marchewunia 03.08.03, 17:52 Hej mam pytanko czy ktoś mógłby mi udostępnić jakieś artykuły i w ogóle informacje na temat makrobiotyki? Byłabym wdzięczna. March Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fantazja Re: Makrobiotyka IP: *.chello.pl 03.08.03, 20:11 Polecam artykuł w sierpniowym "Zwierciale"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: Makrobiotyka IP: *.chello.pl 03.08.03, 20:12 "ZWIERCIADLE" oczywiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Makrobiotyka. Są książki pod tym tytułem. nt IP: *.chello.pl 03.08.03, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
marchewunia Re: Makrobiotyka. Są książki pod tym tytułem. nt 03.08.03, 22:28 y spoko dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Makrobiotyka IP: *.direcpceu.com 04.08.03, 09:47 Ja właśnie jestem zainteresowana makrobiotyką po lekturze artykułu w sierpniowym Zwierciadle. Byłam wczoraj w księgarni i nic , szukam w internecie i nic Może pomożecie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eminka Re: Makrobiotyka 04.08.03, 19:54 Hej hej! Tez przeczytalam w "Zwierciadle" i tez szukam. W internecie praktycznie nie ma makrobiotycznych przepisów :-( Na razie (jestem na tej "diecie" od 5 dni) - wymyslam sama. Jak dotad wyprobowalam: - pieczone baklazany ze slonecznikiem - pomidory "cherry" zapiekane z oliwa i swieza bazylia - "bigos" z cukinii, marchewki i papryki - oraz: kukurydza w kolbach, kasze, polskie jablka i sliwki, fasolka szparagowa itp. Dawajcie swoje pomysly! -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Znalazłem na razie tylko "Wielka Księga ... IP: *.chello.pl 05.08.03, 00:06 ... makrobiotycznego odżywiania i sposobu życia" Michio i Aveline Kushi, SPAR i VEGA Warszawa 1991 Odpowiedz Link Zgłoś
marchewunia Re: Znalazłem na razie tylko 'Wielka Księga ... 05.08.03, 08:21 No i oczywiście książki pana Georgsa Oshavy, [pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hair Re: makrobiotyka IP: *.acn.waw.pl 05.08.03, 10:34 www.macrobiotics.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
eminka Re: makrobiotyka 05.08.03, 15:37 > www.macrobiotics.co.uk wiem wiem, ale ja szukam czegos bardziej na polskie realia, a nie przepisów na pysznosci z kobu, arame i hizuki... :-) -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Makrobiotyka IP: 217.11.151.* 07.08.03, 14:27 Po artykule w zwierciadle rowniez poszukuje informacji na temat makrobiotyki. Znalazlam w internecie ksiazke " makrobiotyka w polskiej kuchni" autorstwa Olko Stanislawy. Niestety, chyba po tym artykule zainteresowanie tematem wzroslo i ksiazka jest chwilowo niedostepna. Ale moze bedzie Odpowiedz Link Zgłoś