dieteykdorota Re: DIETETYK POZNAŃ!! 06.01.13, 00:02 Polecam poradnie internetową Poradnia Dietetyczna on-line Twoja Dobra Dieta www.twojadobradieta.pl dieta 7-dniowa za 39 zł tanio i profesjonalnie Odpowiedz Link
kiwonas66 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 10.01.13, 00:20 Polecam poradnie dietalia pani przyjmuje na Kasprzaka, jest miła i rzeczowa a co ważne diety nie są udziwnione. korzystałam i mogę spokojnie polecić ten adres, wizyty raz w miesiącu Odpowiedz Link
poznan2013 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 27.01.13, 21:22 kilka miesięcy temu byłam w Kalorii ale dieta nie za bardzo mi odpowiadała, wytrzymałam na niej miesiąc, później kilogramy wróciły. 1,5 miesiąca temu wybrałam się do P. Szczechowicz tak wszędzie polecanej i muszę przyznać, że jest naprawdę dobrze. Dieta naprawdę fajna (parę rzeczy po moich uwagach poprawiono), chudnę i stosuję ją bez problemu. Mam nadzieję, że wytrwam te pół roku, bo kilogramów do zrzucenia mam sporo... Odpowiedz Link
aniapis24 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 07.05.13, 14:36 hejka, super dietetykiem jest dr Anna Sędziak. Przyjmuje w Poznaniu na Pilotów i w Rokietnicy. Ma czas dla pacjenta, nie patrzy na zegarek, ma doświadczenie jest doktorem nauk farmaceutycznych wiec wie jakie produkty stosować a jakich nie w zestawach z lekami. jest super. Poza tym jako chyba jedyna w Poznaniu dba o badania lekarskie i kontroluje wyniki krwi. Babka wie co robi nr telefonu 696312437 Odpowiedz Link
rysiekmaria Re: DIETETYK POZNAŃ!! 02.02.13, 14:28 Polecam z czystym sumieniem Panią Patrycję Mazur z Poradni Dietetycznej Kaloria www.kaloria.com.pl jest to prywatna przychodnia bo jak się sama dowiadywałam to nie ma dietetyków którzy by przyjmowali na NFZ. Pani dietetyk jest bardzo sumienna i kompetentna w tym co robi. Dbała o moje potrzeby i zawsze wspierała na wizytach kontrolnych, a efekty uzyskałam takie jak sobie założyłam. Na stronie zamieszczone są punkty w których Pani Mazur przyjmuje i wszelkie informacje jak się przygotować do wizyty. Odpowiedz Link
dzongla Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.02.13, 12:51 Z czystym sumieniem polecam kwestia-diety.pl! Pani doktor (Kosewska) zawsze chetnie mnie wysłuchuje, nie patrzy na zegarek jak inni (kiedys nawet godzine ze mna rozmawi, ale byłam jej ostatnia osobą). Dieta przygotowana przez nia prosta, smaczna, po 2 tygodniach mam juz prawie 3 kg mniej, i mam nadzieje na wiecej:) Ceny przyjazne (tak ok. 50-80zl). Przyjmuje w poradni na Słowackiego. Odpowiedz Link
qbabos Re: DIETETYK POZNAŃ!! 18.02.13, 23:03 Witam Ja jeszcze w grudniu mogłem pochwalić się 115kg tuszką i z polecenia znajomej trafiłem do Pani Natalii z Dietalii ( tak się zrymowało:)) z poradni na ul. Kasprzaka w Poznaniu i dziś mam 13 kg mniej i dalej walczę o wagę mocno dwucyfrową. Babka miła, konkretna i serwuje bardzo ciekawe przepisy (nawet dostałem moje ulubione naleśniki-ale w wersji fit). Nie czuję się głodny i wszystko łatwe do zrobienia nawet dla faceta, bez żadnych magicznych koktaili, które tylko odchudzały portfel. polecam... Odpowiedz Link
gajka111 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 19.02.13, 12:07 szukam dobrego dietetyka w Poznaniu, kompetentnego, mam kandydoze. Mozecie kogos polecic? Odpowiedz Link
stellaintwo Re: DIETETYK POZNAŃ!! 21.03.13, 07:14 Idź do P. Szczechowicz, ja się u niej co prawda odchudzam i efekty są SUPER ALE właśnie moja koleżanka była u niej z dzieckiem, które ma kandydozę i bardzo im pomogła. Odpowiedz Link
katarzyna_f85 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 20.08.13, 21:59 Bardzo sobie chwalę Panią Doktor Sędziak! Jestem na diecie miesiąc i już schudłam 5 kg (docelowo chciałam 10). Polecilam koleżankom i tez są zadowolone z efektów! Bardzo miła osoba, która za przystępna cenę ułoży dietę tak, że jem smacznie i to, co lubię! Gorąco polecam! Ja akurat chodzę do gabinetu w Rokietnicy, ale podobno też przyjmuje w Poznaniu. Odpowiedz Link
aniapis24 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 27.09.13, 08:45 Polecam dr Sędziak. jest świetna. Proszę sprawdź jej opinie na dobrym lekarzu, zobacz stronę polubień na fb, jej strona to www.moj-dietetyk.pl, telefon 696312437. opinie ma super, jest komunikatywna i dobra zarówno w sprawach klinicznych, ciążach, łapie kontakt z dzieciakami. Myślę że z Twoim problemem też sobie poradzi Odpowiedz Link
matrox232 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 12.03.13, 11:42 No ja jestem bardzo zadowolona z pani Patrycji, wizyta mi się podobała.. Wszystko wyłtumaczyła co i jak, no i teraz działamy.. Diete wybrałam sobie 14 dniową i mi odpowiada jak najbardziej ;) w sumie to moge się podpiąć pod opinię rysiekmaria,bo mowimy o tym samym ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
karcia0311 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 09.05.13, 08:12 Polecam udać się na ulicę Boranta 15 bądź Rybaki 17. Poradnia "Kaloria S.C." jest bardzo dobrym rozwiązaniem na zmianę diety na korzystniejszą. Odpowiedz Link
roteiroo Re: DIETETYK POZNAŃ!! 13.05.13, 14:29 Zgadzam się to świetna poradnia Warto tam się udać. Ja chciałam polecić tą poradnię bo bardzo mi pomogła w zrzuceniu zbędnych kilgoramów Odpowiedz Link
madej77 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 12.06.13, 11:24 popieram. pani joasia udzieliła mi bardzo cennych porad przy zwalczaniu cukrzycy. profesjonalne podejscie do pacjenta. Odpowiedz Link
lotuseczka Re: DIETETYK POZNAŃ!! 14.06.13, 12:23 A ile kosztuje pierwsza wizyta w tej poradni? Odpowiedz Link
mam1977 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 20.05.13, 10:43 ja znalazlam babeczke ktora kocha odchudzac jest pod mailem prawie caly dzien Mowi co zrobic z rzeczy ktore mamy pod reka do jedzenia Daje proste przepisy Ja (tak mi sie wydawalo) ciagle jadlam.....a ona krzyczala ze za malo Idac do niej (on line hehe) uslyszalam ze jestem niedozywiona a tu nadwaga +15kg:) podaje namiar...megilen9@gmail.com mi sie udalo i zyje na tej diecie sobie spokojnie i nie tyje pierwszy raz w zyciu udalo mi sie wytrwac w stanie chudosci (woow!!!!!) wiecej niz 6 mcy Odpowiedz Link
marzenkamazurkiewicz Re: DIETETYK POZNAŃ!! 06.06.13, 15:32 Ja chodzę do Pani dr Mikołajczak na Strzeleckiej i Kórnickiej w Poznaniu (z tego co pamietam przyjmuje tez w innych miejscach ale ja mam najbliżej do tych dwóch gabinetów). Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
ma_s Re: DIETETYK POZNAŃ!! 06.06.13, 17:42 Witam serdecznie, Zapraszam wszystkich do DIETETYKA STĘPIEŃ w GABINETACH MARCELIN. Jako dyplomowanych DIETETYK MEDYCZNY po studiach lekarskich oferuję : skuteczne odchudzanie bez efektu jojo diety bez glutenu / diety bez pszenicy dieta w grzybicy dieta w nadciśnieniu dieta w otyłości dieta w nadciśnieniu dieta w cukrzycy oraz wielu innych jednostkach chorobowych Zapraszam na moją stronę : poznandietetyka.pl gdzie znajduje się BLOG DIETETYCZNY poznandietetyka.pl/blog_dietetyczny.html oraz na FACEBOOKA DIETETYKA STĘPIEŃ, gdzie wrzucam ciekawostki dietetyczne. Niskie ceny usług oraz gwarancja skuteczności :) W czerwcu PROMOCJA dla wszystkich : 50 zł = dieta miesięczna + konsultacja dietetyczna. OPINIE O MNIE: znanylekarz.pl KONTAKT : DIETETYKA STĘPIEŃ tel 793-120-702 mstepien.dietetyk@gmail.com Pozdrawiam i serdecznie zapraszam (bez ściemy jak większość tutejszych wpisów :) ) Marta Stępień Odpowiedz Link
anna_sedziak Re: DIETETYK POZNAŃ!! 07.06.13, 19:09 Studia lekarskie to jedno a doświadczenie i wszechstronność to drugie. Zapraszam do Dietetyka z doświadczeniem. Anna Sędziak anna_sedziak@wp.pl; 696312 437. Pełen profesjonalizm (redukcja masy ciała, diety kliniczne, interakcje farmaceutyczne, diety dla sportowców, cukrzyca, cukrzyca ciążowa, prowadzenie dzieci oraz zmiany nawyków żywieniowych u młodzieży) diety są dopasowane do potrzeb pacjentów a nie pacjenci dopasowują się do diety Odpowiedz Link
lapliq Re: DIETETYK POZNAŃ!! 19.06.13, 14:22 Ja osobiście korzystam z poradni dietetycznego centrum dla dzieci i dorosłych, Pani dietetyk zajmuje się zarówno dziećmi jak i starszakami nawet tymi po 40 :) Miałam problem z hormonami, jak również konkretną nadwagą i w dodatku byłam skreślona z roli mamy - a dziś po pół rocznej walce z panią Beatą - jestem już w 4 miesiącu ciąży i o 10 kg chudsza ;) Odpowiedz Link
myszak25 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 02.07.13, 11:31 Cześć Słuchaj jeżeli dla Ciebie to nie problem skorzystac z porady dietetyka przez internet to polecic Ci moge z reka na sercu pewna Pania z Zielonej Góry, dzieki której schudłam 22 kg;) Zdrowo i bezpiecznie było. Dzieki Bogu bez efektu jojo. tylko ze przyjmuje klientow on-line. Ja skorzystalam z jej pomocy chociaz wydawalo mi sie, że internet to nic w porownaniu do reala. Mylilam sie. Jezeli znasz swoje choroby, wage i wymiary ciala to sprawa zalatwiona. Niczym sie nie rózni od wizyty w gabinecie. Odpowiada profesjonalnie na maile i jest sie pod stala opieka... Co najwazniejsze ze cena jest nawet przystepna. Akurat mialam kryzys finansowy, wiec zalezalo mi na oszczednosci. Polecam Pania Hanie z Nowej Soli kolo Zielonej Góry dietetyk online. Podam ci strone. Poczytaj sobie jak cie zainteresuje www.empressa.pl Odpowiedz Link
dranko Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.07.13, 11:25 Polecam Centrum Dietetyczne dla Dzieci i Dorosłych jestem bardzo zadowolona i z ceny i z profesjonalnej obsługi. Pani Beata wie o czym mówi, pierwszy raz skutecznie zrzucam kilogramy, a jest to trudne ponieważ mam niedoczynność tarczycy. Kto na nią cierpi to wie, jak wielkim wysiłkiem jest to okupowane. Polecam jej stronę bo ona sama jakoś słabo się reklamuje a szkoda, bo ci którzy szukają fachowej pomocy tylko droga pantoflową mogą do niej trafić. Ale ja ją polecam szczerze, kto szuka niech do niej zapuka bez wahania. www.facebook.com/dcdpoznan Odpowiedz Link
aniapis24 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.07.13, 06:30 Po raz kolejny wpisuję informacje na stronie ponieważ po raz kolejny przekonałam sie o skuteczności i profesjonalizmie dr Anny Sędziak. jest rewelacyjna. potrafiła przeprowadzić mnie przez urlop (pod względem dietetycznym) w taki sposób, że poradziłam sobie na nim i jestem mega zadowolona. wracam wypoczęta i bez kolejnych kg. Przypominam jej namiary. komóra 696312437, strona www.moj-dietetyk.pl; naprawdę nie czekajcie, nie szukajcie nie wiadomo gdzie. Róbcie to z głową. przyjmuje w Poznaniu i Rokietnicy Odpowiedz Link
sego242 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.07.13, 13:37 Pani dr Anna Sędziak Przyjmuje zarówno w Poznaniu jak i w Rokietnicy, jest świetna dba o ludzi, schudłem 12 kg i jest mi dobrze. Jadłem i chudłem. jest przystępna zarówno mentalnie jak i cenowo, zna sie na rzeczy, dba o całokształt twojego zdrowia. Kazała zrobić badania biochemiczne żeby wiedzieć jak i co robić. jeśli nie mogłem dotrzeć na wizytę, przekładała a diety wysyłała mailem. Żadnych problemów gorąco polecam Odpowiedz Link
sego242 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.07.13, 09:51 proponuję dr Annę Sędziak, jest świetna, ma czas dla pacjenta, świetnie prowadzi, dba o badania lekarskie, zna się na rzeczy, diety dla osób z problemami są jej specjalnością. Suuuper. telefon 696312437 lub strona www.moj-dietetyk.pl. I nie jest droga Odpowiedz Link
anna_sedziak Re: DIETETYK POZNAŃ!! 14.07.13, 14:19 Szanowna Pani Aniu, jestem Pani ogromnie wdzieczna za to ze zdolala Pani mnie zmobilizowac do schudniecia i za wymarzona figure:) Mam nadzieje, ze sie spotkamy przy okazji koncertów kameralnych Pozdrawiam serdecznie, Aleksandra ten dietetyk to Anna Sędziak 696312437 Odpowiedz Link
malgorzata.34 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.12.13, 15:31 ojej, reklama nie wyszla, okazalo sie ze pani sedziak sama sobie pisze swoje opinie :) w ogole ten wątek to jeden wielki spam, moze ktos by sie tym zainteresował? Odpowiedz Link
anna-sedziak Re: DIETETYK POZNAŃ!! 08.12.13, 18:49 Wszystkich czytelników, którzy mają jakiekolwiek wątpliwości zapraszam na forum znany lekarz. nie piszę sama o sobie ponieważ nie potrzeuję takiej reklamy. Informacje, które moi Pacjenci przekazują sami sobie jest najlepszą reklamą. Zazdrość jest bardzo brzydką cechą a tylko tak można tłumaczyć ten wpis. Zapraszam ponownoie na forum znany lekarz. Pozdrawiam serdecznie Dr n. farm. Anna Sędziak Odpowiedz Link
anna_sedziak Re: DIETETYK POZNAŃ!! 14.07.13, 14:17 Szanowna Pani Aniu, niezrecznie mi o tym pisać, ale nie mialam odwagi Pani mowic przez telefon. Prawda jest taka, ze nie moge sobie pozwolic na kontynuowanie diety ze wzgledow finansowych. Mam nadzieje, ze nie wpadne w efekt jojo. Jesli bede sie trzymac przeslanej przez Pania diety to mysle, ze bedzie w porzadku. W kazdym razie jestem Pani ogromnie wdzieczna za to ze zdolala Pani mnie zmobilizowac do schudniecia i za wymarzona figure:) Mam nadzieje, ze sie spotkamy przy okazji koncertów kameralnych Pozdrawiam serdecznie, Aleksandra Ten dietetyk to Anna Sędziak 696312437 Mój-dietetyk.pl przyjmuje w Rokietnicy i Poznaniu na Pilotów. Odpowiedz Link
kasia2-6 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 09.08.13, 18:13 Dietetyczne Centrum dla dzieci i Dorosłych, chyba ktoś już tu pisał na ten temat. www.dcd.info.pl pani Beata przyjmuje i w poznaniu i komornikach. Porada rzetelna, konkretna, rzeczowa, i skuteczność 100%. Wiem że zajmuje się również dzieciaczkami. Odpowiedz Link
katarzyna_f85 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 20.08.13, 21:56 Radzę wszystkim nie eksperymentować z przypadkowymi dietami tylko zgłosić sie do specjalisty! Ja bardzo sobie chwalę Panią Doktor! Jestem na diecie miesiąc i już schudłam 5 kg (docelowo chciałam 10). Polecilam koleżankom i tez są zadowolone z efektów! Bardzo miła osoba, która za przystępna cenę ułoży dietę tak, że jem smacznie i to, co lubię! Gorąco polecam! Ja akurat chodzę do gabinetu w Rokietnicy, ale podobno też przyjmuje w Poznaniu na Pilotów. Odpowiedz Link
kasia2-6 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 09.08.13, 18:20 Dziecięce Centrum Dietetyczne Poznań . www.dcd.info.pl Odpowiedz Link
arcik72 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 18.11.13, 10:26 polecam Anię Sędziak z moj-dietetyk.pl. telefon do niej to 696-312-437. mam 28 kg mniej i jestem szczęśliwym, wolnym od nadmiaru cholesterolu facetem. A już lekarz groził mi tabletkami. Kazała zrobić badania krwi i pomogła. Nie głodowałem a czasem nawet mogłem zjeść słodkości. jestem zadowolony. Poza tym miała dla mnie czas. podoba mi się efekt. A to najważniejsze Odpowiedz Link
ania_anies Re: DIETETYK POZNAŃ!! 28.10.14, 10:00 Z mojej strony polecam gabinet dietetyki w smochowicach www.anies.com.pl Odpowiedz Link
nina169 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.11.13, 22:55 Polecam Fitway catering dietetyczny. Szybka i skuteczna dieta odchudzająca w Poznaniu. Bardzo kompetentny dietetyk, dostawa do domu, bogate i różnorodne posiłki. dla zainteresowanych www.fitway.eu Odpowiedz Link
maniekpi Re: DIETETYK POZNAŃ!! 13.03.14, 13:13 Witam. U każdego człowieka można spowodować wystąpienie zachorowania na prawie każdą chorobę,odżywiając go w sposób stanowiący przyczynę tej choroby. Z tysiąca ludzi karmionych tak,aby musieli zachorować na cukrzycę typu I zachorują wszyscy,bez żadnych wyjątków. Podobnie jest z innymi chorobami. Odpowiedz Link
pawcio1966 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 30.11.14, 17:29 Odchudzanie i Zdrowe Odżywianie Klub Zdrowego Odżywiania Zaprasza na BEZPŁATNĄ ANALIZĘ SKŁADU CIAŁA (określenie : ilości tkanki tłuszczowej, nawodnienia, stanu kości i mięśni, ilości tłuszczu wewnętrznego, metabolizmu spoczynkowego,wieku metabolicznego oraz kondycji fizycznej ciała ) SPRAWDŹ CO Z Twoim Organizmem !!! UMÓW SIĘ JUŻ DZIŚ ! Klub Zdrowego Stylu Życia POZNAŃ UL SŁOWIAŃSKA 78 Ip. pokój nr 4 tel.697-957-149 olx.pl/oferta/odchudzanie-i-zdrowe-odzywianie-CID619-ID5HYa1.html#f730cc2628 Poprzedni Odpowiedz Link
dietaspecjalna Re: DIETETYK POZNAŃ!! 03.04.14, 11:54 Profesjonalne doradztwo dietetyczne Masz dosyć złego samopoczucia? Czujesz się ciągle wyczerpana/y, zmęczona/y i nie masz na nic ochoty? To może być wina Twojej diety! Gdy organizm ma braki podstawowych witamin i minerałów, jest osłabiony, co wpływa na Ciebie. Przyjmowanie witamin w tabletkach i napojach powoduje, że organizm sam nie pobiera witamin z pożywienia! Czas to zmienić. Oferuję dietę napisaną specjalnie dla Ciebie! Nieważne czy jesteś karmiącą mamą, seniorem czy osobą przewlekle chorą. Zapewniam, że poczujesz się pełna/en energii i szczęśliwsza/y. W zależności od tego co chcesz osiągnąć, układam dietę. Współpracuję również z trenerem, gdybyś potrzebował/a planu treningowego. Dieta układana jest indywidualnie. Najpierw zapoznaję się z Twoim trybem życia, i dopiero później po osobistych uzgodnieniach układam dla Ciebie jadłospis, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki. Szybkie wykonanie i skupienie się bezpośrednio na Tobie. Współpracę nawiązujemy na dłuższy okres czasu, dzięki czemu masz pewność, że zmiany będą wprowadzane na bieżąco aby jak najbardziej dostosować się do Ciebie. Wszystko konsultuje z Tobą, więc masz pewność że otrzymasz jadłospis i porady przygotowane tylko i wyłącznie dla Ciebie. Zapraszam do kontaktu mailowego,otrzymasz ode mnie kilka pytań, i niezbędne informacje na temat naszej relacji. Wszystkie dane otrzymane od Ciebie zbadam dokładnie, i przeanalizuję. W odpowiedzi ode mnie dostaniesz całą analizę Twojego stanu zdrowia i odżywiania. Wskaźnik BMI i WHR, plan zmian jakie wprowadzimy gdy się zdecydujesz i przykładowy jadłospis dla Ciebie na kilka następnych dni. Układanie diet i jadłospisów długoterminowych dla : Sportowców (zależnie od ćwiczeń) Młodzieży w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Młodzieży w okresie dojrzewania Dorosłych kobiet i mężczyzn pracujących fizycznie Kobiet i mężczyzn pracujących psychicznie Kobiet w ciąży i karmiących Seniorów Diabetyków Osób przewlekle chorych Cena do uzgodnienia indywidualnie. dietaspecjalna@gmail.com Odpowiedz Link
kratka12345 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 04.11.14, 16:00 polecam Dietę Konesera 608 413 344- profesjonalne poradnictwo dietetyczne i skuteczne odchudzanie Odpowiedz Link
mari_a56 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.12.14, 11:03 ja jestem po zajebistej diecie w NaturHouse na Głogowskiej nigdy nie czułam się tak dobrze Odpowiedz Link
pawcio1966 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 30.11.14, 17:29 Odchudzanie i Zdrowe Odżywianie Klub Zdrowego Odżywiania Zaprasza na BEZPŁATNĄ ANALIZĘ SKŁADU CIAŁA (określenie : ilości tkanki tłuszczowej, nawodnienia, stanu kości i mięśni, ilości tłuszczu wewnętrznego, metabolizmu spoczynkowego,wieku metabolicznego oraz kondycji fizycznej ciała ) SPRAWDŹ CO Z Twoim Organizmem !!! UMÓW SIĘ JUŻ DZIŚ ! Klub Zdrowego Stylu Życia POZNAŃ UL SŁOWIAŃSKA 78 Ip. pokój nr 4 tel.697-957-149 olx.pl/oferta/odchudzanie-i-zdrowe-odzywianie-CID619-ID5HYa1.html#f730cc2628 Poprzedni Odpowiedz Link
elemelkowa Re: DIETETYK POZNAŃ!! 13.01.15, 15:58 Ja polecam dietetyka z Centrum Medycznego Lekarze. Profesjonalna obsługa i przede wszystkim duża skuteczność! Polecam! Więcej informacji można znaleźć na stronie www.lekarze-poznan.eu Odpowiedz Link
aga_857 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 07.02.15, 21:08 ja zgłosiłam się z polecania do Dietetyka Pana Łukasza Wiertel i nie żałuję. Dopiero zaczynam moją przygodę z odchudzaniem i jestem bardzo zmotywowana do działania. Profesjonalne podejście, zaangażowanie w realizację mojego celu oraz ogromna wiedza dietetyka to chyba właśnie tego szukałam. Za miesiąc kolejna wizyta. Ja byłam w gabinecie na ul. Kochanowskiego 17a Ponań, znajduje się on w MediArt Instytut. Ale z tego co wiem Dietetyk ten przyjmuje jeszcze w innych miejscach w Poznaniu podsyłam strone www.wiertel-dietetyk.pl Odpowiedz Link
mala_czarna0101 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.03.15, 17:43 Ja również polecam Pana Łukasza Wiertla. Indywidualne podejście do klienta i naprawdę niedrogo. Kilogramy lecą w dół :) Odpowiedz Link
gabrysia6789 kaloria.com.pl 26.03.15, 13:33 ja korzystałam z usług Poradni Dietetycznej Kaloria: Poradnia Dietetyczna Kaloria Boranta 15 61-608 Poznań 696 070 167 Odpowiedz Link
jolka-pamietasz kaloria- polecam! 06.05.15, 13:35 polecam poradnię KALORIA- świetnie dobrana dieta, jadłospis przygotowany perfekcyjnie, wizyty kontrolne regularnie, terminowo, świetne podejście, bardzo skoncentrowane na kliencie, a to bardzo ważne Odpowiedz Link
asia-asia-asia Re: kaloria- polecam! 28.07.15, 12:46 ja tez jestem p[od opieka pan z kalorii, polecam, swietnie dobrana dieta, super kontakt z dietetyczkami, ja sie nie zawiodlam, moje kg juz tak- uciekły dosc szybko ;) Odpowiedz Link
jasko83 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 10.08.15, 12:24 Sylwia Rozenkop. Najlepsza - zreszta sami spróbujcie. Miła, sympatyczna i zna sie na rzeczy. www.dietetykbalance.pl Odpowiedz Link
jasko83 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 10.08.15, 12:53 A ja polecam nową dziewczynę w Poznaniu, której warto dać szansę. Zna się na rzeczy. Studiowała na Uniwersytecie Przyrodniczym. Sylwia Rozenkop www.dietetykbalance.pl Odpowiedz Link
betika80 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 02.11.15, 11:33 Jeśli chcesz zdrowo schudnąć, pragniesz zmian, zgłoś się do centrum Zdrowia i Urody Be Fit. Pomożemy oczyścić organizm, schudnąć, zwiększyć masę mięśni i odczuć więcej energii. Poddaj się badaniu analizy składu ciała i ustal z dietetykiem indywidualny program żywieniowy. Dodatkowo: - dokładna waga ciała, - ustalenie stopnia miażdżycy i zawału serca, - wskaźnik tłuszczu w ciele, - metabolizm spoczynkowy oraz wiek metaboliczny, - poziom nawodnienia, - wskaźnik tłuszczu brzusznego, - mineralizacja masy kostnej, - masa tkanki mięśniowej, - indeks oraz ocena fizyczna ciała. UWAGA WARTOŚĆ POMIARU BEZPŁATNIE! Obowiązkowa rejestracja telefoniczna pod nr 507 560 068 Mieścimy się w Poznaniu na ul. św Rocha 19F/3 Odpowiedz Link
karolo323 Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.02.16, 12:09 Nie polecam!!!!!!!!!! Ich odchudzanie polega na wciskaniu, że produkty, które zjemy nas odchudzą, zamiast normalnych i zdrowych posiłków... Do tego durny błonnik, który powinien być spożywany w nomralnie postaci. Ci Państwo w większości nie mają nawet wykształcenia dietetycznego, a cała ich kuracja polega na wciskaniu ludziom, że jedzenie zupek w proszku jest zdrowe... NIE POLECAM Odpowiedz Link
marysiarecyda Re: DIETETYK POZNAŃ!! 04.11.15, 10:15 Ja Wam wszystkim polecam Anne Janicką... Udziela konkretnych, łatwych do zastosowania i skutecznych porad, dobiera zestawy ćwiczeń i odpowiednią suplementacje. Ja czułam się lepiej już po pierwszej wizycie ze względu na miłą atmosferę ;). Gdyby, ktoś z was potrzebował pomocy dietetyka w rozsądnej cenie to serdecznie polecam! Namiary macie poniżej: annajanicka5@wp.pl 691 343 605 www.facebook.com/sekretzdrowia/ Odpowiedz Link
karo.op Re: DIETETYK POZNAŃ!! 05.11.15, 13:12 Ja jestem już po dwóch wizytach u pana Sławomira Kuli, który ma poradnię na Winogradach - Świat Odżywiania. Miałam w przeszłości trochę problemów z żołądkiem, ale to nie problem, bo dostałam dietę, która jest przystosowana do mnie. Jestem bardzo zadowolona, bo zaczynam już widzieć efekty i na wadze i w moim samopoczuciu. Odpowiedz Link