Dodaj do ulubionych

Dietetyk gdańsk - POLECAM

28.02.12, 01:08
witam
wróciłem dziś z kontrolnej wizyty i na fali euforii postanowiłem pozwolić sobie na reklamę mojego dietetyka.
korzystam z usług Pani Dominiki Stefankiewicz z Akademii Skutecznej Diety (www.dobrekalorie.com) i potwierdzam... skutecznie schudłem.... az 9 kg i jestem mega zadowolony. dodatkowo spadły mi inne parametry jak obtłuszczenie brzucha... swietnie widać postępy na wydrukach jakie otrzymałem od pani Dominiki. poraz pierwszy od kilku lat straciłem "mięsień piwny" :)
Bardzo dziękuję za pomoc Pani Dominiko.... zadowolony pacjent
Rafał Danielczak :)
Obserwuj wątek
    • bati0 Re: Dietetyk gdańsk - POLECAM 26.11.14, 11:49
      O to widzę, że jestem lepsza bo schudłam 15 kg dzięki pomocy pani Moniki Górzyńskiej www.mgorzynska.pl. Dała mi takiego pozytywnego "kopa" do działania. Powiedziała: "Pani Aniu jak to się nie da? Oczywiścię, że da!" i jestem jej za to wdzięczna. Nauczyła mnie jak samodzielnie ustawić sowje posiłki, żeby utrzymać efekt jaki udało nam się uzyskać ciężką pracą.
    • sylv-ia24 Re: Dietetyk gdańsk - POLECAM 04.01.16, 15:17
      Jeżeli szukacie skutecznej pomocy w odchudzaniu to mogę polecić tylko i wyłącznie Panią Maje Lewandowską - profesjonalizm i ogromna wiedza. Naturhouse jest znany nie tylko w Polsce i rzeczywiście ich kuracja sprawdza się. Centrum dietetyczne znajduje się na Morenie w Gdańsku, dokładnie Piekarnicza 3:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka