sarkastycznasuka 27.09.08, 22:16 Witam, szukam dobrego wege lekarza z Warszawy. Czy macie jakies namiary? Doswiadczenia? Sugestie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 [...] 28.09.08, 01:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: wege lekarze 01.10.08, 13:37 ale doradziłaś:(((Autorka pytała o konkretnego, a nie...jedna baba drugiej babie. Ale złośliwości nie mogłaś sobie darować! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: wege lekarze 24.10.08, 12:58 czym rozni sie lub czym zajmuje sie wege lekarz oprocz tego ze ustawia diete? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, to jest trudne pytanie...hmmm.. 27.10.08, 16:23 ...wege-lekarz ma sie chyba podobnie do lekarza, jak antysemita do Zyda..slowem lekarz wege uwaza medycyne oparta o obserwacje i wyniki badan za moralne zlo, skutkujace hekatomba rogacizny, nierogacizny, drobiu, ryb, bezkregowcow oraz jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: No, to jest trudne pytanie...hmmm.. 28.10.08, 13:23 Czyli to tak jakby nie jest lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
sarkastycznasuka Re: No, to jest trudne pytanie...hmmm.. 16.11.08, 03:04 W poprzedniej wypowiedzi użyłam skrótu myślowego, i moja wina, że nie wzięłam w cudzysłów słowa WEGE. Bo przecież wiadomo o co chodziło w treści prawda? Mój lekarz nie musi być wegetarianinem, chodziło o taką osobę, która nie będzie mi wmawiać, że umrę jeśli nie zacznę jeść mięsa. Nie potrzebuję też ustawienia diety, chciałabym żeby w rzetelny i rzeczowy sposób, w oparciu o wyniki moich badań chciał mnie leczyć, lecz nie namawiał mnie do jedzenia mięsa, obiecując w zamian poprawę zdrowia. Bo nie wszystkie choroby na świecie powoduje wegetarianizm, prawda? Znacie kogoś godnego polecenia, do kogo można udać sie po poradę? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: No, to jest trudne pytanie...hmmm.. 16.11.08, 08:58 sarkastycznasuka napisała: > W poprzedniej wypowiedzi użyłam skrótu myślowego, i moja wina, że > nie wzięłam w cudzysłów słowa WEGE. Bo przecież wiadomo o co > chodziło w treści prawda? ... Witam z rana. Żadna Twoja wina- treść twojego pytania była jsna i zrozumiala. Ale to forum odwiedzją też osibniki , które zabawiajas iew wyzlośliwianie i wydziwianie na temat vege(bez cudzyslowu) a także w zaczepki personalne. Niestety. > Mój lekarz nie musi być wegetarianinem, chodziło o taką osobę, która > nie będzie mi wmawiać, że umrę jeśli nie zacznę jeść mięsa. Nie > potrzebuję też ustawienia diety, chciałabym żeby w rzetelny i > rzeczowy sposób, w oparciu o wyniki moich badań chciał mnie leczyć, > lecz nie namawiał mnie do jedzenia mięsa, obiecując w zamian poprawę > zdrowia. Bo nie wszystkie choroby na świecie powoduje wegetarianizm, > prawda? > Znacie kogoś godnego polecenia, do kogo można udać sie po poradę? ........... Osobiscie teraz nie znam. Znana mi lekarka vege awansowała zdecydowanie i została Ordynatorem w placówce słuzby zdrowia w zupelnie innej czesci kraju. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu O kurde! (swiec Panie nad ich Duszami!) 19.11.08, 10:16 brumbak111 napisał: Osobiscie teraz nie znam. Znana mi lekarka vege awansowała zdecydowanie i > została Ordynatorem w placówce słuzby zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: No, to jest trudne pytanie...hmmm.. 16.11.08, 11:10 marta.r.8.5 napisała: > Czyli to tak jakby nie jest lekarz? Lekarza, który "uważa medycynę opartą o obserwacje i wyniki badań za moralne zło" to ja bym nazwał antylekarzem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: No, to jest trudne pytanie...hmmm.. 16.11.08, 14:14 snajper55 napisał: > Lekarza, który "uważa medycynę opartą o obserwacje i wyniki badań za moralne > zło" to ja bym nazwał antylekarzem. > > S. ....... moderatora forum Unia Europejska który przylatuje na forum vege by sypać insynuacjami i oszczrstwami nazwałbym anymoderatorem czy też ceberagresorem Odpowiedz Link Zgłoś