Dodaj do ulubionych

apel...! ważne!

15.10.12, 19:39
jak dlugo zamierzacie jeszcze zawlaszczac to forum? naprawde mamy dosc waszych g... wpisow politykierskich... macie zaciecie spoleczne, to latajcie po wsiach i spisujcie, kto czego potrzebuje, zmiany szamba na kanalize, studni na wodociag, piachu na asfalt czy reproduktora - moze inseminatorow szukaja, a po mnogosci wpisow i waszej plodnosci wnioskowac mozna, ze narzekacie na nadmiar wolnego czasu... niedoszli radni, a moze wiecznie marzacy o stanowisku wojta lub burmi-szcza

bagno... wstydzcie sie... i apeluje raz jeszcze - albo przestancie tworzyc te nudne parasamorzadowe posty niskich lotow, albo przeniescie sie na jedyne wlasciwe forum na takie glupie gadki, czyli HYDEPARK

w razie pojawiania sie kolejnych watkow towarzyskich i prywatnych wycieczek, nie omieszkam zglosic naruszenia do admina Agory, wlasciciela globalnego gazeta-forum.
Obserwuj wątek
    • grocholica Re: apel...! ważne! 15.10.12, 22:00
      A co konkretnie chciałby pan zgłosić - w jaki sposób jest tutaj łamany regulamin forum?

Obrażono Pana jakoś osobiście - proszę o wskazanie wątku i postu ?

• b.brudny_motocykl Re: apel...! ważne! 15.10.12, 23:16
        mnie obrażono... ale mnie to można miec w d***e... pewnie zarz zarzada jak kiedyś przekazania administrowania forum w ręce "praworządności" a najlepiej sekretarzowe no i ujawnienia nicków kto z pod jakich pisze? Grocholico to już prościej powiem lepiej strzelić sobie w łeb lub granat odpalić... nie nabieraj się na takie tam... Cekam nich poda mickey że go obrazili no chyba że mickey to Michael... Michał... ?
    • b.brudny_motocykl Re: apel...! ważne! 15.10.12, 22:26
      m. nie denerwuj się tak... wyluzuj...
      • grocholica Twoje posty, a zwłaszcza rozpoczęte wątki 16.10.12, 10:43
        czy tak dużo wnoszą do tego forum i czy zmieniają jego oblicze?
        Mikey777
        • tuurodzony Re: Twoje posty, a zwłaszcza rozpoczęte wątki 16.10.12, 13:02
          Marcinkowi Lutrowi, jak się nie podobało to napisał na kartce i wywiesił na drzwiach kościoła - najlepiej przed sumą !
          • b.brudny_motocykl Re: Twoje posty, a zwłaszcza rozpoczęte wątki 16.10.12, 19:28
            nie licz na to że nasz "Michael" coś zrobi takiego przed kościołem... choć może w tym jest metoda... co cię boli to mówisz...
      • mikey777 Re: apel...! ważne! 16.10.12, 19:14
        Panie/Panowie,
        niech przykładem będą dla Was fora innych miast - pójdźcie, porównajcie i wróćcie z refleksją i wnioskami, co wg Was tutaj możnaby zmienić.
        np. forum Piastowa:
        forum.gazeta.pl/forum/f,37504,Piastow.html
        Wygląda na to, że macie klapki na oczach i nie widzicie zza nich więcej, niż to, co dzieje się w grajdole urzędu gminy, głównie przepychanek władz.
        Brakuje tutaj tego, co naprawde powinno skupić uwagę lokalnej społeczności.

Tymczasem na górze nonstop przewijają się jakże merytoryczne i przyciągające uwagę czytelnika wątki:

"sęk w tym... "
        "aż trudno uwierzyć"
        "A ja lubie wisniewskiego i seklerawink "
        "Katarzyna i jej rycerze "
        "Oddam w czyste ręce "
        "KOMPROMITACJA WIŚNIEWSKIEGO ! "

po lekturze których autentycznie odechciewa się uczestniczenia (nawet biernego) w życiu gminy, nie mówiąc już o rozpoczęciu jakiejś inicjatywy czy lobbowania za istniejącą...

macie jakiś swój układ polityczno-biznesowo-towarzyski, ok, fajnie... ale litości, przenieście się na hydepark albo forum towarzysko-ploteczkowe, a nie zapełniacie tutaj takimi wątkami forum, które naprawdę do tego nie powinno służyć, proszę o trochę wyobraźni i mniej egoizmu w odniesieniu do tego forum...
        • b.brudny_motocykl Re: apel...! ważne! 16.10.12, 19:31
          a czemu nie podajesz Mickey/Michale przykładu forum z rodzimego Wołominawink? czyżby tam nie było forum... skoro tak cię bolą te watki TOP 10 raszyńskiego forum to ja chętnie rozpocznę nowy pewnie cię ucieszy... wink
          • mikey777 Re: apel...! ważne! 16.10.12, 20:16
            Oświadczam, że nie jestem z Wołomina i nie pracuję w Urzędzie Gminy Raszyn, o ile brudny-motocyklu jesteś w stanie uwierzyć w inną wersję, niż swoją.

Odpowiadają na drugi post, pisząc grajdół miałem na myśli wieś poza Warszawą, a nie osoby czy poziom obsługi interesantów w U.G., który uważam za odpowiadający wszelkim standardom, a nawet dobry (z USC nie korzystałem, ale meldunki czy wymiana tablic poszła sprawnie smile
        • patrzacy.z.boku Re: apel...! ważne! 16.10.12, 19:36
          jak ty wogole smiesz nazwac urzad gminy grajdolem?co ty sobie wyobrazasz,ze tam jacys niekompetentni sekretarze i sekretarki pracuja?jak chcesz poczytac komu w raszynie suka zginela lub zaproszenie wrozki teresy przyjac to nie musisz sie szwendac po forum piastowa,wystarczy ze klikniesz "ogloszenia drobne"wink
          • grocholica Re: apel...! ważne! 17.10.12, 10:47
            W sumie to fascynujące, że wzorem dla naszego forum ma być forum Piastowa.

Większość wątków tam się pojawiających to wątki jednopostowe. Reklama jakiejś firmy.
            Na większości dużych for reklamy są wycinane - u nas umieszczone w jednym wątku.
            Szczerze mówiąc to wydaje mi się, że za reklamy powinno się płacić, a na forach rozmawiać, a nie tylko sprzedawać czyjeś usługi...
            • stoper57 Re: apel...! bardzo ważne! 17.10.12, 10:57
              równie atrakcyjne jest przywoływane forum lesznowolskie (ostatnie posty):
              www.naszepiaseczno.pl (1) yellowhornet 08.09.12, 09:30
              darmowe ogłoszenia (2) www.nowaiwiczna.info 02.09.12, 10:23
              Restauracja Sekret Magdalenka ul. Polna 23 (1) restauracja-sekret 01.09.12, 13:08
              Klub Zdolnego Dziecka (1) ma.ty60 30.08.12, 12:15
              Projektowanie domów i wnętrz (1) sylwia_371 29.08.12, 10:48
              Pożar centrum handlowego pod Warszawą. (2) sibeliuss
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka