kasja311 21.02.08, 13:25 kochani, czy mozecie kogos polecic prywatnie w krakowie? czy do doc. puchaly mozna sie umowic? kto sie leczyl w krakowie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moninios Re: leczenie w krakowie 23.02.08, 19:20 Doc. Puchała przyjmuje w poradni dla dzieci oparzonych w Szpitalu Dziecięcym, normalnie na NFZ, tylko trzeba mieć skierowanie ze swojej przychodni. My byliśmy dopiero raz w styczniu ... następną wizytę mamy w kwietniu. Czekaliśmy na wizytę ok tygodnia... Mój syn ma oparzoną rękę, i jest po przeszczepie, który miał 13 grudnia. Stosujemy plastry granuflex extra thin. Trudno mi mówić o efektach na tym etapie leczenie ... aczkolwiek w miejscach gdzie plaster nam się szybko odklejał - okolice zgięcia łokcia - blizna zaczęła przerastać - w pozostałych miejscach wygładza się i robi się miękka ... Odpowiedz Link
kasja311 Re: leczenie w krakowie 24.02.08, 09:56 Aha, no wlasnie doczytalam, ze jednak Puchala przyjmuje... Odpowiedz Link
moninios Re: leczenie w krakowie 24.02.08, 10:34 Ale chyba z przerwami, bo wiem że po naszej wizycie znowu poszedł na zwolnienie ... w każdym bądź razie mam nadzieje że w kwietniu będzie Pozdrawiam ... Odpowiedz Link
dwyrzyk Re: leczenie w krakowie 24.02.08, 12:30 Szanowna Pani; Wiem od Docenta, że do końca marca jest na zwolnieniu, a potem zobaczy... Potrzebuje więc Pani na razie innego lekarza... Pozdrawiam Dariusz Wyrzykowski Odpowiedz Link