maritka80 15.03.07, 15:25 Drogie mamy gdzie chodzicie na spacery ze swoimi dziećmi (oprucz placu zabaw za basenem i parku nad stawami)zbliża sie wiosna i trzeba trochw więcej poprzebywać na dworku, ale gdzie jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzbieta_kop Re: Spacery z dziećmi 15.03.07, 18:14 Droga maritko80, po 1. "oprucz" piszę się tak: OPRÓCZ... a po 2. to wydaję się, że wnioskiem z tej dyskusji ma być stwierdzenie, jak to Iwicki dał matką miejsca na spacery z dziećmi... a ja Ci nie wierzę, bo wydaję się że ani nie masz dziecka, ani nie jesteś kobietą... ot! Tyle. Elżbieta Koprowska Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: Spacery z dziećmi 15.03.07, 18:40 Droga Elżbieto, "że wnioskiem z tej dyskusji ma być stwierdzenie, jak to Iwicki dał matką miejsca na spacery z dziećmi" to ja sam nie wiem (dzieci nie powinny zbyt długo przebywać na słońcu, a drzewa jeszcze tam nie urosły) ale wiem że w cytowanym zdaniu 'matką' powinno być napisane tam "matkom" ZK Odpowiedz Link
grocholica Re: Spacery z dziećmi 15.03.07, 19:17 Droga elżbieto, a może nie każdy na forum zajmuje się tylko polityką. Może w ogóle forum lokalne nietylko o tego służy. Moze czasem można na nim zapytać o to gdzie jest najlepszy szewc lub miejsc do spacerów z dzieckiem. Sprawdziłam na gazecie i maritka ma dziecko i wcześniej o tym dziecku rozmawiała na normalnym e-dzieckowym forum - teraz biedna miała pecha zaczepić wielce szanowne grono tutaj. Naprawdę wolno tu tylko rozmawiać o Iwickim, Rajkowskim i Wiśniewskim. Podejrzewam, że właśnie skutecznie wygoniłaś stąd tę dziewczynę - tylko potem nie narzekajmy, ze coś tu cicho lub śmierdzi (!) Aga PS. Ja zwyczajnie chodzę swoją ulicą do sklepu i spowrotem - ucząc dziecko co robić jak droga nie ma chodnika oraz nad staw błagając je, by nie podnosiło tych wszystkich walających się tam śmieci. I jaki morał - kto lepszy iwicki czy Rajkowski? Odpowiedz Link
halibutt Re: Spacery z dziećmi 15.03.07, 20:52 Dzieci nie mam, ale Falenty wydają się ładnym miejscem na spacery. I pola w Dawidach i w Słominie. Odpowiedz Link
aggy80 Re: Spacery z dziećmi 15.03.07, 20:57 ja spaceruje po rybiu, najczęściej po ulicy bo na chodnikach parkują samochody i ciężko mi je omijać moim wielkim wozem. dzisiaj wypróbowałam lotniczą i doszłam do basenu, byłoby całkiem przyjemnie gdyby nie wysokie krawężniki, nierówne chodniki i dym z podwórkowych ognisk.. Odpowiedz Link
adatoniewypada5 Re: Spacery z dziećmi 15.03.07, 21:56 Tak te podwórkowe ogniska to zmora.Chyba kiedyś czytałam u Grocholicy,która pisała o wypalaniu smieci przez sąsiada w beczce.Wydaje mi się,ze była kiedyś uchwała rady gminy zakazujaca wypalania śmieci.Czy możemy coś w tej dziedzinie zrobić? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Spacery z dziećmi 16.03.07, 13:53 --- *halibutt,a dorwal cie juz kiedys jakis rolnik,ze mu uprawy swoim lazeniem po polu rujnujesz?... *rozumiem,ze proponujesz spacery wzrokowe... Odpowiedz Link
maritka80 Re: Spacery z dziećmi 16.03.07, 15:09 droga elżbieto (pisane z małej litery jako brak szacunku) jesteś transseksualistą (jeśli źle napisane to popraw bo napewno wiesz jak się to pisze), który ma schiza na punkcie Iwickiego i jeśli nie interesowało cię odpisanie na post to trzeba było na niego nie wchodzić. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link
elzbieta_kop Re: Spacery z dziećmi 16.03.07, 20:09 nie tylko trans, ale i homo, bi, hetero... i jeden Bóg raczy wiedzieć co jeszcze! Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Spacery z dziećmi 16.03.07, 20:48 --- *fajnie...kuba wojewodzki by sie ucieszyl... Odpowiedz Link
maritka80 Re: Spacery z dziećmi 16.03.07, 22:47 o matko strach wychodzić na spacery jak w Raszynie taka mieszka.... Odpowiedz Link
raszynstraszyn Re: Spacery z dziećmi 17.03.07, 10:48 nie przechwalaj się elżbieto... i tak nam nie zaimponujesz Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Spacery z dziećmi 17.03.07, 10:55 --- *a mnie tam zaimponowala,ze sie nie kryje...zaimponujesz...hmm,czy z tym imponowaniem to jest tak,ze jesli ktos jest taki jaki jest,a ktos jest taki sam,to ten pierwszy nie imponuje temu drugiemu,bo w sumie sa tacy sami?... Odpowiedz Link
raszynstraszyn Re: Spacery z dziećmi 17.03.07, 10:56 nie zapominaj że ja akurat zawsze jestem opozycją do tego co jest cokolwiek by to było............ Odpowiedz Link