Dodaj do ulubionych

szukam osoby z borderline

12.04.14, 17:41
Szukam kogos, kto odczuwa swiat tak samo jak ja, kto moglby choc troche mnie zrozumiec, zeby sie poznac i wspierac, bo w terapie juz nie wierze, kontakt pod adresem borderline@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • mika819990 Re: szukam osoby z borderline 01.05.14, 22:29
      Hey wiem dokładnie o co chodzi cierpię na to samo.Na terapii jestem już 2 lata,ale cały czas mam takie skoki emocjonalne,że mózg staje.Jak wszystko jest po mojej myśli i układa się jest ok,jak tylko coś idzie nie tak,mam lęki,spałabym tylko i nie myślała.Odpisz jeśli masz ochotę,powspieramy się,bo znam bardzo dobrze to uczucie nie zrozumienia.
      Pozdrawiam serdecznie😊
      • borderlinemon Re: szukam osoby z borderline 07.05.14, 16:27
        Dziękuję za odpowiedź. Odezwij się proszę na tego maila (borderline@poczta.fm), ja niestety nie znam Twojego, a nie chcę pisać na forum, ponieważ już pojawił się przykry komentarz, no cóż niektórzy potrafią tylko negować...
    • marekgazek Re: szukam osoby z borderline 01.05.14, 23:26
      borderlinemon napisał(a):

> Szukam kogos, kto odczuwa swiat tak samo jak ja, kto moglby choc troche mnie zr
      > ozumiec, zeby sie poznac i wspierac, bo w terapie juz nie wierze, kontakt pod a
      > dresem borderline@poczta.fm

To dobre. Kto mógłby mnie zrozumieć?.Ciekawe od kiedy border szuka współtowarzysza niedoli i wsparcia? Tekst pięknie borderowy. Jestem biedny, samotny, niezrozumiany i chce poznać podobnych. Są różne grupy wsparcia. alkoholicy, schizofrenicy, seksoholicy i wiele innych. O borderach na grupach wsparcia nie słyszałem. Ciekawe dlaczego?
      • odnowa80 Re: szukam osoby z borderline 07.05.14, 17:00
        Marek, jedziesz po całości. Daj ludziom żyć. To chyba dobrze że chcą się wspierać. Nie osądzaj wszystkich według swojej borderbaby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka