Dodaj do ulubionych

Nibybasen, nibygmina

10.11.13, 07:11
Własnie próbowałem rano "zaliczyc" naszą pływalnię. Nie da się. Zawieszone komputery od rana, brak kontaktu z kadrą kierowniczą, nie można sprzedać biletu. Czyli d.... Widać w Gminie Raszyn mamy taki "nibybasen". Tak jak w kawale, "a jak jesteśmy grzeczni to dyrektor wpuszcza do basenu wodę". Pomimo miłej obsługi, która próbowała coś zrobić raczej nie jestem od rana zadowolonym mieszkańcem naszej gminy. Gdybym miał do pływalni kilka kilometrów dalej to chyba juz nigdy bym tam nie podjechał. Ale ten nasz "nibybasen" wpisuje się w rzeczywistość tej kadencji. Mamy "nibyrozbudowaną szkołę w Sękocinie", "nibyprzedszkole 5 - cio oddziałowe na Lotniczej", "nibyprojekt rozbudowy szkoły w ładach", "nibycentrum Medyczne w Raszynie", "nibyśrodki unijne". Gdyby to "niby" dotyczyło wszystkiego w tej kadencji samorządu, to niech tam. Jednak nie dotyczy to "niby" pensji dyrektorów, wójtów, pracowników. Tu "nibylandia w naszej nibygminie" się kończy.
P.S. Sprawdziłem okoliczne baseny. Jadę do Ursusa.
Obserwuj wątek
    • stoper57 Re: Nibybasen, nibygmina 10.11.13, 10:57
      ???? pss.., pss.., pss...., bul, bul, bul, bul..

niby-opozycja.....
      • mikey777 Re: Nibybasen, nibygmina 10.11.13, 14:36
        ciekawe, kogo wystawi "opozycja" na wójta/wojcinę?
        haczkur, koper, kuran, czy może sieradzki?
    • polopot Re: Nibybasen, nibygmina 12.11.13, 12:00
      Urzekła mnie twoja historia...
      • patrzacy.z.boku Re: Nibybasen, nibygmina,nibyradni;) 03.12.13, 21:14
        po lekturze sekowego bloga,trwoga mnie ogarnia gdy radna sie przyznaje ze nic nie moze.rety rety,kabaretywinka choinke kto w tym roku funduje na rynku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka