Dodaj do ulubionych

ale was iwicki wkręca...

02.11.10, 23:52
Tak sobie siedze i piję .... kawę. I tak sobie czytam i czytam. Wnioski? Ano iwicki was wkręca dzieciaki, że hej. Na tym formu z kilka "nicków" próbuje wywołac wojnę zaręba - reszta świata. Cel? Iwicki próbuje wywołać psychozę wyborczą z wyborów prezydenckich. Na blogu jak dał poparcie "jedynemu słusznemu kandydatowi" to mu rośnie. Chociaż z punktu logiki wyborczej to "rośnie" za szybko. Musiało coś się stać i iwicki chce "przykryć" wpadkę zaręby. Dzieciaki, zamiast pisywać te bzdurki sprowokowane iwickiego wpisami usiądźcie, wypijcie ... kawę i spać. Jutro do szkoły, do biur, do urzędu, na.... spotkanie z zarębą.
Obserwuj wątek
    • grocholica Re: ale was iwicki wkręca... 03.11.10, 09:26
      I zasnął Pan po tej kawie o północy?

Moim zdaniem to forum czyta, a już na pewno angazuje się, nie więcej niż 50 osób, więc w sumie to nie przesadzajmy z wpływem na wyniki wyborów
      • stoper57 Re: ale was iwicki wkręca... 03.11.10, 09:54
        to forum robi się coraz ....po prostu głupsze. Zgadzam się - ograniczona ilość uczestników, do tego niektórzy sklonowani i najdelikatniej rzecz ujmując - dziwni.
        Nie służy to żadnej dyskusji na raszyńskie tematy, nie jest w żaden sposób kampanią wyborczą. Momentami żałosny bełkot, kogoś schowanego za nieidentyfikowalnym nickiem, jak ogromna ilość durnowatych szoferaków z CB radiem.
        Mam wrażenie, że formuła tego forum, zastęp tych samych uczestników wykazuje objawy zużycia. A szkoda, bo nawet się kłócąc czy obrażając, można coś pokazać i zobaczyć.
        Czegoś nauczyć lub się nauczyć.
        • grocholica Re: ale was iwicki wkręca... 03.11.10, 10:14
          ja tam się wcale głupsza nie robię, wypraszam sobie smile

A ostatnio poczytałam sobie forum lesznowoli, ani forum nie lepsze, ani problemy nie innesmile
          • pozytyw-raszyn Re: ale was iwicki wkręca... 03.11.10, 15:03
            Nie czaruj paragon, Iwicki nie wkręca a mówi prawdę . Oczywiscie palacze lisci i torebek tego nie łapią.
            • akkara Re: ale was iwicki wkręca... 03.11.10, 21:52
              Czyś Ty przypadkiem nie oczadział od tego dymu, że tak zaśmiecasz to forum swoimi durnymi postami?
    • slarix62 Re: ale was iwicki wkręca... 14.10.14, 15:16
      ktokolwiek by kogokwiek kiedykolwiek nie wkrecal, ludzie wiedza swoje i pójdą głosowac zdecydowani. ostatnie 12 lat rządów PAMIĘTAMY!
      • starix62 Re: ale was iwicki wkręca... 14.10.14, 16:04
        Oj pamiętamy, zwłaszcza ostatnie 4 lata ! Miało być oddłużanie Gminy, a skończyło się na zaciąganiu kredytu na spłate kredytu. Takie numery, to tylko w Raszynie. Nara.
        • stoper57 pan Piotr etykietuje 27.10.14, 07:00
          Uwaga, narasta frustracja kandydata,
          zaczyna się opluwanie wszystkiego i wszystkich co nie po iwickiemu...
          jak 4 lata temu
          kolejną "ofiarą" -jak zrozumiałem - Krzysztof Będkowski, AA(?) który "dwa ostatnie dni zajmował się kulturą....."
          z przekazów mojej rodziny wynika że sala w DK była przepełniona wczoraj, przed wieczorem - kłamie pan świadomie ?
          Piasek rozsypały inne dzieci, czy wiaderko Piotrusiowi przewróciły ...?
          PS do obrażania w następnej kolejności -cały negatywny elektorat, który na Piotrusia nie zagłosuje....
          • manga70 Re: pan Piotr etykietuje 27.10.14, 09:01
            Czytam ten watek i jak Iwicki byl za Zareba 2 listopada 2010 to byl zly, jak jest przeciw to tez jest zly. Ale wtedy zmienil wojta to i teraz zmieni
            • manga70 Re: pan Piotr etykietuje 27.10.14, 09:24
              Wnuk wlasnie zauwazyl, ze stoper57 byl przeciw Zarebie i Iwiciemu cztery lata temu a teraz jest za Zareba a przeciw Iwickiemu, to wychodzi ze stoper to ktos kto byl przy Rajkowski. A teraz jest przy Zarebie. Wnuk to szachista po dobrej szkole pani Olimpii, ale to dawne czasy. Wychodzi, ze stoper to pan Chmielewski. Wnuk podsumowal to szach i mat. A teraz stoper napisze ze nie jest. Bo co ma zrobic. Napisze ze manga70 to Iwicki, Wisniewski, Rajkowski, Zygmuntowicz, Aranowski albo Sekler. Bo co ma napisac? Przeciez stoper57 to nie wicewojt.
              • stoper57 Re: pan Piotr etykietuje 27.10.14, 09:47
                ja byłem przeciwko METODOM, nie osobom. Nic się nie zmieniło
                a "bywałem" też i wójtem Rajkowskim..

dzięki Bogu, nie byłem i nie jestem przy nikim, .........na tym ani innym świeczniku

a wnuk niech ćwiczy... trening czyni mistrza
                • lechujarek69 Re: pan Piotr etykietuje 07.11.14, 08:53
                  Panie Stoperze, tutaj każdy jest oskarżany o bycie wójtem nr 1, 2 lub 3. A jak nie, to przyszłym lub niedoszłym radnym smile Nic tylko się przyzwyczaić do obelg sad
    • lechujarek69 Re: ale was iwicki wkręca... 14.11.14, 23:04
      "Budowaliście Dom Kultury.

Tak, wójt Zaręba dokończył to, co my zaczęliśmy. "

hahahaha !!!!
      Iwicki zaczął i prowadził budowę, którą wójt kończy? co za stek bzdur. Kto się na to ma nabrać, Piotrek? To nie ciemny las z ciemnym ludem smile
    • lechujarek69 Re: ale was iwicki wkręca... 14.11.14, 23:09
      "taka hala to skaranie boskie dla sąsiednich domostw"
      hala sportowa? kara bogów na poczciwy lud i ich domostwa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka