Dodaj do ulubionych

Szukam - DIETETYK BIAłYSTOK

• margerytka786 Dietetyk 17.08.15, 11:41
      Korzystam z diet i porad CDS z ul.Przejazd: POLECAM, POLECAM, POLECAM!!! Jasne, proste zasady, można powiedzieć jakie produkty się lubi a jakich nie, dieta to uwzględnia, składa się z podstawowych zwyczajnych rzeczy, do kupienia w każdym sklepie a nie wydumane. Potrawy proste na tyle, że łatwo je zrobić wieczorem wszystkie na kolejny dzień i zabrać np do pracy (ja tak robię). Po 2 tygodniach prawie 3 kg mniej, obecnie trzeci miesiąc diety (dostaję nowe przepisy) i jestem blisko 10 kg lżejsza -bez ćwiczeń, bez siłowni bo nie mam na to czasu a jedynie stosując dietę. Niby nie tak wiele ale walczyłam z tą nadwagą 7 lat, a wystarczyło trafić do konkretnego dietetyka a nie szarlatana. I co najważniejsze- zmieniłam swój jadłospis na trwałe, nie wrócę do schabowego w panierce! Dobre miejsce dla zdecydowanych na pozbycie się nadmiaru tłuszczu.
    • basiaaa1982 Re: Szukam - DIETETYK BIAłYSTOK 09.08.16, 13:13
      Przed wakacjami skorzystałam z promocji w Centrum Dietetyki Stosowanej na ul Przejazd i polecam, - trochę było mi dziwnie bo wolałam iść do dietetyczki ale było napisane na zachentę że się schudnie 12kg ja jak na razie straciłam 9kg i chyba tyle mi starczy.
      Bardzo rzeczowe spotkania z dietetykami, suuuuuuper atmosfera, jadłospisy proste, jadłam tortille nawet burgery w zasadzie nie mogłam w to uwierzyć że takie rzeczy mogą być w diecie :-)
      Szczególnie polecam Pana Remigiusza ;-)
    • aga12309 Re: Szukam - DIETETYK BIAłYSTOK 16.02.19, 16:35
      Ja miałam mase prób odchudzania, niestety samemu ciężko o motywację. Koleżanka dała mi namiary na dietetyczkę która prowadzi konsultacje jak i wszystko online. Sceptycznie podchodziłam do tego ale po 2 tygodniach współpracy czułam się dużo lepiej a waga zaczęła schodzić. Mogę z czystym sumieniem polecić Anna Lisak dietetyk jest ona dostępna i na fb jak ma i swoją stronę interetową www.bodydietann.online ja mogę ją polecić , przerobiłam już chyba wszystkie dostępne diety "cud" i tylko podupadłam przez to na zdrowiu.
    • paysteer Re: Szukam - DIETETYK BIAłYSTOK 12.02.20, 12:31
      Dzień dobry, jeśli szukasz pomocy dietetyka, zapraszam na www.paysteer.com , gdzie możesz porozmawiać z doświadczonymi dietetykami online.
    • ameliaamelkaamelia23789 Re: Szukam - DIETETYK BIAłYSTOK 01.03.24, 05:46
      W Białystoku jest gabinet sieci Projekt Zdrowie, adres można sprawdzić tutaj projektzdrowie.info/. Polecam bo naprawdę miła atmosfera i świetne rezultaty.
    • ameliaamelkaamelia23789 Re: Szukam - DIETETYK BIAłYSTOK 03.10.25, 08:34
      Ja ze swojej strony mogę polecić sieć Projekt Zdrowie, pracują tam naprawdę dobrzy specjaliści. projektzdrowie.info/
    • ameliaamelkaamelia23789 Re: Szukam - DIETETYK BIAłYSTOK 01.03.26, 16:48
      Z całego serca mogę polecić gabinet sieci Projekt Zdrowie, zachęcam sprawdzić na projektzdrowie.info/.
    • ameliaamelkaamelia23789 Re: Szukam - DIETETYK BIAłYSTOK 06.07.26, 13:38
      Polecam sieć gabinetów dietetycznych Projekt Zdrowie. Można sprawdzić gabinet w tym mieście na projektzdrowie.info/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka