trust21 08.11.22, 22:25 Dwubiegunova ostatnio znowu jest w formie. Świetny materiał o realnym problemie. youtu.be/sKCF8YxJ-_Y Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megalodon_bis Re: Stygmatyzacja i igoracja 09.11.22, 09:50 Och, jacy wszyscy się zrobili ostatnio wrażliwi i delikatni, jak koronki przy gaciach. Niezłe pie rdo lenie jakiejś wariatki w tym blogu. No i te wszystkie "to my najbardziej cierpimy", "jeśli zaburzeni kogoś krzywdzą, to niechcący". Napiszę tak: qrva, żenada! Odpowiedz Link
taniarada Re: Stygmatyzacja i igoracja 09.11.22, 18:20 O astro jakbym znał to pisanie . Odpowiedz Link
astroblaster Re: Stygmatyzacja i igoracja 07.06.23, 19:53 Ovonell palnij tego gamonia w dekiel, co? 😎 Odpowiedz Link
tobi1966 Re: Stygmatyzacja i igoracja 07.06.23, 09:49 Jak Ci nie pasuje, to nie czytaj, nie słuchaj i nie oglądaj. Będzie Ci łatwiej. Ale nie ubliżaj. Nie przeżyłeśtej tej choroby, a cwaniakujesz... Odpowiedz Link
megalodon_bis Re: Stygmatyzacja i igoracja 10.06.23, 12:20 Mam w who-you tę chorobę i tych chorych, póki polega to na szukaniu wytłumaczeń do czynów, które krzywdzą innych. Czy to przeżyłem, czy nie przeżyłem - nie ma to znaczenia. Wystarczy że odróżniam ludzkość od antyludzkości, dobro od zła i cudzych fanaberii oraz fałsz od prawdy. Odpowiedz Link