Dodaj do ulubionych

KONIEC ŚWIATA...

05.01.15, 21:20
koniec świata czy wybuch bomby atomowej był nad Raszynem bo cisza tu jak po śmierci organisty na dodatek w adwent. Kurcze nie było sęklera piało chyba ze 100 nicków (nie mylić z taką samą liczbą osób) bo to wiadomo że sękler był wcześniej wszystkimi. A jak już wróciłem to nie ma problemów. Oczywiście są tylko nikt ich dziś nie widzi... Obiecuję, że postaram się wam je pokazać. Jak nie tu to na blogu
Obserwuj wątek
    • sekler Re: KONIEC ŚWIATA... 07.01.15, 20:08
      koniec świata i GOK-u raszyńskiego. Już nie będzie tak samo tam bez Eli i Piotrka a na ich miejsce oczywiście przyjdą nowi... nowi i "najlepsi" wyłonieni z konkursu.
    • lechujarek69 Re: KONIEC ŚWIATA... 08.01.15, 12:01
      A wiecie, slyszelista, co ludziska dzis rano w GSie gadaly? Jezusicku, a to dopiero sensacja! Ale ciii... narazie nic nie moge powiedziec. Ale ta wiedza zabija od srodka. To dopiero hit! Gminne powiatowe i wojewodzkie romanse, knowania i gierki to przy tym pikus, pan pikus. Czekajcie, a bedzie wam dane. Cierpliwosc jest cnota. Podobnie jak milczenie. Juz nic nie bedzie takie samo...

big_grin
      • tuurodzony Re: KONIEC ŚWIATA... 08.01.15, 14:32
        Masz bardzo wielkie szanse zająć pierwsze miejsce miesiąca na najgłupszy wpis na tym forum. Gratulacje.
        • sekler Re: KONIEC ŚWIATA... 08.01.15, 15:05
          ode mnie też... jak chciałeś coś pokazać to proponuję w najbliższe dożynki zgłoś się jako raszyński kabareciarz pewnie "praworządni" ci pozwolą... jeszcze raz gratuluje...
          • lechujarek69 Re: KONIEC ŚWIATA... 08.01.15, 17:45
            moj wpis to byl pastisz, parodia albo satyra jak kto woli. a poziomem i stylem wpisu dostosowalem sie do przedmowcy.
            • sekler Re: KONIEC ŚWIATA... 08.01.15, 17:53
              nie wiem czemu tylko Lechu... Jarku vel lechujarku mnie atakujesz? Może ci się nie podobać co piszę i co robię ale pozwól doczekać do finału... a ten może być tragiczny. Oczywiście nie wiesz tego co ja ale może to lepiej nie byłoby ci do śmiechu.
              • lechujarek69 Re: KONIEC ŚWIATA... 08.01.15, 18:19
                chce byc szczery z toba i powiem, ze to dobrze, ze ktos pisze na tematy raszynskie w tym o naszej wladzy, ale wszystkim czytelnikom zalezaloby, zebys przekazywal jak najwiecej tresci, a jak najmniej takich ludowych czy przekupnych plotek. raz ze sa czesto z brudnego palca ssane, a dwa ze czesto sa niewiarygodne, niesprawdzone, mgliste i zamiast bomby okazuja sie niewypalem. i postaraj sie miec wiecej obiektywizmu, bierz przyklad ze starixa. mimo, ze byl i jest przeciwko PISowi to dostrzega, ze bloger Piotr pisuje o sobie w samych superlatywach bedac mocno oderwany od ziemi i zapatrzony w swoja wielkosc. pamietaj, lepsza bolesna prawda w oczy, niz slodkie pie*dzenie, klapki na oczach i bronienie kogos bez zauwazania jego wad czy winy.
                • sekler Re: KONIEC ŚWIATA... 08.01.15, 22:17
                  chcesz coś więcej... nie plotki no to proszę bardzo
                  wtymsek.blox.pl/2015/01/tak-dawno-sie-nie-smialem-czy-dzis-w-czasach.html
                  lechu... jarku a czy ty byłeś na pochodzie pierwszomajowym? Nie no to czytaj ile straciłeś. Oczywiście o tym którym mowa to 72 rok (miałem wtedy rok) ale wierz mi że nawet w wózku z rodzicami mnie tam nie było... a już wtedy inni grali... na trąbce zapomniałem dodać że w białym garniturku
                  • sekler Re: KONIEC ŚWIATA... 09.01.15, 09:24
                    informuję że wczoraj Wójt odtrąbił KONIEC ŚWIATA... podziwiam go (członka PiS-u) za szczerość i wyznanie.
                    • ewa_z_raszyna Re: KONIEC ŚWIATA... 24.01.15, 12:20
                      Przeglądam forum i w końcu jak widać postanowiłam coś powiedzieć w kilku tematach. Grzegorzu koniec świata to będzie jak przestaniesz ty pisać ty nasz płodny. Czekam dalszych wpisów. Powiem ci w zaufaniu że my mieszkańcy też. Zaręba to nawet się cieszy że piszesz bo od kogo by wiedział że wice wójt coś kombinowała. Chciałeś dobrze a nieświadomie się przysłużyłeś pani Lechańskiej. Koniec świata.
                      • starix62 Re: KONIEC ŚWIATA... 24.01.15, 16:40
                        Nie sądze, by lechanska kręciła za plecami bociana. Ma za dużo do stracenia, przypomnę, że jej mąż jest kierownikiem fabryki materiału wleczonego w Falentach.
                        • sekler Re: KONIEC ŚWIATA... 24.01.15, 17:03
                          zaprawdę... zaprawdę powiadam ci że się kręciła... Mogę bardzo łatwo to udowodnić... a na dodatek gdyby nic nie było na rzeczy to by nie musiała składać wypowiedzenia.
                          • starix62 Re: KONIEC ŚWIATA... 24.01.15, 17:34
                            Składa wypowiedzenie, bo może stracić prawa do karty nauczyciela. ( polityka w wydaniu bociana i brudnych paznokci jest mocno podejrzana, dlatego się zabezpiecza, by rano o 6 tej nie pukali ) A to same przywileje, praca 20 godzin tygodniowo, pewnie ze 4 ka co miesią na ręke no i mężuś, kierownik w Falentach ( oczywiście, to tylko przypadek, zwany nepotyzmem, ale co tam, 60% naiwniaków wkręcili to można kręcić lody do oporu) Nara.
                            • sekler Re: KONIEC ŚWIATA... 24.01.15, 18:03
                              starix loda można robić (pokazywał ksiądz dzieciom) a nie kręcić... oj jakby jeszcze kręcić to by bolało... strasznie.
                              Boże tylko 4 tysie na rączką vice miała więcej...
                              • starix62 Re: KONIEC ŚWIATA... 24.01.15, 18:15
                                bujaj się.
                                • sekler Re: KONIEC ŚWIATA... 24.01.15, 21:46
                                  starix tłumaczyłem, że nie ty tylko, że jest taka czynność... kręcić można ale watę cukrową. Chyba źle odczytałeś moje słowa... Jeżeli czujesz się obrażony to wybacz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka