kasja311 06.04.08, 21:32 widze, ze sie odezwalas... u mojego syna skora wyglada niezle-raczka rozni sie od ciala-jest rozowa, a piers dla odmiany-biaława. Ale nie wyglada to jakb sie miało bliżnić... odpukuje od razu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bioo Re: Bioo, jak Małgosia? 07.04.08, 22:39 M juz bez bandazy!!!! lasery ne te babrząca sie rączke pomogły - podsuszyły ja, zostały 3 strupki, na razie ją natłuszczamy, jest chropowata i poorana (to w sumie tam były 2 przeszczepy, z czego ten drugi sie nie przyjął). Reszta ciałka czerwono-buraczkowo-biaława w zaleznosci od miejsca. Natłuszcamy, smaryjemy, masujmey i zaczełam cica-care ale po nich M na brzuszku dostała takich białych plamek, wiec czekamy jeszcze troche. jestesmy tez po przymiarce ubranka uciskowego, M wybrała kolor niebieski z firmy Artimed z Wawy (szyja we francji), wiem ze moze ubranko moze nie jest najlepsze, ale na raczce sa juz blizny przerostowe (jak nazwała to pani, która brała nam pmiar na ubranko). Najwazniejsze, ze M jest usmiechnieta, zadowolona, jeżdzi na rowerku nawet i prostuje lewą rekę Odpowiedz Link
kasja311 Re: Bioo, jak Małgosia? 08.04.08, 10:55 Tak, to najwazniejsze ze mala odżyła! Moj daje sobie zrywac i przyklejac plastry, my stosujemy granuflex-przyklejaja sie dosc mocno, na poczatku straszny placz byl... Bede zagladac na forum w poszukiwaniu wiesci o Malgosi, dawajcie znac jak sprawy sie mają trzymamy mocno kciuki Odpowiedz Link