borderlinemon 12.04.14, 17:41 Szukam kogos, kto odczuwa swiat tak samo jak ja, kto moglby choc troche mnie zrozumiec, zeby sie poznac i wspierac, bo w terapie juz nie wierze, kontakt pod adresem borderline@poczta.fm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika819990 Re: szukam osoby z borderline 01.05.14, 22:29 Hey wiem dokładnie o co chodzi cierpię na to samo.Na terapii jestem już 2 lata,ale cały czas mam takie skoki emocjonalne,że mózg staje.Jak wszystko jest po mojej myśli i układa się jest ok,jak tylko coś idzie nie tak,mam lęki,spałabym tylko i nie myślała.Odpisz jeśli masz ochotę,powspieramy się,bo znam bardzo dobrze to uczucie nie zrozumienia. Pozdrawiam serdecznie😊 Odpowiedz Link
borderlinemon Re: szukam osoby z borderline 07.05.14, 16:27 Dziękuję za odpowiedź. Odezwij się proszę na tego maila (borderline@poczta.fm), ja niestety nie znam Twojego, a nie chcę pisać na forum, ponieważ już pojawił się przykry komentarz, no cóż niektórzy potrafią tylko negować... Odpowiedz Link
marekgazek Re: szukam osoby z borderline 01.05.14, 23:26 borderlinemon napisał(a): > Szukam kogos, kto odczuwa swiat tak samo jak ja, kto moglby choc troche mnie zr > ozumiec, zeby sie poznac i wspierac, bo w terapie juz nie wierze, kontakt pod a > dresem borderline@poczta.fm To dobre. Kto mógłby mnie zrozumieć?.Ciekawe od kiedy border szuka współtowarzysza niedoli i wsparcia? Tekst pięknie borderowy. Jestem biedny, samotny, niezrozumiany i chce poznać podobnych. Są różne grupy wsparcia. alkoholicy, schizofrenicy, seksoholicy i wiele innych. O borderach na grupach wsparcia nie słyszałem. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link
odnowa80 Re: szukam osoby z borderline 07.05.14, 17:00 Marek, jedziesz po całości. Daj ludziom żyć. To chyba dobrze że chcą się wspierać. Nie osądzaj wszystkich według swojej borderbaby. Odpowiedz Link