michal-105 12.03.15, 15:26 Pełnomocnik Wójta ds. Rozwoju Gminy - www.bip.raszyn.pl/?a=9497 Nowy regulamin urzędu nie ma już drugiego zastępcy za to ma nowego pełnomocnika. Zakład, że to stołek dla byłego zastępcy Rajkowskiego i Zareby? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sekler Re: To mi pachnie Chmielewskim 12.03.15, 21:37 jak przeczytałem sam nagłówek to chciałem zadać pytanie ale którym Chmielewskim bo jest ich dwóch a wiadomo powszechnie, że... no ale jak się doczytałem to chyba masz michale rację no bo nie wierzysz, że nasz Mirek to by się z diety radnego utrzymał. Żona to by go z domu pognała (wiem coś o tym... możecie mi wierzyć) Ale przecież ja już wcześniej pisałem, że Chmielewski ma być dalej w Urzędzie tyle, że sądziłem że nie upadnie aż tak nisko jako jakiś tam asystent doradca, pełny nocnik...No ale jak widać może i jako pełny nocnik dostanie tyle by żona nie musiała go za drzwi odstawić. Swoją drogą to możemy się założyć, że jak już będzie to kasa jego będzie XXL (jak garsonki Zaręby)... Kto zaryzykuje i postawi przeciw wizjonerowi sęklerowi? O przysłowiową butelkę tego co spożywali w Urzędzie po tzw godzinach... Odpowiedz Link
nowynaforum_raszyn Re: To mi pachnie Chmielewskim 13.03.15, 10:44 Żona to i tak go wygna, bo rozwód biorą Odpowiedz Link
sekler Re: To mi pachnie Chmielewskim 14.03.15, 00:07 no patrz... a za co? No chyba nie dlatego, że za mało przynosił miesiąc w miesiąc do domu? Ciekawy jestem za co (motyla noga) bo jak się żegnał w Urzędzie to nawet coś mówił o współżyciu, a więc jak widać myślał o żonie... swojej żonie. Odpowiedz Link
nowynaforum_raszyn Re: To mi pachnie Chmielewskim 17.03.15, 09:20 A może ktoś wyjaśni jaki był udział Chmielewskiego w remoncie ul. 19-go kwietnia jakieś 5 lat temu? Podobno straty gmina przez niego poniosła, jakieś sprawy w sądzie, jakaś duża kasa w grę wchodziła? Odpowiedz Link