19.11.10, 23:10
Za godzine cisza wyborcza, a potem wybory.
Coś nie tak z tą demokracją, skoro na wójta gminy Raszyn moga startować tacy szkodnicy jak Wisniewski. Najblizsze 10 lat bedziemy przeklinac korki w Raszynie z powodu działalnosci Wisniewskiego.
Alternatywą dla Wisniewskiego jest Zaremba, skadinad nie głupi człowiek, ale niestety nie startujacy jako Zaremba, ale jako zastepca Iwickiego, którego poznalismy aż za dobrze.
Słabo znam Zarembę. Sądząc po radach i zebraniu naszej Rady Mieszkańców w której wziął udział, Zaremba jest rozsadnym samorzadowcem. Niestety jest członkiem układu, który nie sprawdził sie w naszej gminie.
Co nam pozostaje?
Rajkowski, zeby robić wszystko po staremu, albo Zaremba, zeby wrócić do do koszmarnej kadencji Iwickiego.
Ja zagłosuje na Chmielewskiego!

Obserwuj wątek
    • dorota022 Re: Wybory 19.11.10, 23:27
      trudno żebyś glosował na p.Zarębę, bo po pierwsze startujesz na radnego z KWW Chmielewskiego a po drugie nawet nie potrafisz napisac nazwiska p. ZARĘBY

A tak na marginesie KŁAMLIWY OGRODNIKU POSPRZĄTAŁEŚ BAŁAGAN PRZY SWOIM STRAGANIE?
      • raszyniak Re: Wybory 19.11.10, 23:44
        doroto022
        Nie sprzątam, bo w tym czasie walczę o prawa dla samorządów i w przeciwieństwie do Zaręby, nie jestem prawą ręką Iwickiego, który pozwał do sądu najwięcej własnych mieszkańców.
        Ot mała róznica.
        Ja jestem prawa ręką Korwina-Mikke, a Zaręba jest prawa ręką szkodnika Iwickiego.
        Gratuluję samopoczucia wszystkim szkodnikom.

Korwina Mikke, a Zaręba prawa ręką Iwickiego.
        • raszyniak Re: Wybory 19.11.10, 23:52
          i co?
          • muszka61 Re: Wybory 20.11.10, 09:29
            wszyscy wiemy z ulotek, że jesteś I v-ce partii JKM, stałeś też u boku jkm podczas wyborów prezydenckich - co pokazały kamery w całej polsce. a czy na starym mieście 11.11 też byłeś?
            • patrzacy.z.boku Re: Wybory 22.11.10, 16:48
              raszyniaku.przyjmij moje kondolencje z powodu tego,ze mieszkancy raszyna nie poznali sie na twoim dobrym programie i po prostu cie olali.
              • raszyniak Re: Wybory 02.12.10, 02:19
                patrzacy.z.boku napisała:

> raszyniaku.przyjmij moje kondolencje z powodu tego,ze mieszkancy raszyna nie po
                > znali sie na twoim dobrym programie i po prostu cie olali.

patrzącej wyłacznie z boku:
                Nie czuję się olany.
                Przegrałem nie dlatego, że nie zostałem wybrany do Rady Gminy.
                Przegrałem, bo Raszyniacy zagłosowali nie na osoby, nie na samorządowców a na partie.
                Przed nami druga tura wyborów samorządowych, ale Raszyniacy znowu wybiorą logo partyjne zamiast ludzi pracujących na rzecz gminy.
                Znowu wybierzemy partyjnego wójta.
                Nie porównamy dokonań Iwickiego i Rajkowskiego.
                Zagłosujemy w Raszynie nie na wójta a na partie!
                W najbliższych wyborach parlamentarnych będę prosił Was o wsparcie moich idei, ale dyisiaj proszę o rozsądek.
                Porównajcie dokonania Rajkowskiego i Iwickiego i sami podejmijcie deczyję, czy zaglosować na Rajkowskiego czy Zarębę.
                Tylko nie głosujcie na partie!
                • drugi-raszyniak Re: Wybory 02.12.10, 12:18
                  Ale podobno Zaręba odcina się od Iwickiego, to czemu mamy porównywać Rajkowskiego z Iwickim? Ja sobie porównałem Rajkowskiego z Zarębą. To po prostu nie porównywalne osoby! Jak by porównywać noc z dniem, czarne z białym. Pan Zaręba, człowiek wielkiej kultury, nie bał się spotkań i rozmów z wyborcami. Pan Rajkowski, całkowity brak spotkań z wyborcami, buta, krzyk zamiast rzeczowej dyskusji. Głosuję za Zarębą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka