bonczek_hydroforgroup 01.09.06, 21:01 Generalnie Nike to towarzystwo wzajemnej adoracji stąd mój szok , że Lubiewo o pedalskim Wrocławiu doszło do finału ! Trzymam kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: Lubiewo w finale 01.09.06, 21:25 bonczek_hydroforgroup napisał: > Generalnie Nike to towarzystwo wzajemnej adoracji stąd mój szok , że Lubiewo o > pedalskim Wrocławiu doszło do finału ! Trzymam kciuki Koniunkturalizm. Kaczyńscy mają taki sam problem jak Bush z Hollywood. Teraz aby coś sprzedać trzeba być na "nie". Odpowiedz Link
no.logo Re: Lubiewo w finale 02.09.06, 10:16 Dla mnie Lubiewo to bardzo słabiutka książeczka... I rzeczywiście nominację upatruję raczej jako nagrodę za formę, niż treść. Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup Re: Lubiewo w finale 02.09.06, 11:35 A mnie się ksiązka podoba i choć ów koniunkturalizm w/g mapa "na nie" gra tu pierwsze skrzypce to przyznam szczerze, że bardziej mi pasowała niż ekstrement-alny Eberhard Mock (choć i jemu głowę chyle). Odpowiedz Link