Dodaj do ulubionych

apel do radnej

10.09.13, 09:24
Pani radna makarska, to że pani nie przelewa się w domu nie jest usprawiedliwieniem WYNOSZENIA zupy ( czytaj grochówki z dożynek ) w słoiku do domu. To co zobaczyłem, to mnie poraziło, brakuje pani na jedzenie ? Proszę wystąpić do Rady Gminy o podwyżkę diety, ewentualnie zrobimy zrzute by nie musiała pani głodować i wynosić jedzenia. Było łatwiejsze rozwiązanie, wójt zamówił catering dla wybranych ( za naszą kasę, mogła pani najeść się do woli ) i tak się nasycił że koszula wylazła mu ze spodni a jedną radną z " przejedzenia " musieli odwozić do domu !
Obserwuj wątek
    • osiolek31 Re: apel do radnej 10.09.13, 10:58
      Grochówki Kobicie żałujesz, sam nie zje ale drugiemu też nie da. Jej słoik jej problem.
      Może zupa była dobra, albo przynajmniej smakowała i lepiej jak se naród w słoikach zabierze, niż ma się zepsuć i później zostać wylane do kanalizacji.
      Szczerze to za Panią radną nie przepadam, ale są jakieś granica przyzwoitości.
      • starix62 Re: apel do radnej 10.09.13, 12:20
        Radnej makarskiej, nie żałuje zupy, żałuje ludzi dla których jej zabrakło ! Mówienie że reszta SE idzie w kanał to zwykłe bajki. Byłem, widziałem na własne oczy jak bez kolejki nalewali jej do słoja ( 1- 1,5 L ) wstyd i jeszcze raz wstyd ! Pani radna, proszę podnieść sobie dietę, a nie będzie pani robiła wiochy
        • i.makarska12 Re: apel do radnej 10.09.13, 18:04
          Szanowny Panie starix, że Pan mnie nie lubi (delikatnie mówiąc) to wiem od dawna bo różne podłości wypisuje Pan na mój temat ale ta podłość jest szczególnie przykra i nie na miejscu. Poprosiłam panów strażaków o trochę zupy dla mojego ciężko chorego męża (choroba nowotworowa). Mój mąż mnie poprosił, żebym przyniosła mu trochę tej zupy bo jest po ciężkiej operacji i nie mógł przyjść na dożynki, co roku był na dożynkach i częstował się strażacką grochówką, w tym roku też chciał jej spróbować. Wzięłam z domu słoik taki, żeby dało się wlać tę zupę i dowieżć do domu. W pastikowej miseczce nie dałoby się tego zrobić. Poprosiłam panów strażaków o tę zupę dla chorego męża, spotkałam się z pełnym zrozumieniem, panowie nie odmówili i życzyli zdrowia mojemu mężowi. Jeśli pan widział całą sytuację to pan wie, że ja sama tej zupy nie jadłam, swoją porcję przeznaczyłam dla męża. Występowałam na scenie razem z zespołem i jako solistka, zostałam zaproszona przez organizatorów aby zjeść zupę jak każdy uczestnik dożynek. Nie zjadłam sama, wzięłam dla chorego męża, czy zrobiłam coś złego? Natomiast niech pan się zastanowi czy etycznym jest atakowanie ludzi jak się nie zna sytuacji.
          Radna Maria Izabela Makarska.
          • mikey777 Re: apel do radnej 10.09.13, 20:04
            Pani sie nie przejmuje. Przecież to hiena jest, podobnie jak i ten drugi, co wylewa szambo na kazdego, a w zyciu do niczego nie doszedl. Szkoda czasu i nerwow, bo tacy ludzie nie zrozumieja i nie zmienia sie. A jescze swoje kompleksy okazuja i zalosne kwiczenie o swoich problemach milosnych. Rzygac sie chce jak sie czyta To forum i niektore blogi.

To tyle, wracam dO bardziej inteligentnej lektury...
            • mikey777 Re: apel do radnej 10.09.13, 20:08
              Apel - pokladajcie swa sile i emocje w budowe drog, chodnikow, kqnalizacji, udrozniEnia rowu, w poprawe wqrunkow w gminie dla ludzi. Organizujcie inicjatywy, eventy kiulturalne i bedzimy Was lubic.

A zuoy nie wypominaj, bo i tak z kasy naszej i wiekszosc by sie zgodzila
              • starix62 Re: apel do radnej 10.09.13, 20:49
                Mikej, jak ja lubię jak ty walisz wazeliną, no i oczywiście mam pytanie ( zaznaczam, nie pluje jadem ) zupa to za wasze, to znaczy za czyje ?
                • b.czysty_motocykl apel do moderatrów 11.09.13, 09:25
                  Dawno tu nie zaglądałem. I chyba słusznie, bo jakość dyskusji jest tak niska, że poraża. Górę zaczynają brać najgorsze instynkty.
                  To co prezentuje sobą starix, to po prostu prostactwo i chamstwo. Ponoć to forum ma pokazywać to co myśli społeczność raszyńska. Jeśli tacy ludzie jak starix i wtórujący mu, dla uzyskania poklasku, acz bez refleksji - super bloger, są jej reprezentantami, to chyba trzeba stąd zmykać, gdzie pieprz rośnie.
                  Pani Mario, w każdej społeczności znajdują się takie wszy. Nie można się nimi przejmować, to najgorsza hołota.
                  A do starixa - Tylko takie dupki jak ty, mogą żałować talerza zupy.
                  Mam też pytanie do moderatorów. Czy nie ma możliwości, żeby z tego forum wyrzucać takie obraźliwe dla ludzi teksty?
                  • b.brudny_motocykl Re: apel do moderatrów 11.09.13, 14:30
                    nie mogę pozostać bez odpowiedzi w temacie "hołoty"... oj mam nadzieję że Makarska wywołana do tablicy powie coś w temacie i "pod twoją obronę" Izabelo się polecam ja sękler "wsza"
                    wtymsek.blox.pl/2013/09/mialem-zaczac-po-przerwie-od-czegos-innego-ale.html
                  • grocholica Re: apel do moderatrów 11.09.13, 15:31
                    Moderator nie jest cenzorem poglądów, może wyrzucić post, który jest bezsprzecznie obraźliwy dla kogoś, a przede wszystkim niecenzuralny - ci, którzy znają mnie osobiście wiedzą, że ja nie mówię inaczej niż wymiotować i mnie takie rzeczy najbardziej rażą i są w oczywisty sposób sprzeczne z regulaminem forum.
                    Natomiast ten tekst nie jest obraźliwy; na początku był błahostką/głupotą niewartą uwagi - w kontekście wyjaśnień pani Izy jest przykry.

Zatem mam taką propozycję - jeśli pani Iza sobie życzy (proszę o info w tym wątku) to go skasuję.
                    Pozdrawiam i życzę zdrowia dla męża i sił dla pani
                    • b.brudny_motocykl Re: apel do moderatrów 11.09.13, 16:08
                      oczywiście pani Iza może czuć się obrażona a co ze mną pani Agnieszka czemu mnie pani nie pyta o zdanie? bo chyba mnie też obrażono bo chyba nikt nie lubi być uważanym za kogoś jak to określił "czysty". Czekam również na reakcje. A jak już tak bardzo che to niech pisze na włanym blogu tylko wpierw niech go założy pod właściwym nazwiskiem
                    • najlepszy_matuzalem Re: apel do moderatrów 12.09.13, 18:14
                      A Pani jest moderatorem tego forum?
                  • starix62 Re: apel do moderatrów 11.09.13, 16:26
                    czysty, ciebie to chyba jeszcze trzyma po dożynkach, chłopie, nie pij tyle.
              • stoper57 Re: apel do radnej 10.09.13, 20:53
                mnie się widzi, że sporą niezręcznością jest wynoszenie zupy w słoiku i jakby tego nie usprawiedliwiać, jest to źle odbierane społecznie.
                Ale też dyskredytowanie wartości człowieka i radnego, w oparciu o doraźne ocenianie mało znaczących, chyba jednak właśnie "niezręcznych" zachowań, to chyba świadczy o braku poważniejszych argumentów i używaniu g...., bo to najłatwiej
    • polopot Re: apel do radnej 11.09.13, 15:39
      Ja pier.. ale żenada.

Żałować komuś słoik zupy? I pisać o tym publicznie?

Jak małym i zawistnym człowiekiem trzeba być by coś takiego zrobić?
    • najlepszy_matuzalem Re: apel do radnej 12.09.13, 18:09
      To jest żenujące... Nie ma innych problemów, tylko podniecać się być może idiotycznymi donosami?...
    • najlepszy_matuzalem Re: apel do radnej 12.09.13, 18:10
      Wstyd po prostu. sad Coś takiego pisać na forum. Świadczy to braku jakiejkolwiek kultury.
    • tuurodzony Re: apel do radnej 13.09.13, 17:32
      Autorowi tego wpisu pewnikiem się przelewa piana w głowie. Piwo nie każdemu idzie na zdrowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka