29.01.14, 15:06
Temat gender jest jednym z "wiodących" w mediach głównego nurtu.
To prosta droga do degeneracji i deprawacji młodego pokolenia.
Niedawno był czytany list Episkopatu w tej sprawie z dość jednoznacznym stanowiskiem (szkoda, że tak rzadko i w tak niewielu tematach).
Na ortalach społecznościowych pojawiają się notki informujące o protestach i stanowiskach przyjmowanych przez lokalne organy przedstawicielskie.
Hasłem jest : STOP GENDER.
Często z zaznaczeniem, że lokalne władze nie będą popierały żadnych inicjatyw idących w tym kierunku.

A w Raszynie, Gminie rzekomo o patriotycznym nastawieniu i głęboko zakotwiczonym katolicyzmie - cicho.

Mam zatem pytanie:
- czy Władze Gminy odniosą się do tej kwestii?
- czy rodzicom dzieci uczęszczających do raszyńskich szkół odpowiada, że ich dzieci będą od przedszkola uczone technik masturbacyjnych?
Obserwuj wątek
    • ycbo Re: Gender 29.01.14, 16:54
      Episkopat wystarczająco skompromitował się kretyńskimi wypowiedziami swoich super szamanów na temat skłonności pedofilskich u swoich funkcjonariuszy i odpowiedzialności gwałconych dzieci tudzież ochroną łobuzów ukrywanych w Watykanie.
      Gmina jest jednostką świecką według konstytucji i nic jej do tego czy jej mieszkańcy rozumieją co to "Gender" czy tylko powtarzają co im powiedzą w kościele.
      Uczonie technik masturbacyjnych pomogło by wielu dorosłym we właściwej ocenie tego co nas otacza i zwiękrzyło by kąt widzenia świata ponad ten wąski widziany na kolanach.
      • kjwojtas Re: Gender 29.01.14, 18:22
        Zdaję sobie sprawę, że ostatnio osiedliło się w gminie wielu pedałów. Tak się zastanawiam - może zamiast 'pedałować" lepiej, aby się masturbowali?
        • stoper57 Re: Gender 29.01.14, 18:40
          ycbo- szamaństwo, funkcjonariusze itd - to jednoznacznie określa w co chcesz uderzyć i co do tego ma gender ? ale :
          "Uczonie technik masturbacyjnych pomogło by wielu dorosłym we właściwej ocenie tego co nas otacza i zwiękrzyło by kąt widzenia świata ponad ten wąski widziany na kolanach." - to chyba przesadziłeś. Nie wiem, co to w twoim rozumieniu jest "kąt widzenia świata" , ale nawet mimo tej niewiedzy, nie mogę sobie wyobrazić związku czynności o której piszesz, z wrażeniami - których jak twierdzisz jesteśmy pozbawieni.
          Ja sądziłem, że to tylko ....przyjemność. Własna.
          Moje niezrozumienie pewnie wynika z faktu, że moje dzieci i ich dzieci, jakoś bez problemów i ingerencji z zewnątrz, odróżniały i akceptowały albo lalkę, albo samochodzik, albo jedno i drugie. I tak im zostało, nawet jak się czasem zamieniały. I do dzisiaj są chłopcami i dziewczynkami, bez pomocy gender.
          A ja uważam, że to ...normalne.
          • patrzacy.z.boku Re: Gender 29.01.14, 20:23
            stoper,duzo czasu ostatnio spedzasz na forum, uwazaj bo gender czyha,ani sie obejrzysz a dotknie twojej rodzinywink
            • stoper57 Re: Gender 29.01.14, 21:55
              dzieci i dzieci dzieci - już wybrały - lalka i samochodzik
              a ja - z moją urodą - przegrałbym nawet z posłankiem Grodzką w konkursie piękności (no może nie piękności, urody będzie lepiej) - nie grozi, z pomocą boską
              • kjwojtas Re: Gender 29.01.14, 22:04
                No to chwała Bogu, bo już myślałem , że bedzie Pan obiektem szczególnj adoracji tego poplecznika braku rozróżniania kto z kim i dlaczego.
                pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka