Dodaj do ulubionych

hrabia Grocholski

04.01.15, 10:09
weekend.gazeta.pl/weekend/1,138262,17192904,Prezes_Zwiazku_Szlachty_Polskiej__Negatywny_stereotyp.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=czolka
Obserwuj wątek
    • sekler Re: hrabia Grocholski 04.01.15, 11:09
      ciekawe... tylko czemu ma służyć ta wiadomość. Czas postraszyć mieszkańców Grocholic, że J.W. P. Hrabia przybywa... a może by mieszkańcy wiedzieli, że nie zapomniał krzywd wyrządzonych przez komunistów.
      fajny artykuł ale chyba jeszcze fajniejsze wypowiedzi osób z forum poniżej... Myślę i chyba się pomylę bardzo jak już niebawem zajedzie Jaśnie Pan na Grocholice i rzeknie do kamerdynera
      - Janie mam domniemywać że to już moje ziemie...

Bogu co boskie... Cesarzowi co cesarskie... a Hrabiemu, Grochlice... (obym się mylił). A Wójtowi Raszyna powodzenie i 60%...
      • lechujarek69 Re: hrabia Grocholski 08.01.15, 12:10
        miala sluzyc temu, czemu sluzy wiekszosc twoich wpisow na blogu. czyli zapchajdziury w czasie i przestrzeni wirtualnej i oralnej, czyli tej zwiazanej z ustnym przekazywaniem informacji, jak podaje slownik jez. polskiego. jak widac link trafil na podatny (?) grunt i ktos sie obruszyl na wiesc o hrabim smile
        a pan G. jak widac ma sie dobrze i nie siega lapczywa reka po raszynskie i michalowickie grunty, bo cisza w temacie jak makiem zasial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka