doradzić...ja walczyłem parę lat...
          wystarczy być konsekwentnym, DUŻY CHŁOP JESTEŚ , ostatecznie, a nasze matki
          zapominają,że my już nie dzieci.... To zawsze jest bolesne dla obu stron
          -DORASTANIE, gdy dzieciaki zaczynają miec własne zdanie... przez to, po prostu
          TRZEBA PRZEJŚĆ, jak przez GRYPĘ......

POZDRAWIAM
          i USZY DO GÓRY!
          • Gość: Rycho Re: 17 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:00
            >Witaj...no , po raz pierwszy musze sie zgodzić z RYCHEM....nigdy bym nie
            > przypuszczał,że do tego dojdzie.....<
            Jak pozbędziesz się uprzedzeń to pewnie jeszcze nie raz sie zgodzimy.
            A mnie się wydaje,że autor wątku jest rodzaju żeńskiego.
            • Gość: perkalik Re: 17 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:47
              ja autor(ka) watku to jak najbardziej rodzaju zenskiego jestem(no takie mam
              przynajmniej wrazenie)=P do dupy jest wszystko.Dzis wystawiali oceny na 1/2
              rocze i mam laske z niemca i fizy reszta same 2 prawie...nawet sie przejmowac
              nie umiem tym.Matka ma wku.. bo jej kochanek gdzies tam jedzie na 2 tygodnie i
              ona juz w domu nie wy3mujei to w polaczeniu z moimi ocenami i przed swiateczna
              goraczka daje niezly sajgon...nie lubie swiat
              • Gość: onlyTHElonely Re: 17 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:00
                to nie święta są winne...na święta ma byc niebiansko, to ludzie robia z tego
                PIEKŁO...albo cyrk....jak ktoś woli...
                przepraszam za zmiane płci...co nie zmienia tego, co pisałem wcześniej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka