Dodaj do ulubionych

kto rodzil w IV kw 2012 roku??

06.05.13, 16:10

potrzebne mamy z warszawy i nie tylko. sprawa bardzo pilna
www.facebook.com/home.php#!/groups/491050014294401/

a tutaj mozna zaglosowac.
Prosimy o poparcie petycji.
1. klikamy na dole "popieram petycję - jestem ZA"
2. Nastepnie uzupełniamy dane
3. Klikamy na "podpisz petycję"
4. Klikamy na "potwierdź swój podpis pod petycją"

Z góry dziękujemy!!!!

www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=9642
Obserwuj wątek
    • ania.rene poprawne linki 06.05.13, 16:15

potrzebne mamy z warszawy i nie tylko. sprawa bardzo pilna
      www.facebook.com/home.php#!/groups/491050014294401/
      a tutaj mozna zaglosowac.
      Prosimy o poparcie petycji.
      1. klikamy na dole "popieram petycję - jestem ZA"
      2. Nastepnie uzupełniamy dane
      3. Klikamy na "podpisz petycję"
      4. Klikamy na "potwierdź swój podpis pod petycją"

www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=9642
      Z góry dziękujemy!!!!
      • brydka26 Re: poprawne linki 06.05.13, 19:43
        No przepraszam, ale ten protest to jest granda. Zawsze, zawsze beda dzieci, ktore sie nie zalapia, bo zabraknie im jednego dnia albo jednej godziny. Proponuje wstecznie wyplacic zasilek macierzynski matkom wszystkich dzieci niepelnoletnich, bo mialy biedne nawet tylko 16 tygodni urlopu. I ich dzieci powinny dostac odszkodowanie, ze mialy matki przy sobie tak krotko. Ot co!
        Rozumiem, ze matki IV kwartalu oraz te III kwartalu robily dzieci tylko dlatego, ze liczyly na roczny macierzynski??? No chyba jednak nie.
      • Gość: Kama Re: poprawne linki IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 22:55
        W d..... się poprzewracało !
        • Gość: m. Re: poprawne linki IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 23:07
          a potem sie dziwić, że nie chcą zatrudniać młodych kobiet na etat...
    • Gość: pukpuk Re: kto rodzil w IV kw 2012 roku?? IP: *.jmdi.pl 07.05.13, 11:01
      My Matki z lat 1945-2012 żądamy rekompensaty finansowej za brak uregulowań takich jakie są obecnie w 2013 r. Ania puknij się w głowę albo już nie musisz
      • Gość: pukpuk2 Re: kto rodzil w IV kw 2012 roku?? IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 17:46
        Ja rodziłam w III kwartale 2012 i też mam sie domagać? Puknijcie się, o ile rozumiem matki I kwartału 2013 tak już wcześniejszych nie ... Pierwsze dziecko rodziłam w 2007 też mam się domagać? Zawsze trafi się albo lepiej albo trochę gorzej ... I tak się cieszę, że z perspektywy czasu w porównaniu z pierwszym dzieckiem to teraz siedziałam w domku o 4 tygodnie dłużej. No nie popadajmy w paranoję...
        • Gość: b Re: kto rodzil w IV kw 2012 roku?? IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 00:38
          To ja też może wystąpię o rekompensatę z tytułu urodzenia dziecka w I kwartale 2012 ?
          Teraz jestem na rocznym bezpłatnym urlopie i nie jest nam lekko finansowo.
          A co?
          :)

Co się porobiło z ludźmi? Paranoja to choroba psychiczna !
          Swoją drogą władza staje się coraz bardziej niewydolna, posłowie z kadencji na kadencję mają coraz mniejsze kwalifikacje, by piastować tę zaszczytną funkcję, a naciskani przez różnej maści lobbystów (być może nie zawsze bezinteresownie) tworzą nam takie prawo, że straciliśmy zaufanie do Państwa !
          Żal, po prostu ŻAL !
    • kiddy Re: kto rodzil w IV kw 2012 roku?? 09.05.13, 12:13
      O matko, znów agitujesz? Ile jeszcze razy ludzie mają ci napisać, że ta inicjatywa to bzdura i kpina?
      • Gość: Kaka Re: kto rodzil w IV kw 2012 roku?? IP: *.jmdi.pl 10.05.13, 09:30
        tej całej Ani pewnie chodzi o zdobycie danych personalnych ludzi a póżniej handelek z firmami reklamowymi
        • Gość: ania.nie Re: kto rodzil w IV kw 2012 roku?? IP: 195.245.213.* 14.05.13, 14:11
          bez szans ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka